Nä inget.

Nu sitter jag och kollar på scrub säsong 2. Är på sista skivan så tänkte bli klar med den idag så jag kan lämna tillbaka den till Alex. Så ska jag få tillbaka vänner. det blir bra!
Idag har jag gått upp och snokat runt lite och sen spelade jag tv spel intensivt. Nu kollar jag som sagt på scrubs och sen ska jag till mormor och ringa runt lite och äta något. Mmm vad nice! Sen ringer jag runt om flyttkartonger. Jag måste hitta några fort. Nu ska jag återgå. Känner lite stress!

Jag bryr mig faktiskt inte längre. Jag ville verkligen att det skulle funka men när det bara är en som gör allt jobb så ger man lätt upp. Jag har tagit ett sista steg och räckt ut handen för sista gången. Hoppas ert liv blir bra! Mitt kommer bli det i alla fall!

Bye

Jaha, då var det snart dags då.

Jag sitter hos Maria just nu och ska snart åka till Tystberga, hem asså. jag ska fixa mig nu och sen ska jag till Peter ikväll, blir typ grill o så. Ska nog dricka lite och sen ska jag hem skapligt i alla fall för jag ska ju till Railway imorrn. jobbar ju.. :/ Min sista helg hemma så jobbar jag, lite grått faktiskt.
Sen på måndag ska jag börja packa ner mina saker och avsluta allt här uppe. Det ska bli konstigt men skönt med lite förändring, jag kommer ju tillbaka och jobbar Juli och sen tillbaka igen. Men det blir bra tror jag, är bara så trött på allt som ska vara samma sak hela tiden och sen så är det så intensivt med alla människor här, men kommer sakna mina kompisar men jag vet ju att asså jag kommer ju träffa dom igen och mina riktiga kompisar kommer ju kunna komma ner och hälsa på och allt.

Var på Boda Borg igår, det var roligt, men jag kände mig ofärdig när jag var därifrån men det var ändå skönt att det var över liksom :)
Inne i ett rum så var några efter oss och stressade oss om och om igen(för er som inte vet så får man grön lampa när man klarar ett rum och om det är någon i det andra rummet så får man vänta) så jag blev irriterad så jag la en sak för dörren så det var upptaget hela tiden så dem som stressa oss blev instängda i det rummet dom var i :D mohaha vi sprang upp på en annan våning och vek oss hahah as kul!

Nu ska jag duscha och sen ska maria göra mig vacker.

"Hypoteser är vaggvisor som lärare vyssjar sin elever till sömns med" Av: Johann Wolfgang von Goethe.

Bye


Railway och Jenny

Ni som har följt min blogg länge vet att förra sommaren bodde jag också med jenny, Vi lagade mat och chillade som fan i en vecka, detta är 3e ggr jag sover hos henne i en vecka tror jag. Vi låg o räknade igår och vi kom även fram till att vi varit tillsammans på boda borg 4 gånger, det är rätt awesome :) Vi ska försöka åka dit denna vecka också någon dag.
Nu är jag i alla fall tillbaka i den där stadiet som "mamma". Jag jobbar och sen åker jag hem och städar och sen väntar jag på Jenny och då äter vi mellis, sen gör vi något, sen lagar vi mat och sen gör vi något. Sen sova och sen samma sak igen. Gud vad jag är mogen.

Ville bara säga också att vi fick lägenheten, fan avd coolt! Nu börjar jag bli nervös, exalterad men nervös. Har ju lite grejjer som ska fixas innan. Fast ändå är jag inte stressad.
En sak som är viktig att få klar är Marias present, men den är ju på god vög så det är jag inte stressad över. Jag vet inte om jag ska lämna den tidigare och sen att hon inte får öppna den förren sin födelsedag eller om hon ska få öppna den lite tidigare eftersom jag inte är hemma på hennes födelsedag. Ihh!!

Nu ska jag jobba igen, jag ska in och köra ut lite folk från rummen så jag kan städa och sen gå hem och städa lite till. Thats life!

"Antag att du är en idiot. Och antag att du är med i regeringen. Nej, nu upprepade jag mig." Av: Mark Twain


Bye

Kul helg och skön torsdag

I torsdags så var jag med Johanna, sen bjöd hon ner sina kompisar från Norrpan, så vi satt och spela hela kvällen, det var kul! Vi spela wii och på något sätt blev det mycket tävlings inriktat och vi kämpade och slet. Det blev mycket skratt i alla fall :)
I fredags var det födelsedagskalas hos Hanna, det var skojjigt, vi käka och drack o dansa och sen gick vi ut på krogen, dansa runt och träffa några kompisar. Sen gick jag hem och la mig.
När jag vaknade igen på lördagen då var jag jävligt dålig. Och jag var dålig hela dagen, var ute i tystberga hos mamma eftersom hon fyllde, sen åkte jag till stan och va med matilda, alex och robin.
Idag, söndag. Har jag precis vaknat. Jag ska väl mysa idag, kanske fika med någon inte vet jag.
Ligger och tänker vad jag ska laga för mat, eller om jag ens orkar laga mat, eller om jag är hungrig eller inte.
Ähh!
"Då har jag bara en fråga, ska jag dansa eller.. ska jag sjunga eller... säga något eller..." Av: K.A

Bye

Klarade mig.

Klarade mig igenom säsong 1 av Gilmore Girls. Nu är ja på skiva 1 s2.
Så nu är det klart, idag står det på min lista att jag ska gå ut på en promenad. Jag måste. Jag har dragit ut på det mycket men idag är det fint väder. Bara det att det är tråkigt. Ska nog kolla med Yo-hanna om hon vill följa med. Sen ska jag hålla koll på om min lärarinna sätter in betygen på min sida, i så fall ska jag ringa henne. Jag är förresten as nervös över det, jag vet inte vad hon kommer säga, tänk om hon totalt grillar mig. Jag tror jag ska ringa idag för att få det överstökat. Men jag vågar inte... fan vad jobbigt. Vilket hemskt dilemma!!

Ikväll är det desperete housewifes och cougar town. längtar! Jag tror jag ska ringa till adeline och kolla om hon ska komma, det är ju tisdag och det är vår nya dag. :)

Jag måste bara berätta för er om min hemliga quest! Jag bestämde mig för nästa 1 år sen att jag ska ha en Boda borg-jag-har-klarat-alla-banor-champion-tröja. Och igår när jag diskuterade med Malin så kom jag på hur gärna jag vill ha den. Jag har redan kommit på ett team, jag ska skicka ut små inbjudningar till de som jag tycker är lämpliga för jobbet. Nu ska jag ha den!!

På fredag ska jag in till stan tidigt och grejja, lämna katterna hos dess moster och sedan uträtta massor av ärenden, bla 2 stycken födelsedagspresenter. Sen blire kalas och sen ska jag hitta någonstans att sova, det blir bra. Sen sover jag nog hos alex på lördag och sen ska jag till Jenny på söndag.

Nu ska jag återgå till mitt meningslösa liv.
"Härmed förklarar jag den nya Djurgårdsfärjan invigd som ska gå här mellan ... eh ... hållplatserna."
Av: Kung Carl den XVI Gustav

bye

Så...

Nu är jag klar med Veronivca Mars säsong 1 och 2. Jag ska vänta in Alex som ska köpa säsong 3. Får se om jag hinner med att köpa alla säsongen innan det. Jag är galen, däremot är jag orolig att det inte ska sluta bra eftersom jag har hört rykten om det och säsong 3 är det sista. Ryktena säger även att det ska komma ut en långfilm. Hoppas hoppas hoppas!
Nu är jag inne på projekt 2, gilmore girls. Jag har lånat säsong 1 och 2 av sarah och är klar med 1 om en stund och då ska jag börja med säsong 2. Jag är galen. Måste hinna se klart så fort som möjligt. Sarah har ju alla säsonger liksom. jag ska även köpa alla Gilmore girls. jag är galen. jag kommer ha ett helt rum med serier, och om jag får ett jobb ska jag köpa en ny serie varje månad. Kanske bara en ny säsong varje månad av en serie. Jag älskar mitt liv. :)

Jag måste bara inflika att jag har fått en ny kärlek för Markoolio. Eller ja, jag har ju alltid älskat men nu har jag blivit påkommen om varför jag tycker om Markoolio. Jag har lyssnat igenom de gamla goingarna så att säga.
"Markoolio rider igen" är ju underbar, och hela låten i sig är så humoristisk så man sitter ju och skrattar åt den. Love it. Lyssna på den igen så kommer ni förstå, och medans ni ändå är igång kan nu ju lyssna på alla andra låtar också.



Tänker på dig.


"I kärleken är medlidandet den mildaste formen för förakt." Av:Jean Bemard-Luc

Bye

slooow

så uppdateringarna har varit väldigt slow nu på senaste tid men jag kan skylla på att jag har mycket att göra.
Det har väl inte hänt så mycket, jag har varit med Adeline och "fiskat" aka grillat och druckit bärs. jag har sovit över hos sarah a och myst ihjäl mig. Jag har träffat alex och gjort 2 st uppsatser på en dag, 5 timmar, nej.. 4 timmar. Det var tufft. Men nu är det klart. Slut prov imorgon och sen är det lugnt. Tills på måndag då nästa kurs startar. Men va fan, kör på ba! Bättre tider skola komma..
Idag ska jag till Trosa med Sarah och Hanna, sen ska Sarah sova över. Som jag har tjatat :)

Imorgon ska jag med henne till stan och sen uträtta ärenden och pyssla. Jag ska ta med barnen för jag har skaffat barnvakt nu i en vecka medans jag ska bo i stan med jenny, då blir jag hemma fru i en vecka, laga mat städa och jobba. Gaad damn! Jag ska i alla fall ta med mig gilmore girls(som jag låna av sarah) och Veronica Mars (som jag låna av alex) så helt för jävligt blire inte. Fast jenny är mysig så jag räknar med en bra vecka.
Lilla ungen och jag ska gosa så mycket och jag ska baka med henne, det är så nice, hon är bra på det även fast hon är plutt. :P

vad mer.... ÅÅÅ! Grattis Nath för kortet! <3 en liten dikt tillägnad henne.

Det ska bli kul o se dig
när du kommer och hälsar på mig.
Det var länge sen vi sågs vid
ingen av oss har nån tid
jag ska introducera dig för skojj på en annan nivå
du kommer aldrig vilja gå
nej jag bara skojja du vet hur jag är
tur att du älskar och håller mig kär.

Av: Daniella Gogman Ungermann

Nu ska jag åter gå till att plugga mig gul o blå!
Hahah nej inge mer rim, jag hajjar!
Nu ska jag i  alla fall plugga till slut provet innan damerna kommer.



Varför ska amerikanska serier vara så jävla irriterande, ni är ju menade för varandra!!!! Älska varandra foooor gods sake!!!!!!

"Politisk skicklighet är att förutsäga vad som kommer att hända imorgon, nästa vecka, nästa månad och nästa år. Och efteråt förklara varför det inte inträffade." Av: Winston churchill


Bye