Väcker minnen och värmer hjärtat


Det jobbigaste är att förlora någon. en familjemedlem eller en vän. jag förlorade båda den dagen. påmindes om det idag, känslan, doften och smärtan. fan vad det var hemskt. jag önskar min vän lycka till och lägger minnena bakom mig ett tag till.

Idag har det varit en danni och lina dag, hon kom ner direkt när jag vaknat, gick upp en kvart o kom ner igen. varit med mig hela dagen. Fan vad skönt. först kaffe o cigg, sen mat och data och sen kom tessan ner, då blev det lite frågesporter och tester. sen gick hon hem och då blev det vin o cigg och varenda svenska låt som någonsin gjorts :D lite överstyr men fan vad kul! men vi pratade och jag fick ur mig lite, skum känsla. fan första gången tror jag. haha tokigt.








Until death do us part.


Kalla mig fånig men det betydde faktiskt något att du la upp en bild på mig när jag fyller och skrev grattis.
Tack Gumman <3


Maria status: Ingen Mia på en vecka.


Men är det inte mammas älsklingar <3 inte just nu, springer runt o drar ner allt dom kan. men hur kan man vara arg på ngt så sött?

"Skjut inte upp sådant till i morgon som precis lika gärna kan skjutas upp till i övermorgon."

/D

Stress och Oro

Jag sitter här hemma och försöker göra listor på allt som måste göras. jag vt inte vad det är riktigt ön men det jag vet gör mig tok stressad.. sen är det utöver skolarbeten, student och bal. + att fylla 18 med allt vad det innebär, festen tillexempel. och sen är det födelsedagar och helvetes jul! i hate jul!!!! det är en meningslös högtid där man ska köpa presenter till alla, och för att kunna köpa bra presenter till alla måste man vara snorrik. för det jag kan köpa är inte så himla bra grejer pga ekonomi. om jag hade haft 10 000 att köpa presenter för. då skulle det vara roligare. för detär inte det att jag är påhittig. jag kan vara jävligt påhittig och vitsig. men som sagt fuck off.
men sen tänker jag såhär nu för alla som läser detta, jag har ingen plan på vad jag ska ge ngn men om jag kommer på ngt att ge ngn som är ganska billigt kommer jag göra det. det betyder att kanske inte ala får presenter men det får ni leva med. ;)

en som är väldigt enkel att ge present till är Alex. för jag känner dig så himla bra och jag vet vad du  vill ha. det är så tydligt eftersom du säger vad du vill ha och vad du saknar i livet så suger jag på det i ett halvår köper det och sedan är det bra. samma sak att du minns vad jag säger, typ i januari och köper det till mig i nov. det är så vi funkar. kan inte alla vara så enkla som Alex.!!!

Igår var jag úte och gick med sofie. det var bra, sen när vi skiljdes så gick jag hem och väntade på julia och frida. när dom sedan kom så kollade vi på Gossip girl. nu är jag på avsnitt 16. fan det går långsamt frammåt. Jag blir så trött.. när julia gick hem så skulle jag och frida fortsätta. bara det att avsnitt 16 var borta och vi letade och letade och letade. sen övergick vi till internet, hitttade en sida, men var tvugna att ladda hem zango(va fan är zango) och när det var gjort efter lång tid så funkade det inte i alla fall.. irriterande som fan, så avinstallation och sedan honkande hem till frida. när jag kom hem så gick jag o lade mig direkt typ.

Om tjugo minuter ska vi vara hos farmor och äta lite. sen åker vi till farfar och sen ska jag till mamma. för jessica fyller på fredag så då ska vi fira henne idag.. 
 
Kollar på ellen de generes show just nu på femman, jag älskar det! hon är så rolig. :D
och hon gifte sig ju med portia nu i sommras, gud vad vackert det var. jag har ju sett bilder tidigare men igår på ellen visade hon bilder från bröllopet.. fan vad fint!! bilderna hon visade på showen var mycket finare än dom på internet. nu vill jag gifta mig ;)

"Män vill alltid vara en kvinnas första kärlek - kvinnor vill vara en mans sista äventyr."

/D

Alex och min konversation

och den är viktig, för jag framstod som briljant :)

Fräkën Gögmän - DaniellaGogman.blogg.se säger:

vad är surrealistisk?

Fräkën Gögmän - DaniellaGogman.blogg.se säger:

overkligt?

Cereal Killer säger:

yes.

Cereal Killer säger:

ungefär som i en dröm

Fräkën Gögmän - DaniellaGogman.blogg.se säger:

braj

Cereal Killer säger:

där vadsomhelst kan hända

Fräkën Gögmän - DaniellaGogman.blogg.se säger:

intressant

Fräkën Gögmän - DaniellaGogman.blogg.se säger:

så livet är lite surrealistiskt

Cereal Killer säger:

vetu.

Cereal Killer säger:

jag erkänner att jag inte direkt har ansett dig vara den mest akademiskt utstående människan

Cereal Killer säger:

men ibland säger du väldigt briljanta saker

Cereal Killer säger:

ja, danni. livet är väldigt surrealistiskt.

Fräkën Gögmän - DaniellaGogman.blogg.se säger:

haha vad menar du?

Cereal Killer säger:

du säger smarta saker.

Cereal Killer säger:

punkt slut.

Cereal Killer säger:

you have your moments.

Fräkën Gögmän - DaniellaGogman.blogg.se säger:

haha tack

Fräkën Gögmän - DaniellaGogman.blogg.se säger:

jag förstår bara inte briljansen

Cereal Killer säger:

you'll get it someday, young jedi


När jag får sånna komentarer lyser det upp hela min dag. Tack Alex

/D


whats new?

Ja, whats new? jag har varit i oxelösund och umgåtts med gamla vänner. det har varit kul, och det har påmint mig om hur roligt vi har haft det.. älskar kvällarna vi spela hemma hos matilda. när vi var nere i lokalen och busade. snöbollskrig och pulka åkande.. men även alla långa prat in i nätterna om helt oviktiga saker. jag har saknat emma och frida. jag har saknat julia. det har varit allt för lång tid emellan men nu så fick vi liksom återuppleva lite. kollade till och med på film igår, samma film och samma ställe. samma personer. det blir nostalgiskt.. nästan barnsligt nostalgiskt men ändå, när jag tänker på det ler jag. jag har verkligen saknat oxelösund.

och nu när jag ändå skriver om vad jag saknar tänker jag på vad jag har just nu, som jag ändå saknar.
Maria - min älskade <3 jag är så rädd om henne att jag inte ens kan vara glad för hennes skull. vad är jag för kompis? jag drar in henne i min familjs problem och sedan skäller jag på henne för minsta lilla.. vad är det för fel på mig? jag skulle aldrig våga säga det i verkliga livet, alltså öga mot öga, men den gången vi kollade på bonde söker fru och hon lät mig ligga i hennes knä samtidigt som hon strök mig på armen, det fick mig att älska henne ännu mer. vad gör jag en timme senare? jag skäller på henne för ingenting. vad är det för fel på mig? antar att jag tar ut all min ilska och ångest på den jag älskar mest.

"Man vet inte vad man har förren man håller på att förlora det"

/D


budorden

okej, såhär lyder era bud:
1. man skall alltid lyda mig
2. man skall alltid följa mig
3. man skall alltid skratta åt mina skämt
4. man skall alltid respektera vad jag säger
5. man skall alltid älska mig
6. man skall aldrig göra narr av mig
7. man skall aldrig avbryta mig
8. man skall aldrig lämna mig
9. man skall aldrig hata mig
10. man skall aldrig skratta åt mig när jag är arg

så lyder Dannis ord.
- Danni vi tackar dig

/D

Jag tycker det är roligt.

http://www.youtube.com/watch?v=8MsbkQOxXAQ
PS, med telefonen :) DS

/D

Film maraton och utbrändhet.

Ja jag har har haft film maraton. nu när jag bor ensam så kollar jag inte alls på film men nu så var jag o hläsa på min vän Malin och då kolla vi på:
"You dont mess with Zohan" - Jag älskar att den är så dålig. så överdriven humor och helt galen, den var bra. men det krävs en viss humor för den. perfekt för en trött dag.
"What happens in Vegas" - Även den var mycket bra. Den hade mycket roliga saker men var även mjuk. egentligen precis som alla kärlekskomedier unde den genren, men jag gillar dom och jag skäms inte. :D

Sedan åkte jag hem till Alex och då hamnade vi som vanligt framför en serie:
"Sweet relationship" - Mysig matlagningserie. är inte färdig än men ska ta tag i det så fort jag kan :P den är bra. Jag gillar den, allt är bra utom att dom ska prata så himla länge om en händelse som var hemsk för dom i deras liv. det är lite jobbigt.

Sen åkte jag hem till pappa och kollade på film även där, med sofie och frida, det blev:
"Get smart" - Jag älskar den! den är bra, humoristisk och även en bra handling. Den rekomenderar jag för dom som inte sett den. ;)

när dom åkt hem kollade jag på:
"Mutant chronicles" - Vilket skit! det är väl inte möjligt? det var bara blod och blod och ännu mer blod. Se ej om inte nyfikna på varför jag hatar den för fy fan.

Sedan innan detta maraton såg jag o alex även:
"Ice princess" - Jag vet inte vad jag ska säga. den är inte dålig, nej. men inte så himla bra heller. ingen jag rekomenderar men den är liksom riktig medelmåttig.

OBS: Alla dessa filmer såg inte på samma dag. OBS.

utbrändheten är väl att jobba hela helgen med jobbiga tider för att sedan börja skolan i en hel vecka till och där veta att man ska göra såsåsåsåsååsås mycket. jag blir stressad och får ont i magen. jag är trött och stressad och får inget gjort pga kombinationen.
ett annat symptom på utbrändhet är att mitt humör och min depression kommer tillbaka. jag vill vara ensam alltjämt. helst inlåst i ett rum utan människor omkrign mig. och inte göra något alls än att existera. jag orkar inte gå i skolan. men måste, sista året, blablabla. jag vet att det är sista året men jag är trött och orkar inte. men om lärarna slutar o ge oss uppgift på uppgift och tar en sak i taget så blir det lite enklare.
En varning: Om jag blir arg för inget, ta inte åt er. Alla som betyder ngt vet hur jag är och ni vet att ni inte ska ta åt er. så, nu vet alla för jag har varnat. nu är det upp till er.

"Jag vet vad jag flyr ifrån, men inte vad jag söker efter."


/D





......

Jag undrar vad jag har kommit in i för period, nu är det bara massa punkter som gäller, efter varje mening så kommer det alltid 3-4 punkter, varför?
Har det lite med karaktär att göra? att man inte kan avsluta affären liksom? hm...


Gud vad jag var olycklig.. det var på tjurfäktningen och jag mådde piss. Plus att jag hatar att vara med på kort och annika är en kortnarkoman. Fan under loppet av tre veckor togs ca 500 bilder och av dom 500 var det 150 på bara annika ;)
här tvinga dom mig i allafall att vara med.

Igår jobbade jag kväll med annelie och det var as kul! vi hade det mysigt och så, sen helt plötsligt slog det till o fan vad folk det kom. dom var överallt. :D nice som fan. sen gick jag och lade mig i rum 231. fan vilka sköna sängar och sängkläder dom har. skulle kunna bo där fan! var så skönt att jag försov mig imorse och missade mötet med Linn och Catharina. Fuck! men sen kom mommo o hämta mig, med bosse så åkte vi till vetrinären och vaccinerade honom för att imorgon kommer Bellman<3! vi ska hämta  honom imorgon bitti och jag längtar ihjäl mig. :D
sen kom jag hem och la mig i soffan, sen kom maria ner och hjälpte mig med kattens klor. vi klippte dom. sen gick hon och jag kolla lite mer på tv. Sen kom ella och skvallra lite över en kopp. sen kolla vi på bonde söker fru och sen gick hon och jag kolla på greys anatomy. fy fan vad jag mår dåligt!
Jag älskar dig <3

Och nu sitter jag här, patetiska människa som sätter in bilder på skådespelar och mår dåligt. fy fan vad gjorde pappa för fel?

Måste ge Alex lite cred för hon fixa min blogg sida, men bara så du vet är den inte färdig än :P det ska bli mer, mäktigare och bara liksom wow!!
Dessutom ska hon ha en eloge för att hon tar på sig alla saker jag slänger på henne, även fast hon har massor med skolan, nu ska hon lära sig två låtar åt mig, en på gitarr och en på piano vilket är schysst som fan! :D

Kaffestatus: tre koppar svart.. och inget mer, mina vänner.. krisen är över!(o där är punkterna igen :/ )

Soy una chica patetico pero, vale, yo lo se. Pero sin ti, no hay vida, no puedo vivir sin ti. no puedo respirar. te quiero amor hasta el fin.

/D
 

Keith.

En man kan göra så elaka saker mot oss kvinnor/tjejer/flickor.
Börjar på ett mystiskt sätt med en kille(Jesse McCartney) som spelar biljard med en man, Al, och pratar.
Sen kommer tjejen i filmen(Elisabeth Harnois) som är en perfekt blond tjej med topp betyg och tennis proffs.. men sen händer det! Ni borde verkligen se denna. det är smärtsamt, det är ondskefullt och det är hemskt! se den helst ensamma i ett mörkt rum med lösgodis. kolla inte på den med respektive och var beredda!



Pain, oh the pain.

"I have'nt lied to you this far, i'm not gonna start now."

/D

Rolig men kämpig natt.


Fotoinfo:
Spanien för några år sedan. Det var min kära Adrian som tog bilden och jag ser ut som  jag gör liksom :D


Inatt jobbade jag natt på Ibis tillsammans med Pernilla. det var as kul. det var jobbigt men det var kul! kvällen började med fika, kaffe för min del och te för hennes. Sen efter det kom det 4 italienare, som jag tycker alltid är otrevliga och irriterade och det ska alltid vara ngt fel och vi tar för mycket betalt och det ena o andra, men dessa fyra män!!  vilka snälla männsikor, skämtsamma och allmänt trevliga. städ hade inte städat ett rum men det stog i datan att det var städat så vi skickade upp dom till det rummet. Jag blev rädd när det ringde och italienaren sa att deras rum var stökigt, men han var glad! så det var kul.. Och sen kom skottarna o det var hysteriskt! dom pussades o kramades o tog kort på mig o pernilla :) o inatt igen, jag längtar samtidigt som jag är rädd eftersom jag blir så trött :D

Maria, Lina o Kajsa är här, ska gå o va social det allra sista innan jag ska åka till stan. ;)

"Ibland när jag säger det jag tänker så märker jag att jag inte alltid tycker så"

/D




To Mr. Amsterdame

Hello, today i am going to write in english because of respect to Mr. Amsterdame.
I met him on a trip to Barcelona and now we talk through msn.

Today i was at work from 06.30 - 1400. it was much shorter then the original time but it is good. plus i was tired of being there. Im going tomorrow too. 15.00 - 24.00. I have no clue what so ever how i am going to get home.. thinking 'bout asking my dear friend, soul mate and "lover" alex if there is a posibility that maybe i could sleep there but as i was saying, i get off 'round 24.00 and that is late. and everybody in her house sleeps and she is in school the morning after. Maybe i can get someone to pick me up afterward. But maybe not. I could sleep there too but i dont want to. i really dont know.

So, maybe i have mentioned this before but i am reading this book series, The mediator - meg cabot. Now i'm on the fourth book. very exciting and ,ohmygod, so horrible. The man, that i love - that everybody loves, he is gone. Forever? And that BITCH Maria de silva is haunting suze. DRAMA DRAMA DRAMA.. I asked my dad to bring me the two last books. i feel extremely empty knowing that it is almost over, the series i have been waited for so long is almost over and i have to read Harry Potter, got i a bloody year ago(did you hear the british accent) and haven't even opened it yet. i feel bad. Naughty girl. But the thing is that there is so much literature to be read and so little time. I wish i could read as fast as alex sometimes. then it would be a lot easier.

What to say what to say. My fish is great, all of them. they are living and swimming 'round like crazy, i like it. it is beautiful to watch when you have nothing to do. they look so peaceful, i wish i could be that peaceful too, just swim around and look beautiful. and have my friends, and dont have to do so much, just exsist. yeah, that is nice i know.
And Bosse, my evil kitten, my lucifer. He is here with me right now, looking at me with his big mean eyes. i am afraid. And since my room mate left me hanging i have to live with that. and with Bosse.

ACAB, NOOO AMAB! ALL MEN ARE BASTARDS. CAN I HEAR A HALLELUJAH LADIES?

Yeah, and you suck to!! you know that! get mad at me for such a little thing. You deserve nothing you bastard!

And for all of you who dont understand english - too bad! And if i have some spelling issues - Bug off.

"Power corrupts. Knowledge is power. Study hard: Be evil."

/D

obehagligt.

ni vet när man var liten och visste att man gjort fel, så så fort pappa nämnde något som skulle kunna antyda till vad nu för hemskt man har gjort. idag, på jobbet, känner jag mig utittad med anklagande blickar. För jag räknade kassan nyss och det fattas pengar och dem kollar på mig som om det vore jag. vilket är helt omöjligt. skulle aldrig göra så o jag skulle aldrig ha haft chansen heller eftersom jag aldrig tar betalt för ngt, och jag var inte ensam när jag räknade. men så är människor. det ska alltid finnas en syndabock och i detta fallet är det ju enklast att skylla på praktikanten eller hur!!!

Ska hem till en gammal bekant o fika lite idag. vi ska prata gamla minnen och nya händelser.. ;)

"Människors syndabock är alltid ensam"

/D

Hotell



Hotell Norrtull i stockholm. där låg vi över natten, fick en inbjudan och tackade direkt ja.
Orkar inte skriva om aktiviteter och annat bara att utan dig Robin... TACK <3



Sen blev det Ibis söndag till måndag, mysigt där med. Jag var ensam där men det var helt okej. Billiga hotell med mysig miljö. jag rekomenderar starkt!! :D

"Först två andetag och sen möter man livet med öppna lungor."

Maria och Dannis bravader

Janne 50
Janne femtio fyllda nu, Mia heter Jannes fru.
De träffades på en sportfest, favorit djuret är travhäst.
Spelar nästan varje dag, kanske till Mias behag?
Till jobbet Scania han far, det har han gjort i många dar.
Janne spelar på gitarren för att få det bästa darren.
Bodastigen nummer fem, var dit han alltid ledde moppen hem.
Whiskey Janne gillar, precis som många andra killar.
En och annan öl också, tills han har svårt att gå.
Precis som på sin Nyårsdebut, fast då tog kvällen fort slut.
Syskonkärleken är stor, han fotbollstränade sin lillebror.
Syrran sin han klappa på, hennes arm var fullständigt blå.
Tacos gillar Janne att äta, men hans hår är för tunt för att fläta.
Janne klinar på Guran, hans favoritband är inte Duran Duran.
Jimmi Henrix lyssnar han på med fröjd, när Jimmi spelar blir han nöjd.
Ettan under läppen han har, det har han snusat i 12.775 dar! 

Det är det tredje rimmet/sång vi dragit ihop. men denna gång var det lite speciellt för vi känner inte honom..
om ni behöver lite födelsedagsrim så ring eller skriv till oss..
info om personen och så rimmar vi ihop ngt ;)
knaspingu.blogg.se


jaha..

nu ska jag följa med sambo in till stan och förfesta. sen åker jag hem :/ haha
åh nej, jag är inte bitter!


ByeBye Baby

"när allt bra dras ur ens händer, fånga det med munnen"

/D

Skäms på mig.

Ja, skäms på mig. Har inte varit på ibis på hela veckan, det är inte okej..
Jag ska gå varje dag nu. + att jag funderar om jag ska fråga om dom vill att jag ska jobba igen det eller om de är grönt i alla fall. jag hoppas att det är grönt.
Idag blir det tystberga. tror jag ska hänga med mamma hela dagen, sambo ska ju in till stora staden och festa. Fan! haha nej, det blir kul. + att jag o mamma kan umgås då. om inte per ska komma ner, då vet jag inte vad jag gör. letar efter ngn rolig att va med, jag gillar per det gör jag. men jag orkar inte med honom just nu. han är så mycket och överallt. gärna inom den där personliga gränsen men jag vet att det inte är så, men det är jobbigt!

Kaffestatus: en kopp normalt och en moccacino. bra gjort ;)

Imorgon blire stockholm, skönt. Hotell och god mat, antagligen supmaraton också. det blir kul. Jag känner inte dom jag sak åka upp med men det blir bra.. jag blir ju ändå bjuden på hotell. :D

"Att vara eller inte vara. Det är frågan."

/D

Döpningscermoni,

Jag och Maria döpte fiskarna igår, vi har elva stycken och dem fick heta:

- Golden
- Leo
- Gil
- Manne
- Negro
- Erik
- Lady (red)
- 2 st doris (man ser ingen skillnad)
- Hajmat
- Giant

Sen har bosse haft en sån där dag då han har varit så jävla söt, ni vet sådär mysig och gosig. sen är han ju inte mer än vad han är. Har rivit mig över hela kroppen och sprungit runt. men just nu och innan det var han så söt. och nu är an söt igen..

Malin skulle komma men hon ändrade sig, för hon var tvungen att plugga. :( jag ska åka in till henne en snabbis senare tror jag.. fast troligvis inte eftersom jag fick veta att jag ska jobba tidigt imorgon bitti och jag kan inte åka in o träffa han idag. fuck..

o just nu är jag rädd för maria kommer hem och jag har inte orkat städa.. men jag ska bädda sängen nu o sen diska snabbt, hihi lord have mercy ;)

Ikväll kommer i alla fall Lina ner med familjen, jag ska mysa med den lille och dricka sorg kaffe :P

"Om man förlorar allt, är det slutet eller en början?"

/D


okej, förlåt..

det har inte blivit mkt skriva av, det var inte riktigt min plan att det skulle ta så lång tid men ibland orkar man bara inte.. har inte haft mkt att göra, det är inte det.. utan orken är bara borta, + att det kan ha o göra med att jag har hittat tillbaka till min gamla flamma, spela.se, det är hemskt så jag spelar.. sen är det ju sims också! jag är helt besatt, som tidigare nämnt har jag fått maria att bli besatt också, (6) ondska..

sen har jag läst en tjejs blogg där hon nämnde en hemsida där man får göra om sig om man skickar in ett kort, det har jag gjort nu massor..

 där är jag efter min makeover. innan (den bjuder jag på ;P)

Vad händer i helgen då? jo det ska jag berätta, jag ska till stockholm med Linda, det ska bli kul som fan. Hon har lämnat singelklubben och hittat en markus.. fan ta henne :P så hon o jag, markus med kusin ska dra upp o mysa lite och sova på hotell, man blir väl bjuden då :D det gillar vi :D ska ringa till ibis imorgon o kolla om jag kan byta dag från lördag till fredag, annars blir det inget. då blir jag ledsen som fan :( eller besviken snarare..

Förvrigt har jag fått tagit över tio fiskar och ett fint litet akvarium igår.. jag o min sambo gjorde rent idag och nu fullkomligt lyser det om det.. fiint..

sen var ju faktiskt sofie hemma hos mig i tystberga idag, hon älska bosse! :D han älska henne också.
Och jag älskar ju henne med, lilla gumman liksom <3

"Den som ruvar på hämd håller sina sår öppna."

/D