Haft en lugn dag.

Idag när jag vaknade gick jag upp o fixade lite med telefonen. la in musik o så.. Sen åkte jag till stan och städade på montage tjänst. Efter det var det upp till torget och vänta in sällskapet så vi kunde gå till öppet hus på campus. Utbildningen som jag var intresserad av verkade inge bra så det tror jag att jag struntar i. vi lyssnade på lite info och sen fikade vi istället. Sen kom YOhanna tillbaka och så åkte vi till katthemmet. Kollade lite där och hittade en katt som jag älskade, Musse hette han och han var svart med gröna ögon. As söt och mysig som fan. Men jag tror inte jag ska köpa en till katt just nu i alla fall, jag måste ha mer pengar. Men han var i alla fall as mysig så om någon vill ha en 4 årig älskling så är han definitivt ett tips från mig.
Åkte hem och körde work out med YOhanna och svettades som fan, på tal om det så var vi uppe på stadium innan vi åkte hem och då köpte mormor ett par träningsskor till mig och en sportbh och en mysig fleecetröja. Nice som fan och tack som fan!
Tränade som sagt hårt och sen kom robin hit och alice så spelade vi och sen började jag jobba på medleyt till Hasse, jobbade hårt och nu känns det bra för nu är jag äntligen klar. Har introducerat alice för låtarna och nu är det bara alex kvar. Dreamteam yee.. Kommer känns skumt i vilket fall....
Så nu har Alice precis gått hem och jag ska kolla på 2 och en halv män och sen sängen. Imorgon tidigt på morgonen blire lång promenad och sen till stan för att jobba. Det blir bra! :)
checkar in imorgon och uppdaterar hur livet är..


Gammal bild på mig och Maria. Nästan 3 år sen. Om en månad, den 15e maj så är det 3 år sen. Fan vad fort livet går. Helt otroligt!

Ps. bonnie taylor ligger i världens minsta smalaste kartong. Hon har krupit in i den verkligen. Hon är inte klok. Ds.


Bye

Schpela med Schteen

just nu har jag egentligen inte tid att skriva men får dåligt samvete om jag inte skriver. Det som händer just nu är att jag sitter och dricker vin och spelar mario med Steen. Det går åt helvete för mig men för henne går det bra :D
jag känner hur ruset kommer men det är skojj.. Idag har jag spelat med robin och sen har jag gått ut en långis med johanna. Det var en lång promenad men det tog bara en timme. Fan vi är igång nu asså :D Äh.. ska återgå nu till o hejja :)



bye

Mario Kart Wii

Vaknade imorse kl 12 och messade direkt till Robin och kollade om han ville spela lite. Sen gick jag runt och tog det lugnt tills han kom och så började vi spela. Alice och jag har lagt grunden och klarat alla turneringarna guld på 100 och 50. Så vi spelade 150 direkt. 150 betyder bara att det går fortare och alla gubbar är svåra som fan och puttas as hårt så man flyger utanför kanten hela tiden. Fan så irriterande det är! Så vi har klarat så att vi kan spela alla turneringar, sen har vi klarat fram lite gubbar och bilar. Sen kom Johanna och Alice. Direkt när Alice kom så gick jag och Johanna ut och gick stora revlinge rundan. Det var nice. Kom tillbaka hem och duschade och satte mig igen. Robin och Alice hade då klarat guld på en turnering och silver på¨en vi hade brons på. Vi spelade jag och robin så vi hade brons eller silver på alla banor. Så.. och nu sitter jag och Alice och spelar och försöker få guld på alla turneringar men det går inte underbart. Vi har fått guld på två till och kämpar nu med den tredje. Det går inte underbart men hoppas på det bästa. Hon ska väl snart gå hem och då ska jag kolla på 2 och en halv eller en film. När jag var i stan med sarah och alexandra så köpte jag 3 st nya filmer så jag har ju lite o kolla på. :) Det är bra.

Den 6:e April ska jag till campus nyköping och ha möte med en studievägledare. Jag ska plugga något så jag kan få pengar. Och dessutom är det ju bra att ha lite mer poäng på betygen. Vill läsa psykologi tror jag. Eller marknadsföring. Men jag vill läsa så jag får mycket pengar så jag kan betala av mina lån och så vidare. Sen skulle det ju inte sitta fel med lite cash överlag.

Nu ska jag väl återgå till och spela lite och bli mer förbannad över vilken jävla otur man kan ha!!




Bye

aj som fan och sarah.

Jag och Johanna har ju som sagt kört lite träning så nu har jag så ont att jag inte kan gå. Försökte träna nyss men orkade bara 20 minuter sen ramlade jag nästan isär. Fan vad ont jag har. Mina ben gör så ont så jag känner mig febrig. Alis och Josef vill komma förbi, vette fan om jag orkar. Som sagt känner jag mig febrig så det blir liksom jobbigt med två stycken här. Jag ska nog sova tidigt idag, sov middag 2 timmar men är fan trött ändå.
Igår var jag hos sarah, hon var hundvakt så jag var med henne hos hennes syster. Vi var på stan hela dagen och sen gick vi hem till sarahs syster och var där en stund innan hon körde dom till den där festen som dom skulle till. Sen åkte vi hem och spelade tp. Efter det gick vi på bio, wolfman, och sen gick vi hem och kolla på vägen till eldorado.
Wolfman var bra, den var väldigt blodig men den var inte dålig, nej, men den var svår att placera. Lite överdriven var den och jag saknade vissa saker i den men det var inte fruktansvärt. Men väldigt blodig var den. Å andra sidan älskar jag Anthony Hopkins och Benicio del Toro. Jag blev förvånad att filmen var som den var med tanke på skådespelarna. Men jag vet inte, kolla på filmen så vet ni vad jag pratar om.


Jag vet, så gay att sätta in dessa bilder men jag blir glad av det :D

Nu kollar jag på 2 och en halv män säsong 3. Jag jobbar verkligen på det asså. Han har tror jag till säsong 6 så jag har en bit kvar.

BTW så finns det en box som jag vill ha som kostar 769 kronor. Jag vill verkligen ha den, det är family guy. Jag älskar att kolla på det för det är så överdrivet. Det är så lättsamt så jag behöver inte tänka så mycket. Och det bästa med det är att det alltid kommer så oväntade saker som är hysteriska. saker som inte ens har med avsnittet att göra. Och sen älskar jag musiken och allt! Sponsra?

bye







Svettas lite, äta lite, spela lite. Panik försvunnen katt.

Idag gick jag upp tidigt och åkte till stan. Sen var jag på railway och jobbade lite ochs en åkte jag hem efter mycket om och men. När jag kom hem kom Johanna över direkt och vi körde en timmes work out med crosstrainern och hopprep. Det var tungt! men vi klara det, sen gick vi promenad runt nälberga och sen när vi kom hem åt vi mat! Kyckling och Jasmineris. MMM!
Sen gick jag hem och då kom Alice på en gång, jag duschade och då värmde hon upp Wii:et. Vi spela mario kart och Johanna kom över och spelade också.

Under en paus i spelet så gick vi ut på balkongen, och nu när våren är här och det är fint på balkongen, så får Bo följa med ut. Alice gick ut först och när jag kom ut så sa jag till henne, och jag citerar:
"Det känns jobbigt att ha Bo ute på balkongen sent eftersom man inte ser honom och han kan fan försvinna."
Johanna:
"Var är Bo nu?"
Ja precis, vi kollade efter honom men han var inte på balkongen. Han hade inte sprungit in eftersom jag såg honom gå ut och jag stod i dörren så jag hade märkt om han sprungit in. Alice lutar sig då över till grannens balkong och skrattar till nervöst.
"Han sitter där, i mitten av balkongen och stirrar på mig"
Ja, det är sant. Han smög över till grannens balkong genom sprickan och såklart vägrade han att komma tillbaka. Jag blev arg och gick då över till grannen, som förövrigt bor i andra trapphuset, och knackar på. Det öppnar en liten gumma och ser trött ut, nej hon sov inte hon kolla på tv, och jag förklarar då att Bo är på hennes balkong. Hon springer genast ut och kollar men kan inte hitta honom och jag kommer med ut och letar. Alice och Johanna som står på min balkong säger att senast dom såg honom var han på andra sidan balkongen, precis vid hennes grannes balkong. Så vi antar ju då att han är på den balkongen. När jag går bort och kollar ser jag honom inte och ser att det finns ännu en balkong bredvid grannens grannes balkong och suckar. Beredd att gå dit så hör man ett fniss från tjejerna och då sitter Bo tydligen bakom dom och glor på dom. Ni vet när en katt sitter fint och bara stirrar. Fan! Så jag bad om ursäkt för att jag gått dit och går hem igen. Tanten var trevlig och sa att det gjorde inget. och så skiljdes vi som vänner :) PINSAMT! Fan att Bo alltid ska hitta på massa hyss. Inte en lugn stund får man.


Liten Bo.


Stor Bo.



Ella var och fikade hos mig igår kväll, det var trevligt. Har inte träffat henne på flera månader trots det att hon bor mittemot mig. Vi satt väl i 2 och en halv timme och prata skit. Det var Rulit.
Sen var ju Adeline och Erika hos mig innan Ella också, det var bra. Fan vad vi skratta åt den där reklamen eller vad det nu är, det är i alla fall en liten kort film.
Gå in på www.youtube.com och sök på girlfriend farts in face. Den översta filmen på 44 sekunder. Asså den är så jävla rolig! :)

Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon och gå ut och gå. Mys.

Bye

hahah

kollar på 2 o en halv män igen. jag tror att säsong 2 är slut snart, sen när robin kmr hem ska jag kolla om jag kan ta säsong 3. känns bra. Hahah älskar evelyn!
Igår var ju sarah och hanna här. Sarah jobbar på ett bageri så hon tog med sig massa brödbullar. Mmm, det ska jag gå och äta nu, med ost eller kaviar. Fan vad gott. nu kan jag inte vänta mer, måste gå och äta innan jag dör av sugenhet och av lite hungrighet men mest sugenhet.

Idag ska Jessica komma och sova här. vet inte vad vi ska göra men kolla på tv, spela spel och tv spel tror jag.



bye

fika hela dagen

gick hem till mamma imorse och drack kaffe, gick sedan hem och duschade och då kom Hanna och Sarah och fikade ännu mera. Det har varit bra. Nu ska alis komma och vi ska plugga lite och sen ska jag träffa foban antagligen. Det blir bra, vi ska planera ondska och värva medlemmar. jag är taggad.
Har för övrigt kollat på 2 och en halv män, lånat det av robin. Kul som fan! är visserligen bara på säsong 2 men jag jobbar på det. Sen har jag ju köpt playa del sol också och det är hysteriskt! älskar det. har bara 2 avsnitt kvar eller nått.. Längtar att se det hela tiden. jag är sjuk i serier asså!
Nu ska jag återgå, orka skriva mer.


gammal bild. tror jag fyllde arton helgen innan :D Maria is sweet på den bilden :D

muhahaha


bye

nu kommer det.

ett litet inlägg tillägnat mina tankar.
Såhär, jag undrar vad det var som hände? Så.. nu är jag klar....

Nä, men jag sitter här och tänker och jag undrar var det kom till att bli såhär. Jag valde att bo i Tysberga för mina närmsta och mest älskade bodde här och här i närheten. Nu har jag på något konstigt sätt förlorat två stycken, som ändå bor här. Helt plötsligt. Är det stoltheten som gör att jag inte hör av mig eller är det nyfikenheten på att se hur lång tid det tar för den andra sidan att höra av sig? Men eftersom det tagit så sjukt lång tid antar jag att det är något jag gjort och jag anser att våran vänskap var mer värd än såhär så jag ska höra av mig och se vad fan som gick snett och höra rakt ut vad jag gjort för fel, det är min plan. Jag antar att om ni läser detta så sitter ni och antingen är arga och tycker att jag fittar mig(men i så fall var ni redan arga sen innan och då gör detta ingen skillnad) eller så blir ni arga och sitter i flera timmar och snackar skit om mig och har i argument att telefonen går åt två håll eller så tänker ni, aa danni har rätt amen, och ringer eller messar eller facebookar. För sist jag sågs med i alla fall den ena parten så var det helt lugnt, jag kan inte minnas mig själv säga något opassande och jag vet inte men tror minsann att ett löfte om ett samtal kom upp men det inträffa aldrig sen. Men såhär.. nu ska jag höra av mig. Får jag inget svar skiter jag helt i det för då finns det inget mer jag kan göra.
Synd i alla fall om detta skulle va it.







Förresten, snart kommer sommaren. Då ska jag sitta på balkongen och dricka kaffe.
Sen ska jag hem till mamma och sitta utanför henne och dricka kaffe i ljuset och vin i mörkret. Då kan vi börja grilla igen. MUSIGT!


Bye

äh..

hur ska man reagera om man inte hörts och sen kommer ett samtal och det blir kanske inte jobbigt men under tiden så har man hunnit bli så irriterad att man blir sårad att man egentligen bara är arg..

Lånade säsong 1 av scrubs av alex så nu sitter jag här o kollar på det och myser med älskling.
imorrn ska jag nog dricka vin med Carlos. Ska nog fixa håret imorrn också. ska springa och kolla efter en skyffle så jag kan skotta bort all äckel snö från ballen. Det är äckel snö nu...

Snart är det London. Det blir fett! Sen ska jag fan inte slösa mer pengar alls ever! heheh




Bye

nu är jag sjuk.

Kom nyss hem från Maria och nu väntar jag på Adde. Vi ska åka till Sandhem idag så jag laddar. Kommer hem igen på torsdag, skulle varit hemma bara denna vecka eftersom jag är sjuk men Adde ville att jag skulle med så man ställer la upp.
Denna helgen var den sista helgen det var dramatörerna hela helgen. Nästa vecka är det en föreställning på fredag och sen är det slutfest på lördag och då blir det middag och sen party och sen är det slut. Känns tomt som fan! hade velat hålla på ett tag till. Men nu är det som det är, då ska jag lägga ner mer tid på mitt liv och sen ska jag klippa mig också :) Det var ett tag sen. Nu laddar jag upp för London också. Sen vill jag åka någonstans i Augusti och sen vet jag inte mer. Men det går bra.. Ska väl försöka komma ner till Malin en dag också så man får se hur det är därnere.

Nu ska jag sluta skriva, nu ska jag packa lite och lyssna på "Proud Mary" - Tina Turner - och dansa lite samtidigt. För nu har jag tagit ipren så nu är jag väl pigg i en halv timme till. haha



Bye

hänga

Nu ska jag skriva ett mycket kort inlägg.
Idag ska jag:
*Läsa ut min bok.
*Städa klart
*Duscha
*Va med Alice
*äta middag (avocado macka.. :) mmm)

sen ska jag sova och imorrn kanske jag ska åka iväg en sväng. Tillbaka på onsdag då jag ska till Alex och gå på bio igen. Denna gången blir det Alice i underlandet. Längtar. har väntat i 1 o 1 halvt år nu, shiet! :)

Nu ska jag ta itu med dagens bestyr.



Bye