väntan.

Dagen:
Vakna upp och kollade mig omkring. Greps av panik eftersom jag trodde att det var skola och jag missat den! Förstår ni nu hur paranoid skolan gör mig! det är inte hälsosamt det här. Jag insåg i alla fall att det inte var skola och la mig ner o gosa lite. Gick upp pga fruktansvärd kissbehov och blev pigg när jag satte mig på toa, synd. hade varit skönt att sova längre. Satrte mig vid datorn och nu har jag suttit här ända sen dess.
16.20 är klockan nu.
Jag har varit inne på facebook lite och sen spelat spel på www.spela.se, för nu när mamma fått en ny data kan jag spela vad jag vill, det är underbart :)


Ungefär så känner jag mig, det var föreställning igår och sen efterfest. Gick hem tidigt ( ca03.00) men somna mycket senare när jag väl kom hem. För av någon konstig anledning känner jag mig pigg på nätterna och trött på dagarna, vilket leder mig till något helt annat.
Bravo juice,
fy fan vad god jävla juice det är! Har suttit och druckit det hela dagen och jag har inte fått nog. Det är världens godaste juice. och något annat jag tänker på är att våran lärare Bosse ,aka Bobo, berätta att det stavades jos förut men det ändrades, varför gör man det? Varöfr ändrar man något som är så perfekt. Gott och lätt att skriva. Nu är det "komplicerat" att skriva och det är ju onödigt. Jag tänker i alla fall bärja skriva Jos så det så.

Igår innan vi gick in till omklädningsrummet stod vi utanför och pratade och så kom Jonni ut och rökte lite pipa.
Han pekade på månen och en starkt lysande stjärna precis ovanför den öch så sa han.
- Titta månen och den där planeten.
Maria kollade och svarade
- är inte det där polstjärnan.
och det är vad jag trott också, att alla starka stjärnor är polstjärnan, jag vet att det bara är en men jag menar att det skulle just vara den där enda lille polstjärnan, men det är planeter. Polstjärnan sitter precis ovanför karlavagnen. Skumt.
sen prata vi lite om ordningen på planeterna och försökte komma på den där ramsa utan större framgång.
Mamma vattnar jorden medans ........
irriterande.

Just nu har jag på mig:
Mjukisbyxor från Nike
Tshirt från puma
raggsockor från mormor
och trosor från london
                                                                          The picture can't be seen try later

Dagens film - Phantom of the opera
Dagens låt - Think of me
Dagens händelse - Föreställning (kapten röd?)
Dagens irritation - Ingen mat hemma
Dagens irritations objekt - Bosse
Dagens dröm - Få ett jobb

"En resa på 100 mil startar med ett steg."

/D



listor.

"Jag sitter här på ett hotellrum, i Anakaja."
Nej det gör jag inte, jag sitter i skolan och smakar choklad. Det är väl trevligt, det är mörk choklad och jag är mer för ljus choklad men det är uthärdligt.
Sen nu är det Te, exakt just nu sitter jag och fnissar åt ett kinesiskt te som heter.. vänta på det... vänta på det...
taimutan. och det är ju inte speciellt roligt, om man inte läser det som jag gör. ThaiMuttan, då är det lite roligare :P
Sen blir det mat, jag ska äta fläskkarre idag med mummsit tillbehör. Längtar, ;)

Jag tycker att det är bra med listor. Men ibland kan man inte skriva lista, till exempel när man inte vet vad man ska skriva lista om.
Just nu tänkte jag att jag skulle skriva en lista om skolarbete men det verkar inte som om vi har så mycket, jag vet vad jag måste göra och det är ingen konstigheter. Det är projektarbete och en snyggt power point till mitt öl arbete. Jag har gjort allt, behöver bara fixa allt det där flashiga. men jag vet inte hur man gör så det är ju illa.
Jag har skrivit en lista på allt som behövs till studenten/balen. Jag vet inte hur mycket allt kommer kosta men om jag börjar köpa lite grejer nu så blir det inte allt till slutet, eftersom en liten "incident" inträffat blir det inte riktigt som jag tänkt mig och jag hamnar efter lite i planeringen. Plus att personerna jag ska åka upp med inte kommer något vart. Jag måste verkligen tänka på hur jag ska göra detta.Jag har än så länge kommit fram till:

- Studentkatalog 150 kr ev enskilda bilder
- balklänning
- balen
- löshår+frisyr
- klänning till student dagen
- skor till student dagen
- kortege
- skor till balen
- naglar
- mössan (beställt ej betalt)
- festen
Jag vet inte om jag missat något men det har jag antagligen. Vore tacksam om ni skriver det så jag vet vad jag missat :)

Jag är trött på att höra massa skit hela tiden. Nu skiter jag verkligen i det. Jag är i skolan så lite del av mitt liv så jag behöver inte någon som säger att dom "älskar mig" men inte kan ta mig som jag är och heller inte försöka lista ut varför jag är som jag är. Om NI verkligen älskat mig skulle ni känna mig så pass jävla väl så att ni skulle veta hur jag reagerar på saker. Tack  för stödet och nu vet jag hur det är.
Ps, läser ni detta så bryr jag mig inte, gör er inte "besvär" att försöka för det här var sårande och jag är för ledsen på er för att orka bry mig, snacka om svek. Ds


Jag har sovit hos alexandra och hon tar fram en helt annan sida av mig, jag tror att det är för att hon har en helt annan energi, hon kräver inget av mig och jag kan bara vara mig själv. Hon vet hur hon ska hantera mig, hur man ska prata med mig och hon är den enda jag kan prata med om mig och som faktiskt lyssnar, jag uppskattar henne och hon är min bästa vän. Tillsammans med massa andra, men hon är mitt stöd om min mys.
Efter ett långt klagande på mig gick vi in och kollade på SandyBell. Det var något jag kollade på när jag var liten, fast mamma köpte bara en film vilket betyder att av 10 skivor har jag sett fyra avsnitt. Men igår kollade vi på några andra avsnitt och Alex beställde hela boxen :D Gulligt av henne tycker jag,

Sandybell och Mark :D aaaeh, så sött att man spyr.

Jag citerar:
"skriv något om snoppar, det tycker folk om att läsa, sa axel."
En snopp är något av alla de äckliga saker en man har. Det är en lem som hänger ner mellan benen. Den tillfredställer kvinnan och sen när den är klar somnar den igen och hänger där och är värdelös igen.
Så jag kan säga att snoppar är utnyttjningsbara men egentligen ganska värdelösa. Dessutom tänker mannen med den och det är ju ganska tomt. Åderpålen bojkottas tills kärlek finns.

Jag vill åka utomlands och äta. Jag vill ha lyxiga måltider i solen med ett gott vin eller en kall öl. Bli lite brun(gul som jag blir) och må bra. Jag har inte pengar så jag kan inte ens åka iväg någonting men det är lugnt. Min tid skall komma och då får jag se om jag återvänder. ;)

Ikväll är det föreställning och jag är inte taggad. Jag måste skriva en Projektarbeterapport så det tänkte jag göra ikväll eller imorgon när jag sitter nere och inte gör något, sen har min okänslige vän Maria tycker att vi ska festa ikväll men jag vet inte. Jag vill ju i ju för sig inte gå hem till mamma eftersom hon är dum och vi bara tjafsar. Jag orkar inte henne, men jag måste eftersom jag måste hem. Hade jag inte haft Bosse eller föreställningar skulle jag vara hos pappa eller i nyköping. Tråkigt att vara låst. Speciellt till satan, när hon är hemma. usch. Inte taggad.

Det första klippet är så jävla roligt!
Nej! det gåår inte! :D hahaha
http://www.youtube.com/watch?v=juAyPFRKm-k

Ensam är stark.

/D


Ligger lite efter, eller inte egentligen.

I skolan. Jag ligger inte efter egentligen men det känns som om jag har massor att ta igen.
det jag evt på rak arm är
projektarbetet men min partner och jag är lite oense så jag vet inte hur man ska göra med det? skit samma fast ändå inte, jag ska göra det imorgon efter skolan tror jag. Ska ju sova hos min underbara alex som man kan plugga med.
På tal om det är labrationen rapporten klar och det är en sak att stryka. Sen har jag gjort klart ett annat arbete idag om öl och det känns bra. jag ska bara göra en schysst layout och sen äre klart vilket känns nice.

Nu ska vi se, Alex har återvänt från Gbg med en bok som jag ska läsa. Jag läser en bokserie och så när jag kommit till den näst sista boken försvinner den och jag hade kommit halvvägs. Vad gör man? Det var till och med ALex bok så hon köpte en ny och nu ska jag börja läsa den, sen är det sista och sen är det slut liksom. Vad gör jag då?
Det var länge sen jag läste sist nu men jag kanske ska försöka sluka lite nu igen. Jag har ju läs perioder och jag har inte läst på länge nu och jag börjar bli lite sugen. Åter igen, för att om jag inte läser så kollar jag på film och om jag inte gör det så spelar jag dator. Vad är mest konstruktivt?

Boktips:

Den första boken i The mediator serien.

Den andra boken i The mediator serien.

Den tredje boken i The mediator serien.

Den fjärde boken i The mediator serien.

Den femte boken i The mediator serien.

Den sjätte boken i The mediator serien.

Så nu har ni tips. ;) Det är verkligen bra grejer. Det är mysigt som fan!

Nu ska jag sova.
Natti Natti

/D

Filmardiset och föreställningar

Varje helg fredag, lördag och söndag finner ni mig i byggdegården, on stage. Det är mycket givande och jag stormtrivs. Alla är så trevliga och nu när det hållt på ett tag är det inte spå mycket så att man måste komma in i gänget längre vilket är skönt eftersom det är det absolut tråkigaste när man kommer till ett nytt ställe. Jag anser mig i alla fall inte vara utanför så mycket. :D
Händelse:
En tekniker skulle köra mig till en polare efter föreställningen, då även massa av de som varit där och kollat skulle lämna parkeringen. Vi hoppa in in bilen och efter en liten stund, innan han ens startat bilen börjar han tvär nita och fumla efter ratten i panik!
- Vad gör du?
Efter en liten stunds tystnad svarar han att han trodde att det var han som åkte fast det egentligen var bilen bredvid som börjat backa. Och det var så roligt!!

http://www.tystbergadramatorer.se/ <--- om ni är lite sugna ;)


Från förra året ;) Obs. man kan inte boka på det numret som står där.

Jag har ju sett så mycket film nu, eftersom jag fixar det.
Några exempel är.
1. Cassandras dream (njae) (bra skådespelare dock)
2. pride and glory (njae) (bra skådespelare dock)
3. The boy in the striped pyjamas (bra)
4. Space chimps (mysig)
5. changeling (bra)
6. RocknRolla (usch) (stängde av efter en halvtimme)
7. GhostTown (bra)
8. How to Lose Friends & Alienate people (bra) (var visserligen ett tag sen)
9. Mad money (ja men nej men ja men nej.)
10. polar expressen (bra)
Osv.. vissa filmer är gamla och andra nya men det är i alla fall tips ;)

Nu ska jag duscha, kasta, fika, spela, mysa och sova.

/D

När det väl händer!

När en människa dör förstör det många andras liv. Till exempel nu när morfar dog så förstörde det mormors liv. Men eftersom våran familj inte är som alla andras, det är alltid strul. Nej man får inte sörja, man måste vara stark och allt är inte det normala. Alla som vill, snälla lyssna på mig för nu går jag snart in i väggen! Jag hatar att klaga men nu behöver jag verkligen få göra det. inte via blogg utan via verkliga ögon. Nu när jag sitter här och skriver detta för att det är så jag känner nu och jag vet att det är enklare att skriva men ¨när jag väl öppnar mig, ni måste verkligen tjata på mig! verkligen tjata! och fråga och låt mig inte slå det ifrån mig som jag brukar för jag behöver få detta ur mig!
tack


London del 1

Lite bilder från London! Jag ska lägga in fler bilder, men har inte alla.



Jag på Skavsta



Nath på flygplatsen.



Vi var på madame ;)



Utanför.



Min Johnny <3



Min Robbie <3



Sarah ;)



London Eye, vågade inte åka, det var alldelles för högt! Nathalie vågade men jag vågade inte! fy fan fick panik och hyperventilera bara av att kolla!

Mer kommer...

/D