valborg.

Jag måste bara säga att denna vecka gick mycket fort. Jag har ju inte gjort så mycket men det känns som om denna vecka har det hänt massor. Aja..

Idag ska jag vara med maria o co innan krogen, på krogen med antar jag fast ja, krogen e krogen liksom :) Matilda och Frida kommer med så det blir bra.

Jag har i alla fall fått tillbaka poängen på de 3 proven jag gjort.
8/10, 9/10 och 86/100. På det sista hoppas jag att det är i alla fall G. Jag räknar på att G måste va i alla fall 60, oftast med min tur så är väl G 60-87. Hahah fan!

Nu ska jag fixa mig,

Bye

Måndag-tisdag.

I måndags gick jag upp och pluggade och sen tog jag det sushi hela dagen. ba slappa sten hårt. På kvällen kom Alis och Yo hanna över och vi spelade lite wii. Jag har fortfarande träningsverk, paaain! Sen när dom gick sent på kvällen kom Adde och älskling över och sov hos mig. I tisdags gick vi upp och gick ut och gick. Sen åt vi frukost när vi kom hem och sen satt vi på balkongen hela jävla dan och sola. det var nice, pluggade och sen gick vi ut och gick igen, fan den sista rundan var lång och smärtsam men det ordnade sig. sen åt vi igen och sen kom Alis och Yo hanna bo banna på kvällen i 45 min innan vi skulle se Desperete Housewifes och cougar town. Gick o la oss skapligt och upp idag. Ut o gå och sen va ute på balkongen igen, fan vad jobbigt det var idag och sitta på balkongen, men nog fan tvingar man sig och tänker att det ska fan va fint väder, det är inte kallt.
Dom drog till stan och jag plugga, städa och nu sitter jag här och söker jobb. Tufft liv.
Nu ska jag återgå.



Ett år sen var jag i grekland med Maria och Harri. Sjukt vad fort det går!

"Dom vill ge oss en tredjedel av intäkterna, men vi sa att vi ska ha minst en fjärdedel." av: Ingemar Johansson


Bye

friday and other disasters,

Förra veckan hade jag ju fullt upp med att plugga och sen på onsdag åkte jag in på morgonen och hämtade railway och jobbade, gick hem till kattis för att vänta på mormor och sen när hon kom åkte jag hem. Var trött men så var det bara att packa om åka vidare, in till maria. Vi satt och snackade över lite öl och sen gick vi ut till rocken och tog några till och sen gick vi till (usch) tellus. Det var en rolig kväll men det var tungt och gå upp o jobba på torsdagen sen men va fan, man är ju fortfarande ung så..
Fredag, o denne hemske fredag.
Jag och Maria fick i uppgift för ett år sen att skriva ett medley till Hasse som fyllde 50 nu i torsdags. Vi började men kom ingenstans. Sen hoppa hon av och jag fick då skriva alla låtar som hastigast. Jag blev klar och sen så började jag söka någon att sjunga med och hittade Alex. Vi kämpade i torsdag och sjäng i fredags. Då ska ni veta att vi lärde oss 10 låtar på en dag. Fuck vad vi är bra asså! Det blev succe och alla var glada över det, speciellt Hasse :)
Det tyngsta i fredags var det att jag var tvungen att på morgonen vara o jobba på railway, sen komma hem och träna på det där medleyt och sen göra närvaroprovet, sen lyckades jag av misstag eller egentligen inte misstag men av rent ovetande av konsekventerna. Jag var så dum och hetsig att jag öppnade delprovet. Jag började kolla igenom det och upptäckte att det var 52 frågor. Så jag frågar min lärare om deadlinen betyder att jag får öppna det och göra det till söndag eller om jag får göra det vilken dag som helst fram till. Visa sig att jag var tvungen att göra det när jag öppna det så det var bara att sätta igång. Fy fan vad jag slet. 52 invecklade frågor + 10 närvaro  frågor, samtidigt som  jag försökte att minnas låttexterna och samtidigt skynda mig för att hjälpa till med förberedelser inför festen. Nej jag vet inte hur jag klarade det men det gick bra. Efter vi sjungit gick vi hem till Alex och sjöng kareoke och sen tokslockna jag.
Lördag var jobb och mys hemma.
Söndag jobb och mys i stan.
Just nu sitter jag och kollar på tv med ett glas Bravo. MM!
Imorrn kommer matilda! Yeah! Det blir Nice!



Saknar min Malin <3



En klok man skapar fler tillfällen än han finner. Av: Francis Bacon

Bye


trött och seg och taggad.

Sitter hemma och har precis pluggat färdigt för idag, så nu ska jag läsa igenom det jag hade svårt att fatta och sen skiter jag i det. Har varit en seg dag med egentligen inget alls att göra. Så nu återstår det att se vad jag hittar på. Antagligen inget. Ska väl städa lite snart tänker jag men orkar inte för jag är för seg.
Imorse så ringde det på min telefon och jag har en arbetsintervju! Yeah! Visserligen är det inte direkt ett jobb jag vill ha mycket så men jag är redo, det kanske visar sig att det är mitt livs kall här i världen att jobba där. Jag behöver i alla fall pengar så vad som helst duger. ska in sen och söka ännu fler. jag tror detta kan bli rockigt som fan!
Imorgon ska jag in på möte på arbetsförmedlingen och berätta om mina nya planer och min nuvarande situation, det blir bra. Ska berätta att jag pluggar nu också. Har liksom inte gjort det än. Jag ska kolla hur det blir med det där ungdomsbidraget och hur allt går till. Jag kanske får ett jobb nu, om jag ändå kan få bidraget eftersom man kanske inte får ihop tillräckligt till hyra, blablabla o ännu mer vuxen snack!



"En sann gentleman är någon som vet hur man spelar säckpipa, men låter bli." Av: okänd

Bye

 


snabbt inlägg innan sängen!

Jag ska väl börja med att be om ursäkt på grund av min frånvaro. Men nu ska jag återgå till att skriva lite skit.
Jag har varit i London, det var rock! Jag och Julia satt typ o drack öl o chillade stenhårt. Frida och Sofie vandra längs oxford street och glassa! Jag och julia var med in på primarkt eller va fan det heter en dag, en timme. Sen palla vi inte mer och drog iväg igen. Blev även inlåsta i huset och det var hysterisk :) Frida fick panik o börja skrika help ut genom fönstret och tillsist kom vi ut. haha det var as kul!
Det hände en del men inte mycket, palla skriva. Avrunda bara och det var bra!

Imorgon börjar jag plugga så jag är taggad. Ska fan jobba hårt asså! Sen ska ja nog träffa adeline, vet inte om jag ska in till stan med henne.. Skulle behöva uträtta lite så det skulle ju passa sig och åka in imorgon på dagen någon gång!

Nu ska jag dra och sova, det var hårt igår på klassfesten och gick upp mycket tidigt idag.

å btw så var jag på bio idag, kolla på Percy Jackson filmen. Den var lite barnslig. inte nödvändigtvis dålig men det var inte värt o se den på bio.
Väntar fortfarande på att en film ska komma ut så jag kan se den på bio o gå därifrån och bara va helt knäpptyst, helt synpunktsfri och bara helt enkelt känna att denna filmen är fan sjukt bra! liksom underbar. Dagen ska komma.


"Härmed förklarar jag den nya Djurgårdsfärjan invigd som ska gå här mellan ... eh ... hållplatserna." Av: Kung Carl den XVI Gustav

Bye

Igår.

Igår på morgonen gick jag och Johanna ut en långpromenad i våra nya träningsskor. Dom är ju som sagt nya så skavsår är ett faktum. Men fy fan vad ont jag hade, hon hade också ont men jag tror jag kan ha haft ondare :) Avrundade långpromenaden till en halv lång och gick hem. Fixade i ordning mig och drog vidare. Inne i stan köpte jag, en tröja, ett par svarta underbyxar(leggins) ett par tyg skor och en roller. (y) De e bra.
Träffa Muttia Flatsson en stund med :) you know who you are!
Möte på Campus och bokade in två kurser med start 19e april, bambambam.
Åkte till skavsta och växlade pengar till pund (för pund är inte pengar låter det som och till en viss del tycker jag väll inte att pund är pengar eftersom det ser ut som leksakspengar, inte ens som monopol pengar utan värre) och sen åkte vi hem. Jag och mormor alltså. Bestämde då i bilen vad vi skulle äta och det blev:
Falukorv i ugnen med senap, ost och boston gurka (Jag lade även till lite ketchup) med potatismos och rostad lök. Fan vad göööötttt! åt så mycket att jag var tvungen att sitta ner en stund och verkligen smälta maten. Idag har jag hört rykten om kyckling, mmmm!!!
Innan maten kom Johanna över och vi tog en stund på dans mattan. Robin följde med över, faan vad han såg rolig ut, helt stel. :) hahah
Sen gick vi över och åt middag och som sagt så åt jag ihjäl mig. Sen gick jag och Hanna över till mig igen och dansade och körde hårt pass med hopprep och C.T.
Sen kom Alice och vi gjorde oss redo för staden, bio tajm.
Vi åkte in och gick på Valentines day, den var mysig. Sen till oxelösund o lämna hennes kompisar och sen till pappa o hämta vår gamla dator som jag ska ha nu när jag pluggar. Jag kan inte ha min nuvarande eftersom det är dum i huvet. Nej jag älskar den men den dör hela tiden, hlt plötsligt klickar den av. Jag kan inte leva så. :)
Sen hem och då kastade jag mig i sängen, det var mysigt, somnade och var glad att jag inte skulle behöva gå upp förrens 12 då jag har tvätt tid. Sen ringer Malin 2 ggr och jag vaknar till, 1a ggr somna jag om, 2a ggr började jag tänka och då var det kört.



"Män vill alltid vara en kvinnas första kärlek - kvinnor vill vara en mans sista äventyr."

av: Oscar Wilde


Bye

okej.. påskhelg.

Som alla kanske vet så bryr jag mig inte så mycket om stor helger, då inkl. påskhelgen. Det är alltid stelt och man på något sätt tvingar sig själv att umgås med sin familj och ja, ni vet. Men denna fredag var jag på familjemiddag, mammas sida. Och det var faktiskt trevligt, jag är nöjd. Mormor var as packad, hon blev inte lite lurig och snacka känslor. :) Hahah, vi satt vid middagsbordet hela kvällen och diskuterade politik, åsikter om diverse och kärlek och känslor. Efter tio började folk bli snorfulla och somna av och då gick jag, Jessica, mamma och Kattis ner i bastuavdelningen och drack ännu mer och dansade till Michael Jackson :) haha jenny sov i soffan. Efter en stund gick vi upp och jag och jenny skeda till morgondagen.
På lördagen åkte jag hem till mig med Alex och sen hängde vi hela dagen. Kolla litem film. Sen kom jag på att Johanna tog med sin dans matta över till mig som vi skulle dansa på men då hade jag inga batterier, fixade det och sen dansade vi kvällen lång. Fy fan vad det är jobbigt det är, men as skojj!
Söndag gjorde vi inget speciellt på heller, övningskörde in till stan och tillbaka och sen dansade vi lite till och kolla på film. laga lite krubb och myste.
Måndag åkte vi in till stan, eller ja juste, måndag är idag. hahah
Idag åkte vi in till stan och jobbade railway och sen gick vi hem till henne och kollade på Anastasia och sen åkte jag hem till mig och så kom Yohanna hem till mig och vi dansade i en timme på mattan och sen en halvtimme magövningdvd grejjs. Sen gick vi i en halv timme. Nu ska vi dansa tills 20.00 och sen top model 13 och sen film. Det blir gött.
Imorgon ska jag åka till stan skapligt så det blir morgon promenad och sen till stan. Ska gå runt ensam på stan så ring gärna runt 10 så bokar vi in ett möte :)



Bebis Bo och Bello, den andra älsklingen, innan cpbonnie. Avlivad på grund av epilepsi. men han var en underbar katt! :) Söt som fan också!

bye

Idag har jag...

Jag vaknade 7 och gick ut en promenad med Johanna. Sen gick jag hem och got dressed for success. Gick till mamma och åkte med henne in till stan. Till Railway och grejjade lite. Fick ett samtal från sn där dom frågade om vi hade några utländska gäster som dom kunde intervjua. Det hade vi så dom kom och intervjuade dom och jag satt och svarade på 10000 mejl. Sen kom Kattis och mamma så vi fikade lite, städade och åkte därifrån. Sen pysslade vi och uträttade ärenden. Imorgon är det familjemiddag hos Kattis så vi handlade till det och sen åkte vi hem.

När jag kom hem så gick jag ut på balkongen och njöt av solen en stund med älskling. Sen kom robin och vi satte oss en stund i soffan och sen kom Yo-hanna och vi gick ut på en lång promenad. Kom tillbaka och nu har vi suttit här. Sen kom Alis och Josef också. Eller aa josef kom nyss visserligen.

Jag vill bara säga att jag älskar att jag ska åka till London med bara singlar. Jag tycker så mycket om mina singel kompisar, vi har så mycket och prata om! :)

Jag ska kolla på "Pelle svanslös" när vännerna drar, det är den gamla tecknade versionen som jag hade när jag var liten och nu köpte jag den i en rea låda. Den ska mina barn se så jag investerade i det. Om jag får barn vill säga, annars ska min kompis barn  se det :D


Ni vet den här :)

Så nu är jag klar, orkar inte skriva mer. Ska se om jag hinner imorgon annars blire på lördag, fast jag tror det kan bli ett imorgon.
Förresten, kommentera gärna när ni läst så man vet vilka ni är liksom :)

bye