Kort och Smärtsamt.

Som ett plåster som man sliter av. Det kan ta slut så himla fort och på både gott och ont.

Denna veckan har jag varit med Maria och vi har haft lite små saker för oss, till exempel har vi tränat på revyn, jag ska väl säga att jag har spenderat så mycket tid där att jag inte träffat någon alls. Utom gänget i revyn, inget att klaga på visserligen, dom är okej! Vi har dansat som fan och sjungit tills halsen blir helt trasig! Härligt!

Har även kommit igenom nästan alla avsnitt av Ally, det är 3 avsnitt kvar och jag blir så deprimerad för jag har kämpat för att bli klar med den serien men nu känns det tomt, och hemskt och jag blir bara ledsen och ja, deprimerad. Den är absolut en serie som jag rekomenderar till alla glada människor här i världen,
Favorit karaktärer är:
John Cage - Peter MacNicol
Larry Paul - Robert Downey Jr
Ling Woo - Lucy Liu
Nell Porter - Portia de Rossi
Lisa Bumb - Christina Ricci
Mfl.




Sedan har jag ju kollat på lite filmer men det är ju ingen överraskning direkt, men det blir så att man kollar mkt på film när man kan ladda ner filmerna hur som helst.
Varje dag hittar jag en ny film och därför är det som det är.
Så en film som jag hittat nu är Igor och den har jag sett,


Så nu ska jag fortsätta med mitt inlägg som jag påbörjade med för veckor sen!
Det som har hänt är sorg på sorg men även glada saker!
Till exempel att jag varit i London nu ett tag med nathalie och massa andra från klassen,
vi sov på ett as dåligt vandrarhem på Queensway, varning sov inte där! Billigt men skit!

Revyn går framåt och nästa helg är det premiär. Det ska bli skönt så man kan bli av med det. Missförstå mig rätt, det är verkligen jätte jätte kul men det är också utmattande och tar mycket tid, dessutom så kan jag ibland känna att jag vill göra andra saker eller sova ut, men det kan jag inte för att jag måste upp och öva alternativt ha "uppvisning". Kom o kolla vettja!

Jag har fått tillbaka min mani för barn filmer, men inte tappat stinget för vuxenfilmer än.
Vuxenfilms tips: Revolutionary road med Leonardo DiCaprio och Kate Winslet. Jag tyckte verkligen om den, jag tycker det är en film alla borde se, och Leos insats är obetalbar, brilljant och genial! Han spelar utsökt och jag tycker som sagt verkligen att ni ska se den!
 Barnfilmstips: Haja läget, en animerad film om en liten fisk som ska rädda en tjej fisk från en haj. Den är rolig och verkligen söt, det är en klassisk barnfilm. Den är jätte mysig verkligen!

Nu har jag sett The Piano, den var bra. Jag blev faktiskt överraskad över skådespelar insatsen!

Harvey Keitel - Mycket bra! Till och med så bra att jag blev lite betuttad! Fast jag vet att det är bara i denna film som han är så, eller kanske inte bara i denna, men det är den enda jag sett med honom då han är så..

Just nu skriver jag en ganska B-ig berättelse som kanske, men bara kanske kan bli publicerad i bloggen. Det blir nog en ganska lång berättelse så lång läsning. Känns som om det skulle finnas en mening med att publicera den är den ganska vag eftersom ingen kommer att orka läsa den i alla fall ;)
Den handlar om gott och ont som möter varandra. Kanske inte riktigt slutar som alla andra berättelser. Men jag har inte riktigt listat ut hur det ska ara men det ordnar sig ;)


Jag har funderat, det gör jag alltid. Eller?
Vad ska en kvinna/tjej göra för att en kille ska gilla henne? Jag vet massa tjejer som sänder ut signaler, ni vet sånna där "jag-är-villig-och-gör-vad-du-vill- signaler" varför gör man så? Jag vet att jag inte är en flörtare, jag vet liksom inte hur man gör. Men jag är fan hellre den jag är en en sån där lite lätt tjej som alla killar vill ha. För vad är det egenltigen killar vill ha? En liten storbystad slampa med tom personlighet eller en sån som jag. Jag vet att jag måste öppna mig lite mer men hur mycket måste jag egentligen öppna mig för att kunna konkurera med brösten? Skulle verkligen vilka ha lite svar men vem är objektiv nog att kunna diskutera detta med mig?


Jag vet inte vad jag har gjort med mina fingrar men det gör ont och svider. I vecken är de röda och irriterade!
Vad ska jag göra?


aja, slut bubblat! återgå till era liv och gör mig stolt mina vänner!

"Ty livet är en gåta men vad är gåtans svar?"

/D

Tacksam och upplysnings-sam.

När man har varit sjuk får man nya perspektiv på livet, när man har legat en hel helg och varit arg och inte kunnat andas, då har man haft tid även att fundera på saker och ting. Jag har till exempel kommit på att jag är väldigt tacksam.
Men för vadå kan man undra? Du har ju legat hemma den sista helgen på lovet och varit sjuk, inte kunnat vara ute och ha kul, inte kunna träffa några vänner (alex inte inräknad för alex är vid min sida i alla fall, trots risken för infektion.) och bara kunna ligga stilla, det är verkligen inte kul. Men jag insåg att det jag är tacksam över nu såhär i efterhand är
* Allting kommer ordnas och bli bättre igen.
men främst:
*JAG KAN ANDAS IGEN!
Efter skit tider kommer det bättre, och när man är förkyld så uppskattar man de små stunder som man faktiskt kan andas genom näsborrarna, om så är för tre sekunder i den ena så är det underbart. Nu kan jag andas genom näsborrarna perfekt, har gått igenom stadie -
* Lite ont i halsen
* känna sig som att ngt är på väg
* Bli as förkyld och inte kunna andas
* Känna sig bättre men inte frisk
* Känna som om man har så mycket energi och vilja springa som fan men kroppen orkar inte
och nu är jag inne i host stadiet.
De stadier som är kavr är.
* bli av med hostan
* fullständig kurering
Det betyder att jag har gått igenom det värsta och har bara lite kvar, hostan kan jag erkänna är hemsk, men jag kan andas och det värdesätter jag högre faktiskt.

Igår var jag på stan med S och fika, det var mysigt. Vi satt från tjugo över två till kvart över fem, det är på sätt och vis inte okej eftersom det är en hel dag, men då kan man ju tänka såhär, om jag inte skulle vara med henne vad skulle jag gjort då? Spelat dator? Antagligen.
Under detta långa fikande kom vi faktiskt fram till viktiga saker, varav jag tänker skriva upp två just nu.
Vad killar inte får säga:
- Jag dör inombords. Den är farlig den, ingen vill höra självömkan, men om det nu ska gå bra och lyssna på det. Lägg för fan upp det snyggt.
- Alla hatar mig.  Även den är en stor dos av självömkan, ingen tycker synd om en människa som säger så, inte jag i alla fall. För den personen vill en sak och en sak endast. "Nej jag hatar inte dig." vill dom höra, och man svarar det trots att man egentligen tänker "Jo, just nu hatar jag dig ditt självömkande kadaver" med all kärlek. eller?

Sen efter fikat så åkte jag hem till tystberga och gick till byggdegården på lite upplysning och sedan så gick jag hem och kollade på film.
Det blev Pineapple Express, jag fixa hem den för ganska länge sen men det har inte blivit att jag kolla på den, för att jag till exempel kolla på Vicky Christina Barcelona, jag älska den.
Men i alla fall Pineapple express, den var rolig som fan! och att James Franco kunde spela sån där trodde inte jag, men han var as bra! Älska, men sen är det ju Seth Rogen, och han gör en aldrig besviken! :) Fy fan, det var kul, definitivt ett filmtips. Dessutom så är ju James Franco väldigt snygg ;)




Nu ska Lina komma till mig, det var länge sen man träffa henne. Nu eftersom hon flyttat till ett annat hus så kommer hon inte ner varje dag, och det är lite tomt på något konstigt sätt. jag vet inte. Dessutom mår hon ju dåligt alltjämt så man kan inte komma bort till henne heller? Nej men nu ska vi inte må dåligt över det utan vara glada över att hon faktiskt kommer hit. OHH!!
Så därför måste jag avsluta detta blogginlägg och hoppa in i duschen.

"War is a series of catastrophes that results in a victory."

/D

en liten snabb

En liten snabb ditskrivning på listan på vad som hände 2008:
Gjorde gymnasie konfirmation med Matilda Eriksson och Nathalie Rydberg <3

Och även lite gamla pics!

Pappa o Gabbe(inte 08)


Tomten o Gabbe (inte 08)


Pappa och Gabbe(inte 08)


Danni och Maria (december 08)


Danni och Maria (Maj 08)


Mamma (maj 08)


Danni och annika (Mars 08)


Annika och Jag (juli 08)


Jesper, Sofie, Johan och Jag (december 08)


Jag och Lina (Juni 08)


Nathalie (September 08)


Jag sover (eller dör) (december(jul)08)



Gabbe och Jessica (december(jul)08)


Ann (december(jul)08)


Jessica och Mattias (december(jul)08)


Gabbe (december(jul)08)


Det finns massa mer, orkar inte.. men det är i alla fall lite att kolla på!

Idag har det varit, spela.se dag.

/D


Nyårsafton

Har inte orkat skriva, det krävs alldeles för mycket av mig ;) eller så har jag inte haft så mycket tid.
Jag sitter för tillfället och väntar på Alex hemma hos pappa och skriver blogg. Jag tänker även på nyårsafton och att det var roligt.
Jag tänker på hur hela kvällen var och hur många som lade sina löften med hopp om att verkligen genomföra det. Haha en annan lovade inget som man inte kan hålla. Fast jag har dock mål, fast för er bloggläsare är det hemligt, jag tänker inte säga något. ;) men ni kan gärna gissa!

2008:
Började 3:an vilket är det sista året i skolan.
Var med Adeline i hova på riddarveckan.
Spanien 3 veckor.
Kattköp.
Ett löfte om ....
Fyllde 18 år.
Varit ond på nya sätt.
Förlorat en vän.
Kommit närmre någon.
Lärt mig att öppna mig lite mer.
Sett bra filmer och serier.
Gått med i en revy.
(Torra saker jag vet, men samtidigt så är det inte så enkelt att komma på bara sådär.)

Jag kan väl säga att min farbror är här, han är den onde, den mörke, han är min lärare!
Ett exempel, han åt upp min ckokladglass, och ,hör och häpna, när jag konfronterade honom skrattade han bara. Säg mig, är det ondska?


Jag har laddat ner Britneys nya skiva, den  är faktiskt bra. Jag har hittat mina favoriter men det finns andra låtar som inte är lika bra men som inte suger. Ja är faktiskt stolt över henne nu, B.S alltså. Hon är duktig, fast det verkar ju lite töntigt att man ska behöva berömma en människa så, hon får ju egentligen skylla sig själv. Fast samtidigt så ja, visst.

Och så skriver han igen! :@ Jag fattar inte varför? Han skriker att jag är si och så och dä och dä och sen skriver han i alla fall efter ett tag! varför? Jag hatar dig, ge fan!

Nu anlände Alex och jag äter tiramisu. Det betyder ett avslutande av denna blogg med dessa visdomsord.

"Jag är snygg och smart, bara att alla andra är inte intelligenta nog att fatta det är deras bekymmer."



GOTT NYTT ÅR.

/D