Ännu en helg med Adeline och filmmys.

Denna helgen var jag med Adeline. Som ni säkert vet har jag varit iväg med Adeline förut,
Första gången till hennes mamma i Jönköping och andra till Hova på riddarveckan. Det är lika trevligt varje gång.
Denna gången blev det en favorit i repris, Hova, dock inte riddarveckan! Vi sov över hos en polare till henne som heter Erik. Och så träffa vi massa folk. Det var kul att dom mindes mig, jag avr ju visserligen där i sommras och det är ju inte så länge sen men i alla fall :D Jag har inga bilder än, men jag ska be adeline skicka dem så ska ni få lite smakprov på hur det var ;)
Jag kan ju säga att desto längre ner i sverige vi kom desto mer snö var det, skumt. Det är snö uppåt och neråt men inte i nyköping! jag hatar snö, ja det gör jag, men lite vit jul då?

Jag har haft två dagars filmchill och kollat på bra filmer. :D



Jag älskar den här filmen, den var så mysig och jag älskar karaktärerna och handlingen åh vad bra!
Den är definitivt värd att se!
"Bolt"



Hahah rolig och sjuk, det är allt jag kan säga ;)
"step brothers"



Ja, vad ska man säga om denna då?
en klassiker, ja visst. Den är inte så jätte rekomenderad så, men å andra sidan, ni som inte sett den borde det för den är ju som sagt en klassiker. Hon den "onda" är för övrigt lite obehaglig men det klarar man av, den är ju gammal! :D
"the hand that rocks the cradle"

Så ja, vad ska jag säga mer?
jag har varit i stan idag med sofie, emma och adde. vi har inte gjort annat än gått runt och kollat klappar. det blev en present åt Gabbe och sen var jag nog klar i alla fall. Så jag o adde åkte runt o leta efter ett nyckelskåp men det blev pärmar istället. det var väl bra!
sen körde adde hem mig till Carlos så kolla vi på film, den sög ju ganska skapligt. ;)
gick hem och satte mig här.
Imorgon är det julavslutning vilket betyder att det  är lov, vilket betyder, ledigt!! tack gode gud! ;) inte en dag till.
Idag i skolan var det Julbord, det var gott som fan! Jag älskar Hotell och restaurang skolan i nyköping alltså! ;)

Aja, off to bed.
"En sann gentleman är någon som vet hur man spelar säckpipa, men låter bli."



/D

sätta ihop menyer

Vilket jävla jobb, vi är så många och alla vill att det ska vara deras förslag som ska bli det vi använder och det går inte. Jag vet inte hur vi ska göra, vi kan inte sammarbeta och det är hemskt. Sen blir jag på dåligt humör när jag är trött vilket är ett faktum för tillfället och jag orkar inte.
Menyn:
Förrätt - Skink och melonsallad
              Cesarsallad
Varmrätt - Pepparbiff m potatisgratäng och säsongens primörer 
                  Skaldjurs Paella
Dessert - Chokladbakelse m hallon parfait
                  grillade äpplen m vaniljglass och spunnetsocker
Vilken skulle ni vilja ha? ;)

Jag, Sofie, Frida sov hos Adde igår till idag, kan vara därför jag är så trött. Vi satt och pratade medan Adde laga mat åt oss, Pasta Carbonara. Sen åt vi lite och efter det blev det Sex and the city. Vi kollade på det till halv nio då det blev Simpsons och sen kom filmen, Hannibal. Den var ganska obehaglig, jag vet inte om jag tycker att den var speciellt bra men den var inte dålig heller. Det är nog i alla fall en film man måste se, jag har dock inte sett den första "när lammen tystnar" men det ska jag. och sen har jag sett röd drake men inte hannibal rising om det nu är den filmens namn.

Alla strular och fixar noll, medans vissa bara dyker upp från inget och helt plötsligt får alla uppgifter, hur är det möjligt när en människa bara dyker upp. Irriterande :@

I tisdags förresten var vi i Stockholm med hotellklassen och kollade på hotell.
Vi var på Anglais, Lydmar, Clarion Sign och Nordic Sea/Light. Det var väl ganska chill.

Denna bild får representera allt för tillfället men det finns mer. ;)
Coming right up.

"Hjärtat ska gro av drömmar, annars är hjärtat armt."

/D


En helg, mage och skamkänslor

Denna helg (fredag) så var det ganska sjukt. Jag kan väl säga att jag inte direkt är stolt över det som hänt men gjort är gjort.
Innan vi drog in till stan så satt vi och myste, jag Maria och Adeline. så när adeline sminkade mig så kom jag på en låt, en som jag aldrig kommer glömma. Jag länkar den:
http://www.youtube.com/watch?v=NC_gkcplz_4

Sen åkte vi in till stan och gick direkt till Tellus, jag lämnar den kvällens händelser helt osagda av säkerhetsskäl.

På lördag morgon så vaknade jag med Maria på Railway, gick upp och köpte korv och cola, det var jävligt äckligt just den dagen. Sen åkte jag till Stenkulla och stog i Ica och samlade in pengar och sen gick jag till stan. Det var en hemskt lång väg men hade sällskap av sofie i telefonen så det var lugnt, mötte systrarna Ljung på storgatan så dom höll mig sällskap tills min buss gick. Vi gick in på choklad affären och jag dog! Det var så mycket som var gott och jag blev galen. Jag ska nog gå dit någon dag och köpa massa choklad och sedan avnjuta det i skenet av tända ljus och något gott att dricka.


Vi håller på med ett fiktivt hotell i skolan för vi kanske ska skicka Johan och Sarah vidare om vi får det vill säga. Så nu när vi kämpar så alla så himla ofokuserade. Jag kan inte säga att jag är det, men det är mest för att alla andra inte direkt taggar mig.
Men hoppas på det bästa.

Bak tips:
http://recept.nu/1.194532/recept.nu_redaktionen/efterratter_amp_godis/efterratter_godis/astrids_chokladkaka
Nice som fan!

Just nu så sitter jag och söker efter en jävla låt som jag tyckte om när jag var liten, en melodi snarare. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag får panik! Jag vet i alla fall att den är med i Pokemon 2 och jag kollar på youtube men fan! Den finns inte!
Så jaja, nu ska fortsätta söka, never give up.

;)

Idag är Danni irriterande säger Nathalie med mord i blicken och blod under naglarna.

Jag måste säga att jag har varit besatt av Mamma Mia ett tag nu, den är briljant, roande och helt enkelt så jävla bra! Jag kan säga att under loppet av en vecka har jag sett den 5 gånger, + youtubat låtarna om och om igen, Jag kan erkänna att jag inte kunde låtarna innan(jag vet abba, alla ska kunna, skäms på mig) men nu kan jag dom och jag älskar det!

Love it.

Jag hitta den förövrigt. Låten jag leta efter, Pokemon låten! Efter en hel dags letande så vet jag nu. Äntligen.

Mysig film förövrigt. Minns inte så mycket men nu har jag ju kollat igenom halva filmen typ på youtube och jag minns att jag älskade den filmen, kanske skulle man göra ett film tips av detta? Ja, det gör jag!
Se denne:
Pokemon 2  The power of one

Snart är green street hooligans klar! Skönt, då ska jag se den. Sen ska jag kolla på Madagaskar 2 och sen blir det desperete housewifes. Pappa har fixat det där äntligen. Kanske ett avsnitt Ugly Betty också?

Nej nu räcker det!
Over and out

Heheh Vi hade kul!

"En flagga är vackrast i motvind"

/D

Listig, slug, ond, elak eller bara vanlig kvinna?

Kvinnan sägs vara skapt av Adams revben, summering:
Kvinnan är gjord av mannen.
Jag protesterar!! Jag anser att kvinnan är klokare och helt enkelt bättre än mannens svaga ras.

Jag har en teori, jag vet inte om det kanske är ett faktum inom kristendomen eller om jag har hittat på det själv.
Men i bibeln så äter Eva äpplet men Gud skyller på båda, Evas synd gör så båda åker ut ur Edenslustgård. Jag tror att kvinnan är utstött just på grund av detta. Eva åt äpplet och därför fick mannen makt! Jag tycker att det är skitsnack. Det var så det började, och sen har kvinnan redan från början blivit särbehandlad och uppfostrad olikt än pojkar.
Jag protesterar!!

Ett ordspråk som jag har hittat på:
En kvinna säger inte något utan att ha planerat vilket svar hon ska få, utan att hon har en plan eller utan något som hon vet att hon kan få utav att säga det.
Det kallas den kvinnliga listen och ni tjejer, ni måste lära er hur man spelar på mannen svaga sinne. När ni gjort det, kan ni ta över världen! Mohaha

Jag tror jag har tagit mig vatten över huvudet och jag ska försöka fixa det men jag kan känna att jag ger snart upp. Det är inte lätt att kämpa hur länge som helst.

Jag fattar inte hur en människa kan göra så, byta helt. Jag ska i alla fall försöka samla mig, men när du lämnar en person ensam så som du gör så är det inte okej längre! Jag bryr mig men jag orkar inte bry mig, jag ska ta det lugnt, jag ska inte bli sur. (Detta är mer en liten till mig så jag ska samla mig)

Imorgon fyller Sofie år, jag ska ut med henne till Tellus, Adeline ska nog med men hon tvivlar, jag ska i alla fall tvinga henne. Det är inte det att ´jag inte känner några som ska ut, det är bara det att det vore mysigt att ha med Adeline ;) Så om du läser detta, FÖLJ MED!
Sen på lördag så ska vi ut på Olearys. För då kan Frida följa med ut!! :D Det är bra, men på söndag kommer jag inte kunna andas. Det är värre, jag ska faktiskt inte dricka så mycket. Men jag kommer vara trött i alla fall för sena timmar.


"Minnen kan vara smärtfyllt. Att glömma kan vara en välsignelse"

/D