Ont i nacken, hopp och den eviga väntan.

I fredags var jag hemma hos min moster och drack lite, det var tjejfest så det blev mat och vin. Bara det att mitt i allt tvingas jag och Robin iväg till stockholm för att hämta någon Anders. Skit irriterad satte jag mig i bilen och så åkte vi. Vid vagnhärad stannade vi och prata lite, sen skojja vi som fan och fortsatte vår färd mot centralstationen. Vid järna stannade vi vid en statoilmack och han köpte lite förfriskning. Och överraskade mig med choklad, mysig kille det där ;) Han vet. haha Sen i alla fall kom vi fram, mycket smärtfritt, till centralen och plockade upp anders. Det kom som en chock när Anders, 21 år, kliver in i bilen. jag förväntade mig en 40 åring med tråkig personlighet, men det var det alltså inte, han var ung och trevlig. När vi i alla fall kom fram till nyköping släppte vi honom där han bor och åkte tillbaka till moster där tanterna hade blivit fulla som svin och stog och skrek i singstarmikrofonerna. det var hemskt. haha jag vann i alla fall över alla, rocka mig men ha inte för höga förväntningar liksom ;) Gick upp och lade mig skapligt för jag var trött och kände mig dålig.Tänkte att nu har jag druckit för mycket, fast jag inte druckit alls nästan, skumt.
Ett litet inlägg är att jag sov i Jennys rum som alltid är as varmt.
När jag vakna på morgonen efter så hade jag ont i huvet, ögonen, lederna, nacken och halsen. Så jag sov och sov. Sen åkte jag hem och lade mig under alla täcken som finns. Jag frös ihjäl och hitta inte mina mysbyxor, jag blev frustrerad och arg. När jag låg där i min säng, som kändes som min dödsbädd, så fick jag ett sms av Lina: "ska jag köpa treo och komma över med?" Det räddade min dag, för när jag tar treo blir jag alltid piggare, så jag tog treon och sen kolla jag på Allymcbeal, sen gick jag och mamma upp till lina och kolla i hennes stora garderob. Och vi hitta saker som vi låna. Sen hade Leon en sån där jätte bra dag, han sprang runt och busade med mig, annars brukar han vara ganska rädd för mig ;) haha fy fan.. sen så när vi skulle gå sprang han mot lina med putande läppar, men det var bara det att han var inte ute efter lina utan efter mamma och pussade henne på munnen, sen samma sak med mig. Sen kom Lina och skulle säga hej då, då titta han på henne och sprang iväg och ropade hej då mamma. haha ingen puss där inte :D stackars lilla lina. Sen luta han sig ut för fönstret och skrattade hysteriskt när vi gick där nere. Fattar ni så söt han är! Gick hem till maria och prata lite och sen åkte vi till stan och satte oss med varsin öl, eller lina tog en cider. Snacka lite, sen kom maria och jasse. och till sist kom, fullast av alla, stina! haha fy fan. Det blev lite dans och lite prat. Sen åkte vi hem.

Idag, vaknade skapligt. fortfarande med världens nackvärk. det gör verkligen as ont. aja, klaga inte gogman. Sen så kolla jag på tv och efter det sov jag ett tag till, sen dataspel. Favorit i repris liksom, nu är jag igång igen.
Och nu för tillfället sitter jag här och skriver blogg, som så många gånger förut, lyssnar på Flickan och kråkan, varav mina vackra ord, som så många gånger förut. Japp, snart ska jag gå till byggdegården och fotograferas med Carlos, vi ska ju vara med i revyn så nu är det bilder för affischen. Det ska bli intressant, det är väl antagligen liknande musikalen som vi hade på ramdalen och brevik. Det var förresten så kul! saknar att ha det, musikal alltså, därför kan detta bli roligt!


Nu har jag varit på "mötet" och fick veta att han trodde jag hette Paulina, inte direkt en bra början men va fan :D jag tror det blir roligt, jag ska vara med i 2 sketcher tror jag att det var, men vilka tänker jag inte säga för att ni måste komma och kolla på mig :D Sen åkte vi hem till mig, jag och maria och så kom lina, då blev det lite kaffe och prat. Nu är jag ensam och ska kolla lite på sex and the city.

Låt tips: Toto - Africa

Land: Rumänien
Även känt som: Transylvanien
Djur: Fladdermöss
Vanligaste namn: Dracula
Dryck: "Rödvin"
Mat: Blodpudding
Grannland: Ukraina (Tjernobyl(förklarar en del)) <-- En parentes i parentesen?
sysselsättning: En liten visit på greve draculas slott kanske
Hur roar man sig: Gör som tant Gigi, gå på jakt.


Jag har hopp igen. jag vet inte, ur en miserabel synvinkel är det ganska kört. Men om man då ska jämföra hur illa andra har det när det kommer till samma sak som jag så kan jag stolt kunna säga att jag har hopp.

Ni vet alla vad den eviga väntan innebär, det är olika för alla personer så därför är jag hemlig nog att inte skriva något om det för som sagt har alla en evig väntan. Men mina väntande vänner, snart är det nog över! ;)

Och dagens citat är faktiskt ett latinskt ordspråk:
"Droppen urholkar stenen."

/D

Framtid, kvällsfika och ondheter.

Jag kan sitta och tänka på framtiden och skrämmas.. jag menar, jag har ambitioner och planer, men jag vet inte hur det kommer bli. Ibland känns det som om jag inte kan lita på någon.. mycket löften men kanske i sista sekund blir det inget? Jag vet inte, jag vill i alla fall göra det, för om jag inte gör det kommer jag ångra mig hela mitt liv!
Sen kan jag känna också att vad händer med alla skolkamrater, mina vänner? vi kommer definitivt inte träffas alls efter studenten, man säger att man ska ses men det blir aldrig av. Gud vad jag deppar ihop nu. orkar inte.. nu skiter jag i detta och skriver något roligare, typ som att..

.. jag var med Nathalie och Sarah igår. direkt efter Tellus gick vi till Nathalie och drack kaffe och prata, jag övertygade dem om att inte gå och träna vilket jag anser ganska evil, men jag vet inte ;) å andra sidan, det slutar inte där. ÅH NEJ - 
vi gick ut och rökte på terassen. Som alla vet var det snö ute och jag upptäckte snabbt att det var kramsnö och kastade en liten boll på nath, hon sa åt mig att sluta. Men det går inte att sluta när man väl har kastat en. Så jag gjorde en boll och lutade mig över kanten och siktade in mig på en dam som kom ut en affär. Väntade...väntade... väntade och till sist så  släppte jag den på henne, gömde mig och skrattade mycket elakt. Gick tillbaka till Sarah och Nath och sarah kolla på mig med ett litet styggtkattungeleende och ögonen vidgades och hon sa "Jag såg vad du gjorde". Sen började det. Snöboll efter snöboll.. (6) så fruktansvärda, så hemska, så onda...

Åkte hem vid kvart över sju och åkte direkt hem till Foban, hon bakade som en galning.. disk överallt och as varmt. det var roligt och vi bestämde att vi ska ha en bakdag varje vecka. Fattar ni vad mysigt. Fattar ni att jag kommer bli så mycket större än jag redan är :D Gosmamma när jag får barn med min blinda man. Livet är underbart, är det inte? (ironiskt med tanke på att jag klaga på framtiden nyss). Sen var det Greys anatomy och jag led. jag älskar det programet, jag blir galen på det alltså. att det liksom är en vecka mellan och det är så bra.! jag blev ledsen igår när jag insåg att snart är det säsongsavslut och då är det över. No more. en känsla av tomhet kommer och jag kan inte stoppa det.

Av: Daniella
Till: Alex

                                                                    SVIKAREN
Den 15 december föddes en flicka
Passar på ett omslag på en skiva
Inte så bra på att brev skicka
Men så jävla bra på att skriva
En beundrare, ett barn, jag
läste din blogg
läste den varje varenda dag.
Med ett leende och en tår hit och dit
och en lycklig lottad, en lycklig skit
men du tar bort det enda bra
som jag hade i min vardag
och för det ska du straffas, du ska ha ont
för det du gjorde mot mig, det smärtar och sånt
så nu när det är över, tack och kram, puss hej
men du, du är slut för mig.

För övrigt fick jag min bra plattång igår. Jag älskar den redan, har inte namngett den än men snart så. Och det ska bli bra ;)
Sen hade min moster kollat på leila bakar. Där blev det ett tips om cupcakes. Pekannötscupcakes. Så vi bestämde oss för att baka det, mamma, jag, kattis och min lilla kusin Jenny. Och resultatet blev perfekt. det var så gott, fattar ni det? MUMMS.. Jag länkar sidan med recept, det är verkligen ett julbakstips ;)
http://recept.nu/1.273610/leila_lindholm/kakor_tartor/mjol/leilas_sticky_pecan_cupcakes

Lektion 3: Visa att du stöttar honom i allt han gör.

"Jag äger tio par gymnastikskor, ett par för varje veckodag."

/D

Nostalgi

Idag på luchen satt Erika och berättade om sin Tobbe och vad han sagt igår kväll innan han gick och lade sig. Han hade varit med en kompis och ätit. Då hade Erika frågat vad det var för något han ätit, och han svarade:
"Kycklingfile, klyftpotatis, morötter som smakade sött och sån där halsterpacka."
erika svarar:
halsterpacka? vad sa du?
han: ja halsterpacka.
erika: nej tobbe, Palsternacka.
Dagens skrattanfall!!
Som leder mig till én annan sak,
Dagensord: halsterpacka.


Idag i trapphuset på väg upp till skolan igen från lunchen, då hände det. Jag och Erika gick o nynna och sen så kom det jag fruktat så länge. Ett minne från forna dagar, en symfoni från det förflutna. Jag trodde jag glömt det men allt eftersom tiden gick så insåg jag mer och mer att det var alldeles för sent. Jag visste och jag var rädd. Jag tror ni också kommer veta och förfaras för det hemska och sorgliga som detta medför. Och med stor sorg sätter jag in denna länk.
Ni kommer förstå.

http://www.youtube.com/watch?v=0kZhOiXQ8fE&feature=related

Jag vet inte vad jag ska säga, det bara sårar mig så mycket att jag fortfarande minns det som om det var igår. Alla färger, alla äventyr men framför allt vänskapn och kärleken. Jag vill också vara med i den världen, i det äventyret!


Starlight, sweetheart, melody, brighteyes, patch och clover.
bonbon bakar underbart. Skynda er nu är det dags!

Det var tider det.

Jag försöker få Nath att skriva lite mer blogg, lite mer roliga bloggar. hon skriver så kort och det tar 3 sekunder att läsa igenom den. Så denna rad är en liten uppmaning till alla bloggare som skriver korta och tråkiga inlägg. om jag gör det, säg till.. så ska jag ändra det så gott det går. Men jag kan inte ändra något jag inte vet om. :D
Naallie.blogg.se

"Sann kärlek kan inte döljas."

/D

Skönsång, Nudlar och lite för sent för att vända.

Åkte hem med halv fyra bussen och kom hem till min fruktansvärt kalla lägenhet och insåg att: "jorå, man ska inte klaga på småsaker." Satt nämligen med min goda vän Lina och bara satt. som vanligt, jag tror att hon håller på att avvänja mig från mitt beronde, Ally McBeal.I alla fall, då insåg jag att livet är ganska intressant och när jag blir gammal kommer detta vara det bästa av mitt liv, den bästa biten av mitt liv. sant?
Sen kom vi in på sånger igen. och vi sjöng som aldrig förr. jo en gång förut, haha. den kvällen var tok;)
Efter lång tid kom även Foban och vi åt nudlar och prata lite. Kom in på irritations objekt och fan blir irriterad bara jag tänker på det. Men nu i alla fall äre bra. :D väntar på kvällen då det blir lite favorit i repris, som så många gången förr. När Foban kom tog hon med sig lite nudlar, eller ja, mycket nudlar och saft, hon vet att jag älskar hennes saft! så åt vi och prata på.. :D
Sen gick dom hem vid halv tolv och då passa jag på och kolla på Ally och sedan duscha och sedan sova. det var bra.

kom till skolan och gick till klassrummet,
dagens uppdelning - Nath, Sofie och Adell.
                                       Danni, Sarah, Sarah A.         Lahti med båda parterna.

Minns i ettan, då alla var med alla och vi var så glada och skrattade hela tiden. och busade med varandra, sommarfikat på Kaffehus. Det var så bra.. Nu är vi vänner ja, men uppdelade och inte alls samma sammanhållning. det känns så jävla skit när man ser hur vissa går och hur det delas upp. Jag vet att det är oundvikligt men jag vill samtidigt bara skrika på alla, (inklusive mig själv) att vi bara ska ha kul igen och göra saker ihop. vi behöver liksom en gruppaktivitet som kan föra oss närmare varann igen. Åka till nå ställe, eller en mysfest hos någon.. grilla till sommaren, picnic med varm choklad, vintern? jag vet inte.. men det är nödvändigt. så, om jag nu skulle planera allt in i  minsta detalj, alla skulle ändå inte komma.. och det är fan irriterande. för jag vet att det skulle sluta med att det är jag och en max två till. Fan vad jag drar förhastade slutsatser men åhh i alla fall..


Lite gamla bilder.. Fan vad mysigt..


Nu kommer en våg av stress igen. jag vet att det på något sätt är mitt eget fel men jag orkar inte plugga. men jag måste. Jag har lite grejer jag måste göra och jag ska göra det!! ska verkligen!! men inte just nu. :)

"Ögonen ser saker klarare i en dröm än de föreställer sig vakna."

/D

Födelsedagsfirande, gottis och Ally mcbeal

I torsdags var det min födelsedag och i skolan bjöds det på fika som sagt. Sedan efter lite fika i stan åkte jag hem till mig och möttes upp av mina vänner, Ella, Lina och Maria. Maria och Lina hade fixat lite överraskning, tårta, present och klädsökning inför fredagen. En vacker lila  snopptårta och lite gummigodis ;)
gick hem till maria och började att testa lite kläder, Lina hittade fina kläder på en gång, men det var lite svårare för mig. Jag är tydligen väldigt kräsen. Lina och Maria fick panik på mig och det var bara allmänt irriterande. Sedan gick vi hem till Lina och kollade på medium, jag decka i soffan och väcktes senare och gick hem direkt o la mig. 

Fredag, gick runt hemma och sen åkte jag in till stan till kattis och så följde jag med henne till bolaget och sedan åkte jag till Svalsta där min underbara Hanna och Sarah lagade mat i min ära. Hela dagen gick ut på att bara klä på sig o fixa sig och äta. När alla kommit för o äta, Jesper och Cissi så gjorde vi det, Gott! Kyckling a la sarah och potatis i ugnen. Efterätt ala Hanna med bär. Vi åt och åt och sedan var det drickande på g och Lisa kom och så blev vi allmänt packade och åkte in till stan och sökte efter liv, fanns inte så mycket någonstans så vi drog till Olearys och där satt Maria och Lina och väntade på mig. Där var även två män i sina bästa år, Jörgen och Mattias. Bjöds på drink, Cosmopolitan, och öl. Sen var det bara å dansa arslet av sig. Även om dansgolvet var i princip tomt så rockade sarah, jag och jesper loss! Maria och Lina gick ner o rocka lite också men inte lika mycket som vi :P
Natte var där så det var roligt o träffa henne igen. ;) längesen faktiskt..
Robert kom o hämta oss och vi åkte hem, Lina och jag tog en sista rök och sedan drog vi till vardera och sov som fan.

Lördag så vaknade jag ganska sent och började med en bra dag, mamma skrek hela tiden och så var det.
Lina kom ner och vi pratade utanför, rökte lite.. :D gick in och existerade typ 2 timmar, sen kom göran och pojkarna. sen kom resten, Mormor,morfar, robin, kattis. Vi fikade och pratade lite. Fick förövrigt, Pengar, choklad och Champagne. Mycket gott!
på kvällen kom lina, fredrik, leon och persson. vi drack och blev lite fulla. och sen är allt historia.

Lina kom ner och vi städade och lina tvätta fönstrena och diska <3 Tackar.. och sen kom mamma hem och vi åkte o handla och sen åt vi lite schnitsel och barbeque pommes med bearnaise. Sen godis och glass. Började kolla på Ally Mcbeal. besatt.. och sen gick jag ut och träffa Tove och prata lite i busskuren och det är kul att leva upp livet som man hade det då. Sen kom Lina och då blev det ändå mer nostalgi... vi prata lite och busade runt. sen gick jag hem och kollade ändå mer på Ally. sen sov jag.. :D

Idag är det skola och jag orkar inte koncentrera mig. Fokusen är inte direkt på skolarbete utan på friheten efter skolan, jag har tröttnat så mycket skolan. jag är inte riktigt taggad efter 12 år i skiten. snacka om skit.!
men å andra sidan så är detta sista året. men hur ska man orka jobba efter så många år av slit! Jag vet inte..

Nu håller vi på med en diskussion om alkohol och hur man ska dricka och varför och vad som händer och blablabla.. intressant v tråkigt liksom.. :D
Jag vet inte vad jag tycker eller vad jag tror. jag menar, jag kan vara helt utan alkohol och inga problem liksom. men sen har man andra personer i min klass som dricker varje helg och ibland i veckan. varför? det verkar helt onödigt och inte alls kul?

Landets Namn: Turkiet
Invånare: Turkar
kul rim: Turk på burk
Mat: Falafel och kebab
Vanliga namn: Senad och Abdul
Erbjuder: Slemmiga gubbar som läser tidningen med hål i så dom kan kolla på tjejer som går förbi, finns vid stranden.
Nationaldjur: Kameler med mössor.


Detta inlägg dedikeras till min vän Lina som har spenderat hela helgen med mig! <3

Lektion 3: Hoppa fram och tillbaka, bry dig, skit i det.

"En normal affär förutsätter att både försäljaren och köparen känner varandra. En god affär bygger ofta på att ena parten inte gör det. "

/D


Japaner, inlägg 2 12/11 -08

Detta inlägg dedikerar jag till japaner och Japan i sig.

Landets namn: Japan
Invånare: Jävligt många
Skog: Ja lite.
Skyskrapor: Massor
Sort: Japaner med smala ögon(fast inte lika som kineser)
Dryck: Sake
Händelser: Bombade av Amerika
Skapade: Manga och Anime.
Droger: Amfettamin-san
Vanliga namn: Yoshi, Yoku och Sushi-san
Maträtt: Sjögräs och ris
Nu vet ni lite mer om Japan. Nästa gång är det ett annat land :D



Lektion 2: För att få en kille ska man våga, lämna era vänner i tre sekunder och resultat skola finnas.

/D  

Sex and the city, skånsk snuskfilm och sedan fika.

Igår kom jag hem och kollade på sex and the city hela kvällen. det jobbiga är att jag har sett denna säsong, den sista. Jag såg den när jag var i skottland, men nu har jag glömt lite av vad somn hänt. Minns bara några delar. Så nu måste jag gå igenom det igen vilket är mycket irriterande. Men eftersom jag är en princip person så måste jag se hela serien innan jag kan avsluta genom attg se filmen. jag är sån, dont hate me. men nu är det bara en skiva kvar så, ehum .. Fett!

Just nu sitter jag i S4 i skolan och kollar på film. jag vet inte om man kan kalla det skånsk snuskfilm men det är en skåning som pratar och det är hjärnan, och den är lite snuskig. :P Jag sitter här i skolan och har ansvarsfullalkoholhantering och det är väl, eh, trevligt.. men denna film suger mig hårt i arslet. rent utsagt. Tack och lov för att vi har fått bärbara i skolan. Det är underbart. Så här sitter jag på min lektion och skriver blogg. Livet är ljuvligt ibland :)

Fika, skulle fikat med sofie och sarah men sofie var dubbel bokad så det blir nog kanske bara jag och sarah. sen ska jag hem till Ann och fika lite till. sen ska jag hem och skriva lite praktikblogg och kanske lite annat hotell arbete och sen ska jag nog börja kolla på Ally. För hör och häpna, det blev klart igår natt. så nu kör jag :D

Ring och Boka till mitt och Malins och Nathalies Projektarbete.
0736972237 - det går bra att ringa Mån - fre mellan 15.00 - 18.00. Ring så fort ni kan!!

Dagens filmtips:

Mycket bra film och den är känslig och den är bra och brutal och smart och åhh, jag älskar den och fan vad bra!
se'n :D

Sarah Andersson Masserar mig med kärlek! Jag älskar det!! ;) Lycklig idag!

"Vi kan inte utföra stordåd. Endast små saker med stor kärlek"

/D

fika, möte, mys, film och sömn.

(Under dagen så ringde jag till slakthuset angående ljud och ljus. då sa dom till mig att jag skulle ringa på eftermiddagen)
Efter skolan gick jag och Nathalie till Huldas och fikade. då kom jag på att visst fan, jag skulle ju ringa till slakthuset, så jag gjorde det. och när jag kom fram koplade dom mig till en man som heter jonas sundström. så jag ringer. och så pratar jag med denne herr sundström. när vi la på efter, nu ska vi se, tio minuter tror jag så ser jag hur nathalie sitter och kollar mot mig och ler. jag fattar inte..
sen säger hon "ska jag berätta en rolig sak?" och jag svarar "jaha okej".. då visa det sig att denne människa jag pratade med faktiskt satt på cafet som vi var på, bakom mig!! tack så mycket! - fan.

sen gick vi till mötet och satt där och planerade lite och fick lite bekräftat och vad dom tykte vi skulle ändra på.
Välgörenhetsevenemangen till röda korset går bra just nu. det gör det. ska passa på att säga att ni kan ringa och boka biljett hos nathalie och eventuellt skicka ett mail till mig så skriver jag upp er på bokningslistan så är ni med. sen måste ni betala 60 kr i dörren. Passa på.

åkte hem, satt på bussen när mp3 dog och jag hatar verkligen när det händer. men i alla fall så satt jag där och planerade hur resten av min kväll skulle se ut. kom fram till.
- mysbyxor.
- Av med BH
- Ge katterna lite hårdingar.
- göra rent kattlåda.
- sopa
- förbereda gott
- film
- sömn
det var min plan.  Så lyder herrens ord, Danni vi tackar dig.
när jag kom hem så utfördes planen med perfektion. 
det blev:

mycket bra, mycket sorglig.
sen till det blev det lite nachos och guacamole :D choklad mumma..
sen sov jag men väcktes av mina onda änglar.. om o om igen!
vilket resulterar i en mycket trött och utmattad Danni. Inatt får dom sova utanför!

"tiden är ingenting"

/D


Ansvarsfull alkoholhantering

Nu har vi ansvarsfull alkoholhantering. Vi sitter här på stenky och lyssnar på genomgång om hur vi tycker att det är med alkohol och hur vi ska hantera allt det där. jag blir så sugen på att supa, gaaaah! nerrå, skämta.
ehum. intressant kurs detta, det ska bli kul att ha det som merit o erfarenhet att kunna lite mer om detta. känns lite snobbigt att vi ska ha detta i alla fall.



Jag är med i grupp 2 och det finns väl bara en sak man kan säga:
1an förlora
2an vann

nu ska vi diskutera lite. orkar inte, haha fan!

Planer för idag:
Skola
fika
möte
hem o städa
lina
sova

Nedräkning - 4 dagar :)
"Ha-ha-ha- ha den äran"

måste bara säga att igår satt jag o Lina och myste och kom på elaka saker som vi ska göra mot Maria :D
Vi satte in henne i en kontakt annons på blocket. hahah
sen satt vi å nynna på den underbara melodin från radiotjänst. Den är så rolig och jag älskar den.
http://www.youtube.com/watch?v=S8GozsQ5iGE ;)
check it out :P


/D

Enkelt med bröst och ett oskyldigt leende!

Mina vänner, mina damer, mina underbara tjejer! Jag har upptäckt hemligheten. hemligheten, hur man ska manipulera en kille! Så nu framöver ska jag skriva vad mina undersökningar visar.
jag började exprimentet igår och idag så gav det resultat. Jag fick ett sms.

lektion 1 (den viktigaste): Få alltid killen att tro att det är hans idé.

klicka på länken och gå med i tävlingen ;)
http://se.limbino.com/c01/link/9q9zxya5wo

Idag ska jag citera min mormor <3
"haha o tänk att mannen ska vara skapelsens krona."

/D

Arg och glad

Igår var jag på skolan och hade servering. Vi fick inte göra speciellt mycket vilket kändes irriterande och surt eftersom jag kunde åkt hem och gjort roliga saker. eller städat. fan vad trött jag blir.
dessutom fick jag världens utskällning och blev totalt bortgjort inför alla endast för jag sa att hon kunde sagt till innan att vi skulle ta med oss papper och penna. nej då var jag otrevlig och arrogant och tog ner stämmningen och skulle få gå från klassrummet och allt va fan det nu var. jag ska säga er att man gör inte så mot mig. men jag har lärt mig att kontrollera min ilska, tur för henne! annars hade jag attackerat henne. jag hade slagit sönder henne och skrikit på henne. men jag var lugn, mycket lugn. fast hade hon sagt en sak till hade jag kastat stolen på henne, jag var fan på väg, tur att hon sluta precis då hon sluta. o jävlar vad jag var duktig! stolt efteråt, fast jag ångrade lite att jag inte svarade mer än vad jag gjorde, jag svalde det hela tiden. och så precis efter attacken så gick jag iväg för att lugna mig. då skvallrade jag också. (6)
när jag sedan kom tillbaka fick vi uppgifter som vi skulle göra och det var att vika upp servetter. MEN det var bara det att det funka inte, så istället för att skratta och försöka igen så blev jag galen och kasta iväg skiten och gick. o allt det beror på att den där jävla fittläraren hora sig. så när jag gick hörde man små klackskor följa efter och det var lahtila, min älskade <3
När vi kom tillbaka så hände ingen speciellt. sen blev jag på lite bättre humör och det lugnade sig fort. sen kom irritationen igen när läraren tvingar oss att vara kvar så vi missar bussen och sen säger kl 8 att vi får gå när nästa buss går halv tio! brinn i helvetet. så vi gick ner och platta håret och myste lite och sen åkte vi. sofie hade moppe bilen så vi svängde förbi donken och hon köpte lite mat. sen åkte vi till bussterminalen och väntad på att våran buss skulle gå, då kom det (ursäkta) tre negrer och börja gapa på oss. o vi gapa tillbaka och det var as kul! när vi sedan satt på bussen så muppa vi oss mot dom och sen muppa vi oss som fan: "stick från stan, stick från stan din jävel" och "wupp med händerna" . det var kul.
sen så fick jag en kommentar i mitt senaste blogg inlägg av en tjej som ville att vi skulle rimma till hennes kompis födelsedag, så vi snodde ihop lite som jag ska skicka till henne idag. det var mysigt. sen decka  vi. totalt bara dog.

Vaknade upp imorse och fixa oss, åkte till skolan, åt lunch(o den va inte så god) och gick på lektion. fick veta att jag fick vg. och nath fick mvg. som vanligt!!!!! :@

nu ska vi snart till mässen och ha möte med helene. halv fyra bussen hem och mys med lina och maria.
sen ikväll blire BJ!!!! jag har längtat så länge nu! Kajsa och Ella, det är vi. men det som är jobbigt är att ella kanske inte kan följa med, och det är frustrerande.! hon måste med, annars äre inte samma sak!


"Skolfotodagen 2008, hotell. Sofie Brandt, Nathalie Rydberg och Daniella Gogman."

"Pengar kan inte köpa dig vänner, men de gör dina fiender betydligt hövligare."

/D

:O:O

jag hitta en blogg..
nuvetduallt.blogg.se!! skvaller från nyköping. inga namn nämns men fan vad intressant ;)
MEN OM JAG NÄMNS BLIR JAG GALEN!!
kolla in den och kommentera mig vad ni tycker :)

jag menar jag gör ju ändå "reklam för den"


haha

/D


With the grace of miss america

Look at her, standing there with her hands hanging down. the spotlights are shining at her
and she is smiling. A big fake smile. the people are screaming and throwing roses. im the only
one, im the one that they are looking at. I'm better then the rest. I won.
Im miss America.


Känslan att vara nummer ett. Att vinna något så stort som en skönhtestävling. Jag föredrar tävlingar då man är smart eller visar upp en riktigt talang istället för att bleka håret och sminka sig mest. Intellektuellt = 0.

Jag sitter här med mitt stilla sinne och kollar på "byrackorna" i skolan, och funderar. Jag ska träffa alex idag och vi ska  plugga lite. nu är det ju så att hon gjort den uppgiften så hon kan ge mig all hjälp jag vill ha! Livet är underbart!


Mina babes <3


Jag och Nath <3 Inte speciellt snygg på just denna bild men va fan ;)

"Män bygger broar och lägger järnvägar över öknar, och ändå kan de framgångsrikt hävda att konsten att sy i en knapp överstiger deras förmåga."

/D