Den lediga dagen och Grincherier.

Idag är min lediga dag. Jag har vaknat kl halv elva och legat i soffan hela dagen. Det känns bra. Är fortfarnade trött men det är väl för att jag inte gjort något idag.
Ja har klarat ett spel på spela.se, ett sök oc finn spel så jag har haft fullt upp.

Idag har jag pratat med min morbror i telefonen och han ska inte vara med på jul. Det ska bli tråkigt men samtidit så förstår jag varför han inte är med, han har en ny och hon skulle bli ensam.
Det jag blir le på är att hela situation JUL, ska vara så överdriven. alla vill att allt ska vara så perfekt, maten ska vara god, alla julklappar ska vara fint inslagna och helst dyra, alla i familjen ska vara samlade och det ska vara trevligt och man ska prata om bra saker och skratta och umgås och inte vara uppdelade eller osams. Sen ska ju allt julpynt vara så fint och vackert, med glitter och julgran, dukar, gardiner och stjärnor och diverse småsaker som hör julen till. och alla ska sitta in i det sista med glöggen i handen och titta ut på den snötäckta tomten. Sengår man ut och busar i snön och bygger snögubbar tillsammans och kommer in och äter varm gröt och dricka varm coco.

Och så vidare.

När julen egentligen är människor som äter och öppnar julklappar. Det tar lång tid och alla bråkar och skriker. Mammorna gaddar ihop sig och papporna gaddar ihop sig och ungarna är över. Ungarna leker och bråkar, medans föräldrarna dricker och sen är julen slut efter julklappsutdelningen.
Kul! Det är verkligen inte lika underbart som det ska vara en verklig jul. Om alla är så besatta av att det ska vara perfekt, skriv en jävla dikt om det då.


Såhär känner jag för julen.

men julen är inte bara negativ dag där man får skit man inte vill ha, jul musik är det bästa som finns! :)

nu ska jag fika

bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback