My life would suck without you.

I förrgår så kollade jag på "pursuit of happyness". Den där filmen är bra asså! man har ju hört att den ska vara bra och jag blev inte besviken. Han är ju så jävla bra skådespelare också, Will Smith. Den borde alla se, även de som sett den innan ska se den igen.

I förrgår dag så åkte jag in till stan och gick o la mig och sola, helt ensam förresten, i parken hela dagen, det var as mysigt! Sen åkte jag ner till BO01 med Malin och åt, för vi fira en månad. Alltså att vi bott ihop i en månad, en dag försenat visserligen, men det var trevligt. Bra kaffe o mat :) Sen åkte vi hem. Och kolla på filmen.

Sen igår gick jag upp och klädde mig fort och åkte in till stan och träffa malin och åt as goda mackor och smoothies. Sen ringde Mich och fråga om jag ville komma ut till Hanna så det gjorde jag, och sola hela dagen. Sen kom jocke och då spela vi kubb. Sen kom Malin och då grilla  vi korv och prata lite skit. Sen åkte vi hem och jag bytte om från dag kläder till myskläder och drog till mimmi. Hjälpte henne och packa lite, var vakna och snacka inatt och sen sov jag några timmar. Och nu är jag här. Städar och tvättar. Tvättar alltid tycker jag, malin använder sina kläder en gång och sen kastar hon dom i tvätten. Fan!
Ikväll kanske vi ska till Hanna och partaja, är rätt trött så får se. Kanske blir häng bara hemma! :)


Danni och Malin sommaren -07.

På lördag ska Christian sova hos oss, blir tv spel och gos. Lite buzz kanske :)
Och snart kommer Alische, my little baby.

"Jag kände att jag inte haft så bra skjut på flera år." Av: Magdalena Forsberg (för er som inte vet håller hon på med skidskytte vilket gör detta citat kul)

Bye
 

Only you.

Looking from a window above, its like a story of love.
När jag var yngre så lyssnade jag jätte mycket på den här låten, sjöng den med en kille kompis också. inte inför publik men med honom bara. Det är det jag minns mest med denna låten. Har inspelningen på en av mina gamla mobiler men vet inte om den funkar i alla fall så om jag orkar ska jag kolla.

Igår var jag i Bejjan med Malin och Linda och barnen på kvällen. Vi satt en stund i parken där och sen gick vi hem till dom och spelade Buzz. Sen på åkte vi hem och jag kolla på film och Malin hängde vid datorn.
Filmen hette "Ripleys Game", den var bra men det kändes på något sätt ofärdigt i slutet ändå. Fast den är se värd. Man sitter och är stressad för man tror att något ska hända och sen vet man inte och sen förstår man. Hihi

Så idag ska jag antagligen åka till Bejjan igen ensam och sola. Det är ju tråkigt att man inte har någon kompis att åka med, men min enda kompis är i växjö just nu, kommer imorrn tidigast och sen jobbar hon ju dessutom. Sen
är det ju Malin men hon jobbar också. Illa.. Men jag har en bok som jag kan läsa men i alla fall. Får väl ligga och låtsas att ett av barnen är mina så kanske dom inte tror jag är helt för konstig, å andra sidan.. om dom skulle veta att jag tänker så kanske jag räknas som mer konstig än innan, "houston we have a problem".

Hoppas att Foban ska komma ner. 

"Genom att troget arbeta åtta timmar om dagen kanske du slutligen får bli chef och arbeta tolv timmar om dagen." Av: Robert Frost 

 Bye


Alors on danse.

Inatt kommer mina vänner hit! Dom åker 23 från Nyk så dom är väl här runt 04. Ih! Jag längtar! Asså vad konstigt det är ändå, har bara bott här i en månad, och när jag bodde i nyk så såg vi inte på så länge och ja saknade inte ihjäl mig på dom men nu när man bor här så är det helt annorlunda, då saknar man som fan!
Nu ska jag i alla fall till stan med Malin och Mich. Vi ska väl äta glass och sen ska jag i alla fall till Lidl eller öb och köpa en gångs grillar till imorrn då vi ska äta midsommar mat och grilla lite. Sen vet jag inte vad det blir, det kommer antagligen regna imorrn så då får man ju försöka lösa det då med grillningen på något sätt. Mmm!!

Jag har ju varit sjuk, och så pratade ja med erika i telefon och så började vi skratta hejdlöst as länge så när vi la på sen efter mycket om och men så fick jag lock för örat, nu har det inte gått över än och det är ganska störande. Jag har haft det i 2 dar. jag tror det är förkylningen som satt sig i örat på mig. As störigt är det i alla fall..

Åh, Alici kommer hit den 9onde Juli :D Stannar länge faktiskt. Hon kommer fredagen och åker hem tisdagen :) Ja! Jag ska tvinga henne ta med Wii så vi kan göra det vi är bäst på :) Längtar som fan till min lilla bebis ska komma! hihi
Sen kommer Yohanna i Augusti också :) Bra sommar!



"En sann gentleman är någon som vet hur man spelar säckpipa, men låter bli." Av: Okänd

 

Bye

Russian Roulette

Jag tycker om denna låten, men det värsta är att den är mycket långsam. Men va fan, mysigt i vilket fall..

Igår var jag och Malin nere på Bo-01 och drack kaffe och åt muffins på espresso house, eller från espresso house. Vi satte oss mot havet och kollade på solnedgången. Det är lite gay men det var ändå rart. Hon hade ju inte sett en solnedgång innan så det var ju kul(skumt jag vet) .
Sen åkte vi hem och kollade på Jurassic Park 3. Fan vad länge sen det var jag såg den, men nu är det gjort och jag är glad. När man var liten var ju den typ en skräckfilm. Fan minns ju hur rädd man var när man såg den, varför kollade man kan man ju fråga sig, men människor är spänningssökande och då även jag. Nu när jag såg den var den ju inte alls läskig. Man förstår varför man var rädd som liten men idag när man ser den är den ju på gränsen till fjantig asså.. :)

Idag blir jag väckt av Malin, som var hos tandläkaren tidigt, där hon myser sig ner och säger:
"Du, bara så du vet måste jag betala hälften av min tandställning."
"Jaha´, hur mycket blir det då?" svara jag helt nyvaken.
"10 000"
Jag sa inget, mina ögon bara blev as stora och jag fick panik. Då skratta hon lite elakt och sa att hon skojja.
God Morgon Danni liksom!


Idag ska jag och Malin uträtta ärenden och fixa lite. Sen ska vi åka till Emmaus och kolla runt lite, tror det blir magneter till kylskåpet så vi kan hänga upp våra fina lappar från teatern. Juste, jag och malin ska boka biljetter till "singin in the rain", det är en teateruppsättning.. asså, alla vet vad det är för musikal, så... den ska vi se i alla fall :)
Sen ska vi boka och se "madame butterfly" också.




"Jag gillar de flesta platser jag varit på, men jag har aldrig riktigt velat åka till Japan, helt enkelt för att jag inte tycker om att äta fisk, och jag vet att det är väldigt populärt där i Afrika."
Av: Britney Spears

 

Bye

If we ever meet again.

Lyssnar på Adeline när hon är förbannad just nu, vi pratar lite skit och så kom vi in på ömma punkter så nu är hon förbannad! :D haha Go Girl!

Idag ska jag tvätta klart, handla mat och sen ska jag lägga mig och läsa i hängmattan. Jag ska läsa ut en bok denna vecka så att jag kan läsa ut en annan bok nästa vecka och sen ska jag lämna tillbaka dom på bibloteket som jag kan hitta själv. hihi im proud!

Om ni inte märkt det så har jag ett nytt tema på mina övertexter, bara sånger. Det är det jag lyssnar på precis när jag börjar skriva inlägget. Så cool är jag!
Förresten så har jag äntligen sett torkel i knipa. Det är en jävligt skum film, jag vet inte om jag tyckte om den, asså.. Den var inte dålig men jag vet inte om jag tycker om den, den var konstig och brutal.. Lite humoristisk såklart men ja.. se den så får ni se själva vad ni tycker.
Det värsta är att man sitter och tycker synd torkel hela filmen för att han råkar ut för allt och alla är så elaka mot honom och han ser så ängslig och ledsen ut hela tiden.

Här är torkel, lille torkel.

Sen har jag sett resan till saturnus. Den var nog lite roligare och lite mer uppfinnigsrik. Den var samma typ av animering och så är det ju en dansk film men den är skojjigt brutal :)
Den borde ni se om ni är på ett rätt gött humör.


:)


"En kvinna störs av vad en man glömmer - en man av vad en kvinna kommer ihåg." Av: Arch Ward


Bye

Detroit Rock City.

Så, Adeline var på kiss konsert och vi pratade om det lite och då började jag fundera på vilka kiss låtar man ens visste vilka det var. Asså jag visste en enda - "I was made for loving you baby". Sen nu när jag lyssnat på några låtar hitta jag Detroit Rock city också. :)

Jag är i alla fall sjuk just nu, igår var det värre.. Jag har aldrig haft så ont i huvet som jag hade igår. Fan var i så mycket smärta att jag funderade på om jag var döende, jag trodde alltså allvarligt talat att jag skulle dö. Fy fan! Men nu idag är jag bara snorig och pyttelite hostig. Det är bra!
Jag sitter här ensamen och ska snart duscha lite, man blir faktiskt lite friskare av att duscha har jag räknat ut, så jag hoppas på att bli snorfri efter duschen, låter det otroligt? Nu ska jag i alla fall lyssna på musik och hänga. Kolla på Bo när han sover, han sover på så konstiga sätt asså! Hans kropp är böjd på de mest sjuka sätt. Han är så jävla söt!


sommaren 2007, mopedsemester till Strängnäs med Matilda och Malin :)

"Om jag var far och hade en dotter som blev förförd, skulle jag ingalunda lämna i henne i sticket; men en son som blev journalist, honom skulle jag anse förlorad." Av: Soren Aabye Kierkegaard 

 
Bye


its a sin

Nu sitter jag och lyssnar på pet shop boys - its a sin.
Idag har varit lugn, jag har tandvärk och kan inte prata riktigt, har även haft ont i huvet. Jag har aldrig haft så här mycket olika smärtor. Onödigt tycker jag, men nu tror jag att jag är på väg mot bättring.
Vid nästa löning ska jag och malin gå på bio, min första biovisning i malmö. Spännande, Prince of Persia blir det. Hoppas att det är värt det!

Jag är förövrigt mycket stolt över mig själv, nu vet jag hur jag hittar helt själv till bibloteket, min första offentliga plats jag hittar till. Yeah! Gått runt i stan med en lokal guide så jag har lite pejl :) nice faktiskt!

pratat med Nathalie i telefon också, man inser inte hur mycket man saknar någon innan man är på andra sidan sverige och har svårt att ses liksom. Men det blir bra förr eller senare. haha

Längtar till Midsommar då ma gals ska komma. Longing jao! Vet inte vad vi ska göra men det blir as bra :)

Nu ska jag hänga.

"Många män har fallit för en kvinna när ljuset varit så dåligt att han aldrig skulle ha köpt en kostym under liknande förhållande." av: Maurice Chevalier

Bye

lilla gökboet och barcelona

Vi gick ut igår, åkte till stan och gick till lilla torg och in på gökboet. Drack öl o snacka skit och sen gick vi till barcelona. Satt och drack där och raggar runt och sen åkte vi hem runt 4 halv 5. Jag var trött så jag gick bara o la mig. Malin tog kort med sin mobil så det blir väl uppladdning senare.
Idag ska jag och malin mysa och kolla antagligen på saw 5 och 6. balla vi är!

Nu sitter jag, ska jag erkänna, och kollar på wildkids på barnkanalen för det är det enda som är skojj jämfört med jävla fotboll och danska kanaler.
Nu är det final och sista striden var nyss. blev till och med stressad av det. nu är det sista grenen och jag sitter och biter på naglarna.
aja. nu ska jag återgå till att stressa ihjäl mig!

"Pengar kan inte köpa dig vänner, men de gör dina fiender betydligt hövligare." av: okänd

Bye

 


We no speak americano.

Dadada.. asså på jobbet lyssnar vi på radio och det alltid den här låten, jag blir galen. Fast den är ju bra, men man blir lite tokig av samma musik hela tiden..
Idag åt vi tacos, gooott!
Nu ska jag och Malin ut och träffa Mich med gang. Så vi ska först till Barcelona och sen får vi se var vi hamnar. Det blir bra, nu är vi snygga som fan och redo att göra malmö. :) Lite Mariestads på detta.
Hoppas eran fredag blir nice med!

"Jag är icke ung nog till att veta allt." Av: James M. Barrie

Bye



What do you say..

Sitter hemma och spelar lite. Messar med Alex, lyssnar på "taking chances" och försöker sjunga med, lite svårt men va fan. Försöka kan man ju :)
Idag ska jag laga maten så det ska bli spännande vad malin ska tycka. Hon är ju så jävla kräsen! Fan. Hon ska fan tycka om det. Annars blir jag lack!! haha
Jag vet inte vad jag ska skriva. Nu ska jag spela liksom..
Eller jo jag kan ju berätta att jag såg Saw igår, den var inte så äcklig som jag väntat mig. Men antagligen är de andra filmerna värre så jag har inte direkt slappnat av än. Vi ska nog se 2an idag. Jag tycker i alla fall om handlingen, att han liksom ger dom som vill dö en chans att leva. Alla med misslyckade liv liksom får en chans att  leva och då kommer dom uppskatta livet mer och om dom dör så ville dom ändå göra det innan. Men sen att han inte är riktigt schysst om hur man ska dö eller leva, lite brutal men hahaha. Malin säger att man får veta mer i de andra filmerna så ja tänker att jag ska se dom.. så... nu ska jag inte skriva mer.

Mannen tror att han väljer kvinnan, men det är nästan alltid tvärtom. Det är kvinnan som väljer den man som skall välja henne. /Paul Géraldy

Bye

Nanannna

Igår var jag hemma hela dagen och myste med the M's. Sen drog vi ut o körde en bar runda. Det var skojjit. Drack öl och snacka skit.
Idag så vakna jag sent och gick upp och pysslade, sen la jag mig i hängmattan och läste en stund. Men det blev så jävla varmt så gick in o la mig framför tvn, sen vakna de andra tu och vi chilla. Sen nu så lagar Malin mat till mig och jag tar det mycket lugnt. Det blir fisk och färsk potatis, allt i Sveriges dags ära.
Är lite nervös om man får visa öppet att man  tycker om Sverige, är rädd att man är rasist då. Aja, jag tycker i alla fall att sveriges national dag är mysig. även om man är lite sliten.

Nu ska jag spela lite dator medans jag väntar på att maten ska bli klar. Sen spela lite till.. :)

"Skjut inte upp sådant till i morgon som precis lika gärna kan skjutas upp till i övermorgon." av: Mark Twain

Bye

Trivs.

Jag älskar Malmö! Det är så stor skillnad mot Nyköping och det är så fint och mysigt. Var i folkets park idag med Mimmi. Det var nice som fuck! Karuseller och zoo och små djur. Göött!
Nu blir jag ompysslad av Malinen. Hon lagar mat till mig och så har hon städat. Jag ska nog gå o diska lite för o underlätta. :)
Vi satt i en het diskussion förut om politik och miljö och jorden. det var ruligt. Eller diskussion, vi hade egentligen samma åsikter om allt :)
Sen kom vi in på den där filmen "A clockwork orange" för vi prata om betingning och skit från psykologi. Om ni inte sett den tycker jag att ni ska göra det, den ser man visserligen bara en gång men jag tycker nog att man ska se den i alla fall. Den är väldigt intressant!

Det jag tänker skryta om nu är att jag har en helt ny dator här nu, malins asså, och hon har inte spelat något på spela.se så jag kan spela spel som jag redan spelat igen! Me so happy! Detta var egentligen mest till en person som jag vet kommer bli svartsjuk! Muhahhah Carlos!

Dagens låt: "It´s a sin" - Pet shop Boys
förövrigt är det nog min nya plåga inom musiken. Pet shop boys och grotesco. :)

bye

Tingäälingi

Nu är det ganska officiellt liksom att jag bor i Malmö. Jag har en lägenhet och ett jobb, som jag ska till nu om 20 min. Jag är faktiskt inte nervös, jag är snarare taggad och motiverad. Klart känns lite darrig men hon som jobba där var jätte trevlig och inte alls svår att prata med och skojja med. Plus att Malin är där.
Sen ska jag till Arbetsförmedlingen på lunchen tror jag så jag kan skriva in mig så jag kan få mitt ungdomsgaranti bidrag, dessutom om jag får något bättre jobb och så.
Jag har fått tingeling-gängets-låtar på hjärnan, speciellt Tingäälingi. Hahah den är helt sjuk beroendeframkallande, för den har en sån där lätt melodi som fastnar så man kan bara en liten stråf från texten så man måste lyssna så man kan men fan.. den är lite rolig också. Samma sak egentligen den där Tingeling låten som dom hade med i melodifestivalen. Gahh jag orkar inte mer!
Tingeling tingeling come on baby shake that thing. Hahahha

Nu ska jag dra mig mot bussen, orkar inte sitta här o glo dammit är ju klar ju!


"Vänskap går före släktskap." Av: Sverige?

Bye