Nu ska jag se gossip girl.

Så enkelt e det. Jag måste sova egentligen för jag ska upp tidigt imorgon men jag har ingen lust för jag är ej trött så ska bädda ner mig och kolla Gossip Girl.
Önska mig lycka till!

Bye

MALIN SKA SOVA HOS MIG!! YEAH!!

Kollar på spöket laban på finska och väntar på att min Malin ska komma!!
You dont know what youve got til your missing it a lot!
Hon ska åka hem snart til Malmö men jag ska njuta av henne så mkt ja kan.
Nu ska jag kolla klart på laban och sen städa!

Bye

jag hatar slut.

nu har jag "äntligen" sett klart alla vänner. Nu har jag gråtit i en timme och en halv. jag lider! jag hatar när en serie tar slut och jag blir bara tom. Nu ska jag kolla på de nya episoderna av Ghost Whisperer det värsta är att hela säsong fem inte är ute så jag får vänta och ta ett avsnitt i taget. Eller vänta helt, vet inte om jag klarar det! Behöver en tröst. som sagt jag lider och det finns bara ett botemedel, ett nytt projekt!

Nu myser jag med Bo och han är så mjuk som en gossedjurs katt. Jag blir hårdhänt! :)

Nu är förövrigt Malin hemma och jag var hos henne igår och kolla på film.
"dead silence" och "i love you man". Dom var bra, den första är en skräckfilm, jag tyckte om den för handlingen var bra, men slutet sög jävligt!

Nu i helgen ska det målas i min garderob, hela rummet ska gå från skitig och fläckig vit till grå. Det blir bra! :) Lina ska hjälpa mig med det <3 Sen kanske Esteen ska komma och hjälpa till! Det blir mysigt!

Nu ska jag duscha och sen sova så jag kan gå upp tidigt och jobba! Ska vara pigg imorgon också tänker jag! :)

Bye

Är på Railway!

Igår var jag hemma hos Emma för hon fyllde år. Det var trevligt. Synd att jag måste jobba. Var hos henne till 10 och sen gick jag hem och sov. Fan vad trevlig lördag kväll :) Nej men det var trevligt fram tills jag var tvungen o gå hem.
Nu sitter jag och väntar på att folk ska checka ut så jag kan städa och sedan avsluta dagen. Då ska jag hem och sen ska jag mysa. Jag städade igår så jag behöver inte städa alls jävls skönt!

2 utcheckningar 1 to go!!

Jag vet inte om jag kanske vill vara själv ikväll eller om jag ska ringa någon. Tror att det blir att jag ska försöka träffa Foban, länge sen känns det som.

Man vet att man är på väg in i klimakteriet eller till grova hormor förändringar när man gråter till "The amazing race" . jag blev ledsen att ett lag åkte ut och nu är jag helt utmattad av smärta i min bröstkorg. Detta betyder att jag inte kommer kunna kolla på tv ever för alla program är ju på något sätt sorgliga, speciellt om jag gråter till amazing race.

Nu är det tatueringsprogram. Jag ska kolla lite på det och få inspiration och sen ska jag städa.

hare fett

bye

stjärnor bakom varje hörn!

Jag är överrumplad!! Jag har varit så blind. Jag brukar veta det mesta(?) men denna gången blev chockad på riktigt. Minns inte hur detta startade men jag sitter här med Alice i min soffa och vi pratar om något och så kommer vi in på sångröster och fram ur dimman skrider alice vackra sång röst. an vad bra hon är asså! Så nu har vi spenderat kvällen sjungandes och kollandes på Linas kvällsbok. Den var väl bra. Men jag ska läsa böckerna och sen om dom är bättre.
Nu sitter vi och äter tårta. MMM!!

Imorgon ska jag arbeta och sedan hem till Emma och fira hennes födelsedag. Jobbar ju på söndag så det blir tidigt för mig och jag ska sova på railway så det blir nära till jobbet också ;)
Det blir nice! :) Eller inte, det visar sig!

Nu tror jag att jag bestämt mig, jag vill vara med i Dramatörerna iår! Därför ska jag verkligen försöka göra allt för att kunna inte jobba!

Nu ska jag övertyga Alice om att gå hem så jag kan läsa o sova.
Ha de gött

bye

kriminalserier och dipp.

Är ensam för första gången på länge. Det känns konstigt. Och nu är jag sjukt uttråkad. Jag kollar på Criminal minds och äter chips och dipp. Jag sitter ävn vid datorn och försöker hitta något roligt spel att ladda ner från spela.se, men det finns faktikt inte ett enda. Jag blir så trött. Nu när jag är ensam så finns det inga spel jag inte redan spelat. Irriterande.
Jag ska skriva lite sen också, en sida eller mer om dagen. Det kommer ta väldigt lång tid tills jag är klar men det är lugnt, det är roligt att läsa den sen. :) Och när jag har internet på min dator ska jag skicka min roliga saga till Maria. Den blev jag klar med för mycket länge sen men hitta den och hon sa att hon inte hade den. så den ska hon få.
Just nu tänker ja på hur bra kvinnor är överlag, vi vet allt. Vissa tjejer(som jag) vet bara allt. Jag tycker om det, jag vill ha mera smarta kvinnor i denna värld så jag kan bli deras fan! Det finns två typer av tjejer, en typ är tjejer som gör allt för killar och en tjej är briljanta och vet allt och vet hur man gör allt och vet hur man tyder människor. ja, människokännare, det är jag! :)

Nu har det övetgått till att vara nöjespokalen på tv 5. Det är inte direkt kul men jag får väl kolla på det. Anledningen att jag inte tycker att det är kul är för att det handlar bara om gamla gamla filmer och gammal musik som jag aldrig sett eller hört. Synd för det skulle säkert varit jätte kul! :/
Nu är det reklam och jag måste säga hur irriterande det är med tandkborste reklam och allt när allt ska vara perfekt med tänderna och så har killen i reklamen fula tänder. Varför gör man så?

Nu ska jag spela i alla fall, ett spel jag redan spelat innan men det får väl bli kul i alla fall. :)

bye

Jag ska..

Jag ska börja med att skriva ett inlägg varje ny dag jag är inne på internet. Jag vet dock inte vad jag ska skriva om.. jag kan ju alltid berätta om min status just nu.
Jag gick upp tidigt för att åka till stan så jag kunde åka in med mormor och spara pengar. Så kom jag hem till kattis i hopp om att somna om, men det gick inte så bra för helt plötsligt var vi i diskution och sen var det ljust ute. Nu har jag druckit kaffe så nu är det verkligen försent. Jag ska äta snart och då är jag vaken för dagen. Ska iväg och städa på kontoren idag och sen ska jag åka hem och städa hemma. Ska försöka träffa Lina idag eller bara ligga hemma och kolla på film. Lutar mot det senare alternativet eftersom jag kommer vara så trött idag. + att nu när jag titta ut så snöar det vilket gör mig olycklig och sur. Jag hatar snö för det betyder att det är dags nu för den blötare säsongen. Med slask och snöblandar regn. Dessutom är det svin kallt!! FAN!

Jag har fått anställningspapprena från ISS nu i alla fall. Det känns bra! Jag har pratat med E och L och dom ska i alla fall ge mig mycket tider så får vi se reaktionen och basera mitt schema efter det. Det ska bli skönt och jobba, speciellt eftersom jag trivs däruppe och vi har kul! Det blir bra!!

nu ska jag spela.

bye

söndag

Sitter och kollar på tv 4. Det handlar om alla galna människor som hejjar på AIK. Dom står och hoppar på polisbilarna och far tokiga i stan. Verkar lite löjligt tycker jag men äsch jag vet inte. Killar och deras fotboll. Har precis kollat på Djävulen bär Prada, den är mysig men nu är den över. Jag ska gå och sova snart för att kunna vända om dygnet lite. Jag måste sova lite bättre nu för jag orkar inte leva ta mig fan.

Jag och Sandra var hos Hanna igår. Det var första gången jag var hemma hos henne. Det var mysigt i hennes lägenhet. Vi gick därifrån och åt pizza, quattro stagioni, och sen gick vi och lade oss.

Okej, tillbaka till tv. Nu är det tydligen något typ av ett fotbollsprogram som vi kollar på och dom tjatar om spaniens la liga. Det är en tränare som har blivit räddad av media av presidenten. Jag fattar inte varför det är så mycket tjat om dom där jävla tränarna. Ingen bryr sig, jag bryr mig endast om om ronaldo har en flickvän eller inte.

Jag är törstig hela tiden. Jag vill alltid ha något att dricka, och helst av allt vill jag ha cola men det finns inte. Då tänker jag mig att kanske ta lite ananasjos, finns inte. Mjölk eller oboy, nepp. Så vad finns? VATTEN! Japp, jag och sandra har myskväll och dricker vatten. Det förstör allt. Men vi har haft en mysig dag annars, när vi kom hem till tystberga så kom tove ner och fikade med oss. Hon fixade fikabröd och sandra skulle fixa något special kaffe men det funka nog inte riktigt. Prova någon annan gång kanske :)
Sen har jag fixat internet på datorn bara för idag och städat lite. Sandra dammsög och jag gjorde allt annat typ. :) Sen rostatbröd med hallonsylt och ost. MMMMMMMM....



Nu ska jag kolla om spela.se har fått in några nya roliga spel.
hare gött

bye