Mysig film, spela.se, bok och te med honung

Igår kväll kom Jossan och Alli hit och kolla på tv. Hon behövde pratat av sig så jag lyssnade, pga lite strul på fronten. Sen gick dom hem och jag fortsatte kolla på tv resten av kvällen. Kolla på Spanglish på trean. jag såg den för många år sen när den kom ut och nu såg jag den igen och jag mindes varför jag älskar den. Den är cool och historien i den är vacker. Om ni inte sett den så gör det. Den får bli mitt film tips för idag.
Spanglish!
Sen nu idag vaknade jag tidigt och gick ner och tvätta och sen slog jag på en film. jag skulle duscha men mina handdukar är inte torra och alla handdukarna var i tvätten, inklusive de små. så jag lade mig i alla fall framför tvn och kollade på "A mighty heart". Det är en film baserad på en sann händelse. Den handla om en journalist som blev kidnappad av terrorister, han hette Daniel Pearl, och sen handlar väl filmen praktiskt taget om hans fru (Angelina Jolie) som vill hitta honom och får hjälp av alla olika gubbar. Den var väl inte så bra. Kommer aldrig se den igen. Det är en sån film som jag inte tänker tipsa om. Men det finns säkert massa som skulle tycka om den men jag gilla den inte.
Nu sitter jag här och kollar på tv och ska snart mysa ner mig i soffan med en bok, skulle egentligen till maria men nu blir det inte så så jag kan bara ta det himla lugnt (som vanligt) och läsa lite.
Fast först ska jag spela lite. Håller på o laddar ner en demo på ett spel som jag ska spela och sen ska jag läsa. jag ska försöka skriva brev också och svara på ett mail från en kompis utomlands. Blir bara inte av för hon skriver så långt så det är jobbigt att svara för man måste svara så mycket! haha

Jag har kommit in i  en period då jag alltid är sugen på pizza, jag fattar inte. Jag tänker alltid på pizza och jag kan se det framför mig hela tiden. jag drömmer om det och vaknar på¨morgonen och vill ha det och sen vill jag ha det hela dagen. Och det är inte vilken pizza som helst. det är "beach lover" från American pizza. Helt ljuvligt amerikans pan pizza med bearnaise sås och kött och kombinerat med himmelsk kärlek och kulinarisk underbarhet.

Tipsa om bra bloggar för jag är uttråkad på internet nu.

PS Jag ska se shutter island imorgon och äta Kina mat. DS

Bye

Top model, tandvärk och fortfarande as kallt

Nu sitter jag och kollar på topmodel, jag väntar på att dom ska göra makeovers men det händer ju aldrig! Det är alltid det roligaste på hela säsongen men jag är rädd att jag ska missa det. Det jag älskar också är all drama som är och hur dom bråkar och tjafsar. Tjejer är underbara visst är dom. De bästa tjejerna är dom som är självgoda och egoistiska, som just nu finns både renee och jaslene, fan vad dom bitchar alltså! :) Felicia är rätt bitch med. hhaha

Nu är det ett tag sen sist men fan vad ont jag hade i munnen sist. De där 2 veckorna i mitt liv var inte speciellt underbara. Jag fick så ont att jag blev trött och fick feber symptom. Nu har smärta kommit tillbaka och jag måste få bort det innan det går så långt. Jag har inte pratat på hela dagen och nu ska jag gurggla nått super gurggelmedel från apoteket som gör rent och stoppar infektionen. Hoppas det funkar. Värsta är att en bieffekt är att man får svart tunga och det är inte så jävla gulligt kanske. Men jag vill inte bli som jag blev sist.

Imorse ringde mormor och väckte mig kl 10 och sa att mannen från nyköpingshem hade ringt och sagt att han skulle komma nu. Så det var bara att hoppa upp och plocka undan allt skit och klä sig.
Historik:
Allt eftersom vinter blev hårdare så blev det kallare och kallare i lägenheten också. Så en dag insåg jag att det blåste till när jag gick förbi fönstret och då insåg jag att det läckte in kall luft ifrån fönstret och det resulterade i kylan. Jag ringde direkt till nyköpingshem (3e feb) och idag kom han.
Så kollade han runt och bytte ut tätningen i fönstret. Sen gick han till köket och där läckte det inte in så han "kunde inte förstå att det var så kallt, du får väl sätta på dig en extra tröja" - Alltså ursäkta, detta är mitt hem och jag måste sova i kläder och ha dubla tjocktröjor på mig. Va fan är detta!!! Sen gick jag och kände vid tätningen och det läckte fortfarande in. Så jag hann som tur va säga det till honom innan han åkte och då efter mycket undersökning så hittar han på fönstret att det fattas en lite bit trä på ramen på utsidan och det är därför det kommer in kall luft. och så klart hade han inte med sig verktyg till det så han måste komma tillbaka. Jag menar idag är det den 22a och jag ringde den 3e och nu kom han vilket oroar mig om när han ska komma nästa gång. Men jag får väl göra det som han sa att jag skulle göra. "Sätta på mig en extra tröja".



Bye

Föreställning

igår var det föreställning och det gick tråkigt bra :S Ingen gjorde bort sig, ingen skratta, inte något.. Det är ju bra att det gick bra självklart men jag tycker det är tråkigt när man inte har någon att skratta åt :) Men men.. Hoppas i alla fall på en bättre söndag än vad det var förra..

Nu ska jag gå bort. Först COLA, sen ska jag gå bort...

Återkommer med ett annat inlägg senare ikväll om jag orkar.. :D


bye

Wii

Idag har jag varit på basmöte hos arbetsförmedlingen och sen gick jag till alex och chilla :)
Sen träffa jag Alice på bussen och vi bestämde att spela lite mario kart innan dramatörerna ikväll. Så det jag gör nu är att jag sitter och väntar på att Alice ska spela så jag kan kolla ;P Och förresten, det är alices mario kart, på wii! haha oo ja, lite uppgradering vare här! :) Nu ska vi återgå. Om en halv timme är det dramatörer och förresten så kommer mamma och kollar ikväll så måste vara på topp :D


Schysst grimas va? :D

bye

pyssel

Anledningen till att jag inte skrivit på hela veckan är för att jag har varit i Dalsjö hos Adde. Vi har löst korsord, druckit te, varit ute och gått lång promenader och rullar runt lite. Vi var in till gnesta och träffa Erika och Tobbe och skulle bli bjudna på kaffe fast det blev utan kaffe, vi satt där och prata en stund och sen åkte vi ut på landet igen och myste vidare. Vi spendera också ett fåtal timmar framför tvn och kolla på animal planet.
På morgonen idag så åkte vi in till stan och till arbetsförmedlingen och hon gick väl runt en stund och jag skrev in mig ordentligt och hade ett möte direkt med en sån där som man ska ha möte med och sen imorrn bitti så är det basmöte och det ska bli tråkigt men man måste ju och sen äre klart.
Sen imorrn är det dramatörerna igen och det ska bli kul. Mamma ska komma imorrn och kolla och ser jag fram emot. Jag ska dricka te nu hela dagen och imorrn så jag mjukar upp mig i halsen.

Nu ska jag spela.

lite kryssning på det här?

Bye

alla hjärtans dag.

så, nu har jag sagt vilken dag det är, det spelar ingen roll för jag har det bra med A och J. :)

Jag är så jävla glad för igår på dramatörfesten var det as kul. och det var inget drama alls!! underbart!
Emil klädde ut sig i min klänning och mina as höga klackskor! det var fan hysteriskt. sen gjorde Johan det med. Hur tomt ska mitt liv bli sen när dramatörerna är över alltså! :S
På vägen hem as pölade markus mig så jag vet att jag kommer att bli antagligen as sjuk med och det känns ju lite sisådär och veta att det kommer att komma men att man inte vet när och hur mycket. Jag går i konstant rädsla, stressigt alltså.

Någon som vill ha en hund?

Jag sitter här och mina tankar far uppåt mot NORRLAND, till nathalie där hon sitter och är söt och har det mys på denna dag. Vill att hon ska va här och ha det mys med mig. :)
Samtidigt som jag saknar erika igen.
Ja vill gå i skolan igen då det var enkelt att träffa sina bästa vänner och man inte behövde kämpa ihjäl sig för det.

aja.. nu har jag skrivit dagens inlägg och ska återgå till att vara godis sugen och hungrig och mätt på samma gång.



bye

utgång

Igår var jag med Larsson och Lahti. Vi var först hos Larsson och sen gick vi till volym. Och det var inte speciellt kul, så vi gick till tellus och det var ändå sämre. Fan jag hatar tellus.
Sofie och frida var ute med så dom träffa vi som hastigast. Det var trevligt. Kunde varit bättre men jag är inte missnöjd. Vi sa det alla tre att krogen suger men sällskapet rocka liksom.
Love <3

Nu sitter jag och lyssnar på Rod Stewart och försöker komma på något roligt att skriva till melodin eftersom jag och maria lovat att vi ska göra ett medley om Hasse nu i april när han fyller 50. Så vi har kommit en liten bit men det är svårt till honom eftersom vi inte känner han så bra. Men som sagt så har vi kommit en liten bit men vi vill ju ha något as bra eftersom han fyller 50. ja, vi får fortsätta jobba på!

If you like then you shoulda put a ring on it :)

enough is enough

'bye

Sherlock Holmes, föreställning och du bad om det.

Jag var med Alex i förrgår ooch såg på Sherlock Holmes, jag vet att det är länge sen den kom ut men  det var inte länge sen den kom till stan liksom :D Den var skit bra, fast med Robert och Jude fanns det väl inget annat alternativ. Jag älskar sånna filmer, och han är så smart, åh vad det är sexigt med snygga män som är smarta, can i get an amen!

På lördag, alltså imorgon är det föreställning igen och det ska bli kul, idag ska vi ut på krogen och det ska väl bli kul också. Jag tycker om att komma ut och shaka bland andra folk än dom man annars alltid träffar. Jag älskar er men jag måste ha en paus ibland :)

En snabb genom gång av de sju dödsynderna.
Högmod, Girighet, Vällust, Avund, Frosseri, Vrede och Lättja.

Onödig men kul fakta.
  • Högmod = Violett. Häst eller påfågel.
  • Girighet = Gul. Groda, varg eller räv.
  • Vällust = Blå Ko, tjur, tupp eller get.
  • Avund = Grön. Hund eller get.
  • Frosseri = Orange. Gris.
  • Vrede = Röd. Björn eller varg.
  • Lättja = Ljusblå. Get eller åsna.
Så.. nu när det är klart. Hur många kommer till helvetet? Jag vet att jag kommer det.
Såhär, när en människa får alldeles förmycket av någon av dessa så finns inget som kan stoppa mig, då kommer jag att försöka att leda er på rätt väg. Och nu har en av mina vapendragare dragit sitt vapen för mycket. (hahaha kul liknelse om man vet vem jag pratar om) mina känslor ändras helt för den personen för min hjärna ställer in sig på något djurisk sätt till krossa och ändra. Undrar varför? men nu vet jag i alla fall vad jag ska göra för att fokusera på något annat. Det känns faktiskt bra. men det kommer att ta hela min själ.

Jag har tänkt.
Min vän tycker att jag ska prata med henne om allt jag stör mig på med henne för att våran vänskap ska bli starkare och bättre. Jag svarade då vad jag tycker om det, att det är BS men om hon nu vill höra sanningen så kör vi. Jag kommer från och med nu berätta all sanning för dig och du får säga till när du tycker att jag ska sluta och att vi ska återgå till det normala då jag stör mig på allt du gör i ensamhet. Vad tror ni är bäst?

Grattis mina vänner till klarat körkort och klarat teoriprov! :)

Nu ska jag återgå.

Bye

Kort inlägg

sitter vid datorn mycket sent nu och jag ska upp kl 6 imorgon. Nu ska jag välja ut kläder jag ska ha så jag bara kan gå upp imorgon bitti och klä på mig borsta tänderna och sminka mig snabbt så jag blir redo för dagen. Jag ska ner till Montage tjänst och städa och sen ska jag till arbetsförmedlingen och skriva in mig och sen ska jag antingen till maria eller till Alex. Jag och Alex ska i alla fall träffas för vi ska gå på bio och se Sherlock Holmes med den underbara Robert Downey jr. jag är glad för det.
Men är lite pisst på grund av att en viss person snott min ide om en sak och på så vis förstört min framtidsplan angående en viss sak. (behövde bara få det ur mig. Spelar ingen roll om jag säger det till personen i fråga för personen kommer bara förneka och det är ingen ide att starta drama.) Är bara jävligt förbannad!!!!!!
Nu ska jag gå o borsta gaddarna och sen slagga skönt. Om bara Bo-Yoda och Bonnie-Taylor kan sova dom med. Annars blire svårt.. :S

PS. Är i seriöst behov av massage! DS

Bye

Kritiker, bloggar och reklam.

Okej, så premiären var i Lördags och det gick jätte bra. Vi ska visserligen köra igenom den en gång till på torsdag, jag vet inte om jag tycker att det är nödvändigt men det är tydligen det. Det blir bra..
Fick ett samtal av mormor nu på morgonen och hon sa att hon läst i tidningen att revyn fått ett njaigt betyg, men så stog det att två personer hade gjort riktigt bra ifrån sig.
Kopierat från SN.
"Räddningen är ungdomarna­. Fräschören i deras körsång, dans och skådespeleri kompenserar något sketchernas dammigt gubbsjuka humor.
Daniella Ungerman och ­Maria Larsson är kvällens ­absolut starkast lysande stjärnor som briljerar både i solosång och i scennärvaro."
Tänkte bara säga det! :)

Jag satt igår kväll och kollade på Katrin Zytmoirevskas (eller va fan hon heter) blogg. Jag vet inte varför jag fastnade för den, egentligen skriver hon inget speciellt men jag läste fan igen varje inlägg, typ.. Sen gick jag in på Carolina Gynnings blogg, ja ni hörde mig, flickan som tycker så illa om Gynning. Men jag ska säga att jag tyckte illa om henne innan jag läste hennes blogg och nej, inget har ändrats. Hon är tom och inte alls rolig, jag bryr mig inte om hennes bilder som hon sätter in och hon skriver inget roligt eller intressant. Nej usch..

Mina favvoreklamer:
Okej så Bruce Willis har gjort en ny film som heter Surrogates, undrar om den är bra. har ni sett reklamen för den. Det man får veta är att han ska skaffa tillbaka något och att det är en jävla massa explosioner. Bra va? Jag tänker inte se den, även om Bruce är snygg som fan!

Bredbandsbolaget har en finsk man i en inspelningsstudio som säger konstiga saker in i kameran som om det är en Audition. Hahaha
"i bill bakk"
"asta la vista babi"
"No arne puts .... babi in da corrrner."
:) Askul!

Max nya reklam men Maria M's röst när hon berättar om hur börjaren känner sig naken, exposed, rädd! haha Och att man ska göra lite dekorationer på bordet, kanske en palm! hahah

Sovas säng reklamer är ju så dåliga att dom måste va med på denna lista.
"Aa den blir bra.. är det okej om jag lämnar kvar frugan ett tag?
hehe ja det går bra" Usch jag hatar den reklamen. Alla olika dialoger i den reklamen.. fy fan!

Systembolagets reklam om ansvarsfullt drickande. Hahaha
"Anna du är alkoholpåverkad - gå ner!"
"- ska vi gå ner i källaren
- nej du är alkoholpåverkad och jag vill inte att vi ska göra något som du kommer att ångra imorgon"
"Hej mamma! Dom hade redan vin här så jag tar med mig det här vinet hem igen"
Det finns fler men vem orkar skriva :) Hahaha

Jag fortsätter att skriva om reklamer något annat inlägg. Just nu blir det fan för mycket text om jag fortsätter. :) Ska se om jag minns att göra det. Fast det kanske inte är något kul att läsa i alla fall.. Skriv en kommentar om jag inte ska skriva fler roliga reklamer eller dåliga reklamer. haha

Nu ska jag återgå till att inte göra något speciellt. Får se när jag skriver nästa gång, tänker försöka skriva lite imorgon igen.

Bye

Premiär.

Nu på lördag är det premiären av "gudars skymning". Jag ser fram emot det mycket men är samtidigt nervös som fan. Ibland känner jag att det är lugnt men när jag sitter såhär ensam i tystnaden inser jag hur verkligt det är. Det är inget att vara dramatisk över men va fan. Jag ska sjunga en rätt svår låt och det kan inte bli fel och jag känner mig inte speciellt säker heller, eller jo lite men vadå egentligen, bära eller brista. Hoppas på att det ska bära men äh...

Letade efter en rolig sak som jag och maria kom på när vi var som tajtast. men jag kan inte hitta den, eller jag vet inte om jag gjorde ett inlägg med den men det var ju så jävla kul och maria kom på det för några dar sen och sen dess kan jag inte sluta irritera mig på att det inte finns någonstans och att jag inte kan komma på alla grejjerna. Fan!

Jag sitter just nu i min ensamhet och lyssnar på "All by myself" med Celine Dion, det låter rätt tragiskt, och jag kan säga att det känns lika tragisk som det låter men vad ska jag göra. Jag har ju lille man som håller mig sällskap men va är det för sällskap, han bara sover.

Film:  I love you, man
Låt: Chances are - Robert Downey Jr och Vonda Shepard
Vän: Alice
Sysselsättning: Spela Mario Kart på Nintendo 64 med Alice
Vad händer just nu: Sitter och smider onda planer om en snar framtid
Serie: Glee och How i met your mother



Jag har kollat igenom gamla gamla inlägg från bloggen och insett hur sjukt mycket jag och maria glidit ifrån varandra, samma sak med Lina. Vi var liksom en trio förut och nu känns allt så jävla förändrat. Jag vill att det ska vara precis som förut när vi satt hos mamma under fläkten och drack kaffe och rökte ihjäl oss och snacka skit hela tiden. Varje jävla dag, varje varje varje. Nu ses vi aldrig mer som förr och när vi gör det så är det annorlunda ändå mellan oss, inte samma glada stämning eller samma nått. Dessutom har våra liv ändrats så mycket att det inte finns något gemensamt mellan oss längre och personligheterna också. Våra liv som de tre vännerna antar jag är över för alltid och kommer endast vara blott ett minne. :(

Nog med känslor och drama och över till....

Dannis frågehörna! bambambam

Danni, varför är du så perfekt och inte jag?
Jo kära frågare. Såhär är det.
Alla vi människor är "vinnare" som hann från pappas till mammas snabbast. Men vissa få utvalda var faktiskt vinnare ty de människorma var dom som hann på riktigt. Vetenskap visar att nästan alla människor kom egentligen tvåa för de som egentligen kom etta blev diskade för fusk och utslängda av bakterier i mammas..
med denna bakrund råder inget tvivel om vad svaret är.
Jo, jag är en av dessa få utvalda som faktiskt kom etta på riktigt. Vilket betyder att du kära frågare, var en tvåa och inte en etta!
Tack för mig och hoppas att detta gjorde dig klokare!

Saknar mina tjejer från klassen också! Where are you my lovers! <3

Worship me så ses vi nästa inlägg!

Bye