sommarjobbet.

Jobbar just nu uppe i Tystberga kyrka med cissi (www.raaw.blogg.se). Vi hänger, jobbar, hänger. Rätt skönt jobb.
Nästa vecka ska vi ta hand om 3 stycken olika kyrkogårdar mot denna veckas enda kyrkogård. Det blir nog bra, hon är ju en härdad arbetare och jag lär mig fort. :)

Maria planerar och jag hänger med typ. Jag tänker väl att hon har mer kontakter inom området och om det är så får hon la sätta mig i arbete.

Idag har jag haft en bra dag, ända tills jag kom hem från jobbet. Nu är min dag förjävlig. Inget har hänt bara är så jävla arg!!!!
asuioflb awufgbvxcjhgbvjkfisdhiugvnksdfngvbksdfgkbnsnv ks dvmn sdj,fsdn gvjnmjhfg typ så.......


bye

Sitter hos maria

Var hos ella igår och åt god mat och spelade tv spel. Det var kul. Vi spelade fajting spelet som jag och robin spelade en hel dag jag är besatt. Sen spelade vi king kong tills vi inte orkade mer, då gick vi till sängs och sov längre än jag gjort på veckor. Vaknade och kika på tv och sen spela vi king kong igen och sen åkte jag hem.
Kollade på de två sista avsnitten av Greys och sen läste jag.
Har börjat på en ny bok, en bok av Anne Rice (interwiev with an vampire(en vampyrs bekännelse)). Den är den första boken i serien "the vampire chronicles".
Just nu läser jag den andra boken i den serien, "The vampire Lestat", som handlar om ( för de  som sett filmen) Tom Cruises karaktär. Har bara kommit en liten bit men den verkar intressant. Ska jobba lite med den liksom.
Sen har jag en annan bok i den serien, memnoch the devill, men den är inte den tredje boken utan en bok i den serien  bara. Enligt säkra källor är serien inte i kronoligisk ordning så det är ju bra.
Jag lånade dem på biblan så när dem är färdiga ska jag fortsätta. Det som är irriterande är att alla böcker i serien inte finns så jag får försöka hitta resten ngn annan stans eller få biblan att köpa in resten. :D eller få alexandra att få biblan att köpa in resten. :D


Nu ska jag se på Men in black med maria och hennes kusin lisa.

Bye

Sakna, men håll ut.

Jag sitter här och saknar Nathalie. Jag vet att jag antagligen aldrig mer får träffa henne och det gör mig ledsen. Det kommer i vågor. Just nu känns det men imorgon kanske inte lika mkt.
Skitsamma....

Ikväll ska jag på kalas, moster fyller så lite fylla ska det bli. Sen ska jag ju antalgligen drutta ner till hamnen och träffa hanna och jesper, sen deras vänner. Tror minsann cissi skulle vara där med.. Ska försöka flytta imorgon med tillbaka till tbulan och det blir ju trevligt.. Ska sitta med ellan och spela tv spel och öla och grilla. Det blir trevligt och galet som vanligt.
PÅ söndag blir reunion med lahtilou och vi ska väl fika eller något liknande.. Vet inte vad man kan hitta på men det blir trevligt i alla fall..
Sen nästa vecka börjar jag jobba igen uppe i kyrkan som trädgårdsmästare. 4 veckor. det ska bli intressant, något nytt att pröva på, har faktiskt aldrig gjort ngt liknande så det ska bli roligt. Sen är det dags.
och när det är klart allt så är det september och då blire semester. Skönt!

Jag har hittat ett mycket intressant jobb förresten som jag ska ansöka till, det går inte i stapeln förren nästa sommar men om jag får det kollar ni på en mycket rik kvinna! :D

Kanske kommer jag operera mig så jag ser ut så, det finns en chans, vad tror ni?

What else, jo.. jag har kollat på en bra film med J.D min älskling och kommit fram till att alla filmer som görs med honom är sjuka men briljanta. Just denna är en verklighetsbaserad film och den handlar om en man som till vilket pris vill bli en känd producent för filmer, hans filmer är skit men folk lyckas ändå gå på hans skitsnack. jag skulle nog inte vilja se den igen men det är en rekomendation helt klart.
"Ed Woods" hette den och skådespelarna som är med som man känner igen är J.D, sarah jessica parker, bill murray och "drucilla" från buffy - bara skådespelerskan, inte karaktären.

Dessutom om man inte gillar filmen kan man ju alltid använda det som porr och må bra av denne vackre mans ansikte.
Däremot, på tal om hans vackre ansikte så har jag fått en hårrensande info idag, något jag varit för blind att se.
Se om ni kan se det jag ser.

Jag kan säga vad det är längre ner.

Klockan halv fem och allt är vääl.
jag läste precis ett sms från den lille (lahti) och hon kanske ska komma in, me so happy. I miss her you know.
Här på Railway finns det många nationaliteter, och jag har bland annat hamnat i diskution med två fransmän, alex och jag. det var intressant och höra hur det var i frankrika, dessutopm bodde dom inte i frankrike utan i marokko. kul! Sen belgier och skottman har jag träffat och pratat med rätt mycket. Det är roligt.
Tack Alex för hjälpen!

Tänderna.


Bye

Målmedvetenheten.. eller?

Jag har bestämt mig för att ta igen all den tid jag glämt bort hur viktigt det är att läsa. Denna vecka ska det bli tre böcker klara. Jag har kommit halvvägs på en av böckerna. (Airhead) Alexandra, den är bra än så länge bara att jag får så ont i huvudet hela tiden när hon nämner det. Aj!
Sen ska det bli två böcker som farmor har hemma, jag trodde jag skulle läsa ihjäl mig nu när jag är ensam hos farmor och hon har säckar med böcker, men det har inte blivit så mycket eftersom jag aldrig var ensam.

Meg Cabot - Tack för briljans.

Jag har läst alla Alexandras meg cabot böcker snart, det är bara två stycken kvar. Eller, kanske tre.
Men jag har i alla fall kommit igenom en hel del.

Förresten på tal om böcker måste jag läsa sista Potter boken nu, jag har haft den i alla fall två år snart men jag läser aldrig ut den, jag vet inte varför, har inte ens börjat. Men nu när jag sett den sjätte filmen och ändå kommit in i den där supernatural feeling igen så kan jag lika bra kämpa på. Sen ska jag nog gå tll bibloteket och leta efter de böcker jag skulle fått av Sarah i student present, hon har redan hittat något annat och det verkar bättre så då kan jag lika bra låna de böckerna, hoppas bara dom finns på engelska. Kan inte med att läsa dessa typer av böcker på svenska. Låter så fånigt.
Ska ta med mig min BibloGuide som  ska leda mig rätt under min svåra vandring osv.

Jag måste hem till pappa och hämta mina saker som är kvar, har skor och böcker där som jag vill ha. Det är viktiga saker det där!

Nu sitter jag och grämar mig över att jag måste cykla till ÖB's och handla. Jag orkar inte. Jag orkar inte. Jag orkar inte. Jag har till och med sko skav så jag borde inte behöva! Jag vill ha bil och körkort eller så vill jag att min moppe ska bli hel! Varför ska Jävel jessica ta mina saker och pajja dom hela jävla tiden. Och när man säger åt henne så bryr hon sig inte alls. Fan det är verkligen sjukt jobbigt att ha den där jävel snokandes bland mina saker och sedan ta dom, för ni ska inte tro att pappa är snabb och lagar skiten heller, jag har inte haft min moppe på så jävla länge nu för att jessica tog den och hade nästan sönder den, sen åkte jag med den och sen åkte hon med den igen och sen tappa pappa en sten på den och sen pajja jessica den. Är det ett mönster eller ett monster. Fan!!!! :@

Anyway........

Jag ska gå och städa om en stund, fy så fruktansvärt tråkigt. Sista veckan på Railway, nästa vecka ledigt och sen kyrkan två veckor, hemlis, och sen åker vi. Det ska bli så roligt. Men jag är lite nervös eftersom ingen av oss är erfaren men va fan! Man lever ba en gång.

Til next time y'all

Bye

Idag ska skulle varit slutet.

Idag skulle ha varit slutet på min vecka i nyköping som barnvakt men det verkar som om det blir en natt till, eller eventuellt så pass sent så jag måste stanna en natt till även fast de kommer hem. Dom skulle varit hemma nu ungefär men blev fast i Bratislava i flygplanen på grund av rusk. Men dom skulle höra av sig om vidare info.
Nu sitter jag på Railway och väntar på att jenny ska komma hit. Hon stannade hemma och skulle vänta på kattis och dom men när hon hörde att dom inte skulle komma insåg hon att hela huset spökar och det är läskigt med allt så då ringer hon och ska komma hit.
Ikväll blir det fortsatt H.P maraton, eller ja.. ska kolla på slutet på den andra filmen.


Det gick bra igår, dom kom hem skapligt och jag åkte direkt hem till Lina är jag kom fram till Tystberga, kom hem dit och snacka lite och sen spelade vi WI Sports bowling turnering. Gick hem och sov. Det är så jobbigt att jobba så mycket för man blir så trött. Jag vill ju göra saker samtidigt som jag måste sova för jag ska jobba, det inte är roligt, nej.

Åh, köpte ett par nya skor idag! Jag är nöjd.Jag går i dom nu, jag är galen i shooes!!
Anledningen att jag älskar skor så mycket eller rättare sagt högklackade skor så mycket är för att jag har äntligen blivit bekväm i min längd. Jag vet att jag blir väldigt lång, 1.80 ngt när jag har klackskor på mig, men so what!!

Lite bitter faktiskt över vissa saker men ska inte klaga, det blir bara tråkigt att lyssna på, men en sak ska jag rosa och risa i denna blogg. Boda borg, det är skit kul, men det som inte är roligt är ju smärtorna nu dagarna efter. Träningsverk och blåmärken, mestadels på knäna! Men för fan!
Det som är dåligt är attt'man måste betala extra för lunch...



Jag och Jesper! :)

bye

Vuxenlivet

Ännu en dag i vuxenlivet. Jobbar från 9 till 12 och kommer hem och lagar mat och städar och sen åker jag tillbaka till jobbet igen och när jag kommer hem är det mat dags igen! Sen ska man umgås också! Det är tufft!

Igår till exempel vaknade jag och åkte till Railway och sen hem lagade potatis mos, kripsies och remolad sås. Dukade undan och plockade undan, banken och sen tillbaka till jobbet. När klockan är kvart i fem ringer barn och vill att jag ska skynda mig på för att hon är hungrig. Så jag åker hem och lagar mat, grillat kött, potatis gratäng och sallad, Alexandra lagade mesta maten men det tog inte så lång tid.Det blev mycket gott, speciellt med den hemliga ingridiensen.

Ikväll ska jag gå på  harry potter premiären! Det ska bli bra, nu ska jag hem och laga mat! Wok och ris. Det ska bli gott som fan!!

Bye

Kooooolujaaa

Kära läsare!
I lördags när jag bowlade med Ojalainen och De två små kan jag bekänna med huvudet nersänkt att jag och Ojalainen förlorade mycket stort. De små är 11 år.
Söndagen spenderades på Boda Borg och knäna protesterar efter det. Vi gick in i alla svåra banor och misslyckades på många. Klarade däremot vissa, såsom Spökhuset och Rymdfärden. Det var kul. Måste även berätta att jag vek min kropp så mycket i klaustrofobi att jag nästan inte kom ut. Roligt att se, inte att uppleva.
Nu är det måndag och jag sitter på arbetet och arbetar lite halvt. Är klar med det mesta så nu dödar jag väl tid. Skulle börja åtta men det blev tio istället. Ska snart hem.
På tal om det så är denna veckans hem hos Kattis, sittandes barnvakt åt Jenny. Matlagning på hög nivå. Jag kan väl säga så mycket som att jag är bra på att äta mat, inte laga den. Men måste stolt säga att min ugnspannkaka är livsfarlig. Mums.
Blivit erbjuden att följa med på Harry Potter premiären, känner mig mycket villig till det men evenuellt inte möjligt eftersom lilla Jenny inte är bekväm i att vara ensam. Måste diskutera denna sak med henne.

Längtar till bebis kommer och jag saknar Tystberga, ska bli skönt att komma HEM, men samtidigt inte till den förbannade lägenheten. Det får lösa sig! Och när jag kommer hem till Tystberga ska jag ringa till mina Tystberga vänner hela tiden, bara så ni vet kommer ni inte få en enda lugn stund! Mohahhaha!

Nu ska jag börja packa ihop för jag ska hem till Jenny, hon har bakat så nu blir det fika tajm. Och sen ska jag övertyga henne om att hon ska dammsuga, annars blir det krig!!

MVH
Daniella

Ps. Inte så bra på att skriva brev men svara gärna. Ds

Minnestunden och läget.

Igår kväll kollade jag på minnesstunden för Michael Jackson. Det kan varit det hemskaste och vackraste jag sett i hela mitt liv. Jag och emma kollade på den, eller ja lite. Jag ska se hela någon dag men jag såg väldigt mycket av den och jag grät och grät och grät. Det var så hemskt.
Jag kan inte skriva mer om det nu. Jag måste gå vidare i livet och släppa honom,
Jag kommer leva. usch vad dramatiskt mitt liv är nu..



Ikväll ska jag till Läget med Emma och Matilda, det kommer väl följa med fler kanske men det är med dom jag ska gå just nu. Det ska bli roligt. Sen blir det möte på torsdag. "Rensa luften"- möte. hihi WAR IS ON PEOPLE.

"There is nothing that cant be done,
if we stand together as one"
-M.J

/D

Michael är död och jag fattar det inte.

Jag har vuxit upp med Michael Jackson. Han har varit min idol sen började fatta. Jag har alltid försvarat honom mot dåliga skämt och aktivt kollat upp honom på internet. Lyssnat på hans musik det är en vardagssak för mig.
Jag minns när jag var liten och min pappa var ihop med Ann. Hon hade en inspelad konsert med honom, eller det kan vara fler stycken. Den kollade jag på hur mycket som helst. Han var en inspiration och en förebild, (nej jag menar inte att jag ska operera om mig eller hålla på) Men i sina åsikter. Han blev anklagad för den ena och det andra hela tiden, speciellt saker som hade med små pojkar att göra. men det är bara skitsnack! Såklart är han ingen pedofil! fan också! Och nu när han är död skickas det runt massor av kedjebrev som ska vara roliga. det är inte kul! Å han ska bli lego åh han ska bli en leksak för han var ändå gjord av plast! FY FAN VAD ISKALLA NI ÄR!! och sen ska han kropp visas upp offentligt. Det är inte okej. Jag tror inte någon människa skulle vilja bli uppvisad död i  en glaskista som om han vore snövit för helvete! Jag blir så arg!
Och sen så tar folk självmord för han har dött läste jag. Det är tragiskt men varför dö själv. Jag ska ha en avskedscermoni hos mig någon dag. Då endast Michael jackson ska spelas och vi ska se på filmer och ha högläsning och sen kolla på bilder. Om ingen kommer ska jag göra det själv för att kunna gå vidare.
Anledningen till att jag inte nämnt något tidigare i min blogg är för jag har inte kunnat prata om min sorg. Men jag är verkligen ledsen.











Nu ska jag inte prata mer om sorg utan om hur fruktansvärt glad jag är :D Jag ska hem snart tror jag och då ska jag ta med min dator mus och sen ska jag spela. Jag har hittat min gamla flamma igen, gissa vad jag ska spela!
The sims! OH YEAH!

Nu ska jag avsluta detta inlägg!

"Vapen dödar inte människor, Vapen produceras i syfte att göra det möjligt för människor att använda dem till att döda människor.¨ - George Bush

/
D