skottning och kalla fötter.

Nu sitter jag på Railway. Ja jobbar ju såklart,  någon förvånad?
va i sthlm i torsdags till fredag. Det var la trevligt, måste göras igen ngn gång när jag inte jobbar, vilket jag gör hela tiden, för minimilön för att inte tala om arbetstiderna. ÅÅH: jag ska se till att få en rik kille som betalar allt så jag bara behöver jobba på 1 ställe.

Men nu är det som det är, och det är sjukligt mycket snö! Jag sitter helt insnöad här. Jag tog saken i egna händer och gick ut o skotta. Nu finns det en gång till andra sidan huset, i alla fall en stund till.
Idag ska jag hem och vila mig, går kanske upp till maria ikväll, eller så kommer hon ner till mig. Det visar sig. Kanske går upp dit o snyltar mat :) Kanske om jag ber riktigt snällt att vi kan laga kyckling o potatisgratäng. :)

nu ska jag tvinga ut några gäster ur femman o städa.

bye

stockholm o frågetecken.

är i sthlm hos min vän o hänger, just nu har är jag vaken ensam pga av vännens sömnbrist. Men snat ska ja ta o joina, är trött ja med.
Jag o Chico kollar på crininal minds. Har precis varit ute o gått lite så nu myser vi. :D
Ska hem imorgon o jobba på railway denna helg, saknar bo lite så det ska bli bra o komma hem. Min lille baby saknar nog mamma :)

Varför tar man posar bilder?? Det är mitt frågetecken,jag fattar inte varför man tar bilder på sig själv då man kollar ifrån kameran men håller i den i handen och sen kollar man på bilden och radera de fula, jag menar ja förstår att man gör det, man är ego o älskar sitt eget utseende och tycker om o få komplimanger men är det verkligen därför. Fiskandet av komplimanger menar jag. Då är de ju fejk! Hatar fejk.
Utom fejknaglar, det är den bästa uppfinningen jag vet..


jaja

bye

Läget är just nu såhär.

För det första så gick jag för en gångs skull och lade mig tidigt. Då får jag som straff att vakna kl 4 på morgonen. Jag vann över det och somnade igen och sov till halv 10. Och gissa vad.. jag var trött såklart! Hur fan är det möjligt!
Kommer till jobbet och är förutom trött i höga smärtor pga utkommande tand på den högra sidan. Hela min jävla mun är förlamad. AJ!!
Och så går diskmaskinen sönder, den är konstig redan när jag kommit och sakerna som blir instoppade blir inte rena..PALLLANTE! Nu får jag köra varje sak 4 gånger. Detta kommer ta hela mitt liv. 

Idag ska jag ta det sushi, minns inte om maria skulle komma men får se.

bye 


update

finns egentligen inte mkt att uppdatera utom att adeline och jag e bffs :D och att jag fått en ny telefon, den är så high tec att det kommer ta ett år innan jag fattar ngt över huvud taget. :S

har börjat plugga hårdare med körkortet och med det menar jag att jag l-äst ett kapitel ur boken och svarat på 2 st frågor. Fan måste blir bättre på detta, men det -är så tråkigt. Men man måste ju kunna skiten så idag ska jag forts-ätta lite. Har -ändå ingen livslust idag så varför inte sitta i ensamhet och l-äsa det där.


Min nya telefon.! :D

Kollade på idolfinalen igår, det var liksom redan klart vem som skulle vinna, han är ju verkligen en liten idol-erik. Han kommer snart sjunga med emd och vara som dom.. Sjunga en "hjälpvärlden" - låt och låtsas som om dom bryr sig fast egentligen vill dom bara sälja skivor. Gud vad jag tycker om nutidens pojkband... not..
fast för att inte vara alltför negativ så var faktiskt vinnarlåten skit bra. Jag tyckte om den mycket. Gilla melodin och höjningarna satt där de skulle! bra skit :)

nu ska jag återgå till jobbet..

bye 


Jag sitter här, på ett kontor, i nyköping

"jag sitter härl på ett hotellrum, i ankara. Jag funderar på att sälja min kropp till foskningen."

Den är rolig, hittar den inte och sitter på jobbet just nu så kan inte ha ljud på när jag sitter på kontoret, men det är robert gustavsson på parlamentet. :) "andre, la de svinge"

väntar på att 2 personer ska checka ut.så det som händer nu är dö tiden. Det är fint i allrummet och kuvert är klara som går att göra och mail är besvarade och bokade. Så som sagt så sitter jag bara här och dör.

Ikväll ska tove komma till mig och vi ska mysa. Jag ska städa när jag kommer hem och sen ska jag göra mys stämning och det kommer bli jätte fint.
Imorgon blir det tjugo över tio bussen till stan och ska ta en körlektion kvart i tolv, innan och efter det ska jag plugga teori med frida. Vi ska sitta där och inte bli bäst på teorin. Jag vill komma frammåt fort så jag får körkort fort. Orkar inte dra ut på det. Sen på kvällen ska jag laga mat för andra gången i min lägenhet. har bott där i 2 månader. Känns som om jag inte är speciellt aktiv på matlagningen direkt. Men men...

Igår skulle jag egentligen gått bort till byggdegården på hawaiifest. Men jag var riktigt sliten. Somande på dagen och var trött och frusen. Skulle inte varit trevligt sällskap i alla fall, sen orkade jag inte göra mig hawaiig heller så struntade i det. Har ju mina bitches där i alla fall så jag har ju lite koll.
Tove kom sent på kvällen och skvallrade lite och så kom adell och tobbe förbi en snabbis och hämtade typ som hon ska sy gardiner till mig av. Schysst!
Kollade på house tills jag tvingade mig själv att sova, blev ju spklart piggare på kvällen/natten.

nNu sjka jag nog gå och försöka städa lite i alla fall toalletterna och korridorer och rum som är utcheckade.
Write to you later.


bye

Den lediga dagen och Grincherier.

Idag är min lediga dag. Jag har vaknat kl halv elva och legat i soffan hela dagen. Det känns bra. Är fortfarnade trött men det är väl för att jag inte gjort något idag.
Ja har klarat ett spel på spela.se, ett sök oc finn spel så jag har haft fullt upp.

Idag har jag pratat med min morbror i telefonen och han ska inte vara med på jul. Det ska bli tråkigt men samtidit så förstår jag varför han inte är med, han har en ny och hon skulle bli ensam.
Det jag blir le på är att hela situation JUL, ska vara så överdriven. alla vill att allt ska vara så perfekt, maten ska vara god, alla julklappar ska vara fint inslagna och helst dyra, alla i familjen ska vara samlade och det ska vara trevligt och man ska prata om bra saker och skratta och umgås och inte vara uppdelade eller osams. Sen ska ju allt julpynt vara så fint och vackert, med glitter och julgran, dukar, gardiner och stjärnor och diverse småsaker som hör julen till. och alla ska sitta in i det sista med glöggen i handen och titta ut på den snötäckta tomten. Sengår man ut och busar i snön och bygger snögubbar tillsammans och kommer in och äter varm gröt och dricka varm coco.

Och så vidare.

När julen egentligen är människor som äter och öppnar julklappar. Det tar lång tid och alla bråkar och skriker. Mammorna gaddar ihop sig och papporna gaddar ihop sig och ungarna är över. Ungarna leker och bråkar, medans föräldrarna dricker och sen är julen slut efter julklappsutdelningen.
Kul! Det är verkligen inte lika underbart som det ska vara en verklig jul. Om alla är så besatta av att det ska vara perfekt, skriv en jävla dikt om det då.


Såhär känner jag för julen.

men julen är inte bara negativ dag där man får skit man inte vill ha, jul musik är det bästa som finns! :)

nu ska jag fika

bye

Sista dagen.

Nu är det mitt sista inlägg från denna dator. Jag måste lämna tillbaka den till Pirkko och då försvinner även internet. Det är synd!!!

Nu ska jag ut och vandra, möblera duscha och läsa. Sen ska jag sova tidigt ikväll så jag kan vila ut imorgon, då jag är ledig. Sen är det ju jobb hela helgen som vanligt!

Finns inte mycket mer att säga om mitt tråkiga liv.  :)

hare gött!

bye

Magnus Betner

Nu har jag varit och sett Magnus Betner på Cuturum. Det var kul! Var där med alex och alex och dennis. :D Mötte Sarah och Sarah där (jag vet irriterande att det är två st dubbelnamn) och det var trevligt.
Åkte med bussen till byn och gick en promenad med Alice och nu Kom jag hem och har suttit här nu en stund, ska sedan läsa lite och sova för imorgon ska jag upp tidigt och dricka kaffe med Adell innan vi åker till stan och då ska jag köra och jobba lite. Sen blir hem till Adell för lite vindrickande och Mario kväll, kan bli eventuellt en skräckis, men ej 100 ännu. :)

Förövrigt har Alexandra hittat en lösning på alla kvinnors problem, man är fan sugen även om man vill göra andra saker i livet.

http://hairfree-norrkoping.se/behandlingar/harborttagning.php
http://www.akademikliniken.se/Operationer_behandlingar/Har/Harborttagning/

<3

Nej nu ska jag återgå till livet i tystnad och ensamhet.

bye