Gamla gänget!

Det var en sommar, tack vare Sandra faktiskt. Jag var i lokalen, haha.. Moa skulle upp till en lägenhet precis brevid och jag var närmast, så hon frågade mig om jag ville följa med, jag sa ja! Så vi kom upp i lägenheten och där var hon, troligtvis den sjukaste människan i världen. Jag träffade alla den kvällen men visste inte att det skulle bli som det blev. Jag fick hennes nummer och hon sa att jag skulle komma in dagen efter och festa med henne, jag kunde inte.. skulle vara med någon annan, men vi bestämmde att vi skulle träffas senare. Veckan efter var det oxelömarknad och jag träffade henne där. Ödet bestämde att vi skulle träffas tror jag. vi åkte dit den kvällen och det var sjukt roligt. jag kommer ihåg hur busig jag kände mig. Dagen efter hade hon och jag också hur roligt som helst. sen började det. Genom henne så träffade jag en annan tjej, som har betytt allt.! min underbara liksom. Jag kan inte berätta allt som vi gjort, men det är massor! Jag kommer aldrig glömma, kommer aldrig kunna. jag saknar hur det var i början innan det blev skit. Innan man blev allt för involverad. innan han blev satan! Jag vet att det kommer aldrig bli som förr igen, kanske är bäst så. men nu senast kändes det fel. det var fel!!! det var inte rätt personer där, du var inte där! det går inte, jag sitter och tänker på saker vi gjort ihop och vilken ändrad människa du är fast ändå samma. det går inbte att prata med dej alls längre känns det som.. du är inte alls som du var. det 'nda egentligen sopm är samma 'är att du fortfarande har samma värderingar. Killen före allt, ändåp kan jag inte sluta älska..
Tänker på Heron City, alla lägenheter, festerna, MATEN, sällskap, skojj, bråk, attityd och förhoppningar och svek. Vi hade allt. Jag vill tillbaka till den tiden men jag är nog ganska glad någonstans att kunna se tillbaka på det.

Fredags - Kom till arnö och möttes av sexig! Vi kom fram till hennes polare och satt o diskutera i köket. Sen gick vi o mötte patte och hennes kamrat, lämnade dom i arnö igen och sen drog vi till stan o mötte Foban <3 började gå till brankärr och då kom hennes mamma med kille och körde oss. Kom fram till Madame och satt där. Sen till sist kom vi fram till Isaksdal och där dansades det som fan

Att sova över!

Jag sov över hos Natta igår till idag, hon är så sjuk i huvet! :D Vi gjorde inget, hon o hennes syster laga mat åt mig och sen så kolla vi på tv. Gick o la oss tidigt men prata in i sena timmen. Pratade gamla minnen, saker som vi gjort och skratta skiten ur oss. Nathalie björkholm är så, jag vet inte, rolig och bäst typ! Jag vill att våran kontakt ska bli som förr men för det måste man kämpa, båda parterna! I alla fall. jag tänker kämpa <3


Sexualkunskap - Vår grupp hade herpes och det var kul, hade en "teatrer" om det. Jag o Nathalie Rydberg var num-tanter och jesper, erika och johan var en liten trio som fått herpes, vilken fruktansvärd sjukdom. Akta er!
Sen kolla vi på en film, mycket konstig men intressant, ganska bra i alla fall. men jag vill inte se den igen
. ;)  
Den hette Transit och ja, den handlade om könssjukdomen AIDS.

Fjortisar förökar sig!

Idag ska jag till tystberga och vara med Lina, kanske kommer maria ner sen, kanske inte.. Jag tror jag ska tvinga henne att färga mitt hår! :) bus..

/ Danni

"Friluftsdag"

Okej, dagen.
Imorse vaknade jag hemma hos nathalie i en mycket tung trötthet. för mkt prat och för lite sömn tror jag. Kom till skolan och fick lämna ifrån mig mobilen och så började vi promenera till arnö. skogen nästa liksom. Hata.. kom fram, fick sitta tysta i en halvtimme men det var vi inte.. sen började aktiviteterna. vi fick göra olika saker för att samla ihop till lunchen. Vårt gäng var bäst i alla fall :D Vi fick ihop till en måltid o sen gick vi hem till skolan igen o kolla på en film om global uppvärmning. den var hemskt men jag somnade på nathalie så det blev ganska lindrigt.. :D

sen gick jag till stan o träffa Matilda, hon och jag gick o fika, sen så kom malin och vi fortsatte fika, Guld !

Nu är jag hemma o laddar. Jag ska spela data hela natten :P haha FAN TA THE SIMS



CIA hade en ledig tjänst som lönnmördare. Efter all bakgrundskontroll, intervjuer och tester, var där tre personer kvar.

Två män och en kvinna. För sluttestet, tog CIA agenterna en av männen till en stor dörr av metall och gav honom en pistol. "Vi måste veta om du följer dina instruktioner, oavsett omständigheter."

"Inne i rummet, kommer du hitta din fru sittandes i en stol. Döda henne." Mannen sa "Du skämtar, jag skulle aldrig kunna skjuta min fru" Då sa agenten "Då är du inte rätt man för jobbet.

Den andre mannen fick samma instruktioner. Han tog en pistol och gick in i rummet. Allt var tyst i ungefär fem minuter, sen kom mannen ut med tårar i ögonen. "Jag försökte, men kan inte döda min fru." Då sa agenten "Du har inte vad som krävs, gå du hem med din fru. "

Slutligen, var det kvinnans tur. Hon fick samma instruktioner, att döda hennes man. Hon tog pistolen och gick in i rummet.

Skott hördes, det ena efter det andra, de hörde skrik, slammer, smällar mot väggarna. Efter ett par minuter, blev allt tyst. Dörren öppnades långsamt och där stod kvinnan. Hon torkade svetten ur sin panna och sa...

"Pistolen är ju laddad med blanka skott, jag var tvungen att slå ihjäl honom med stolen"

Sensmoral: Kvinnor är onda, jävlas inte med dem.


// D

Matildas blogg

Läs denna otroligt intressanta blogg.
splittrande.blogg.se

ONDSKAN

ONDSKAN

Denna dag

Vad har jag gjort idag?
Jag har varit i skolan och jobbat för vårat IV val, en stor "fest"
musik och mat.. livet? ja.. :D
vi har serverat, det har varit trevligt, men åhh så smärtsamt! mina fötter
skulle vilja lämna min kropp! går det? kanske inte.

Förresten kom ondskan hem till oss idag! Jag är rädd för att sova men jag
måste ta mig i kragen. Han är ond, han är stor och han är farlig.
Min farbror Mattias!


Spanien i sommar någon? jo men kom igen? mysa runt varje dag? jooo!

Jag vill kunna skriva massor som alla andra men det går inte så detta får vara
mitt inlägg för idag, o en bild!

Espana

image5För att göra en mkt lång historia kort, jag hade kul som fan..
Jag var orolig att det inte skulla vara kul men det blev det.. :D
Gogman.bilddagboken.se <----  några av bilderna.


Daniella

image4

Viva Espana

Och nu på¨söndag blir det spanien, det är väl mys,
träffa min syssling som jag inte träffat på mycket länge. fan vad skänt.. vill träffas mera så vi kan prata mera, hann inte snacka så mycket men det är väl bra..

Celine dion din lilla skata, måste jag bli förbannad! skit <3

Ja, vad händer nu då?

Jag har inte skrivit på mkt länge, jag hade glömt att jag ens hade en blogg, men nu är det aktuellt igen.
Jag vet inte vad jag ska säga riktigt, ändå ingen som läser men ja. Skolan går bra. Kärlen är passiv och vänskap, ja vänskap är tröttsamt. Allt ansvar och så. Jag vet att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad, men om det inte funkar då? om man ger allt o ändå inet får nått tillbaka? värdekasst! hur det n blir kommer man inte ifrån det. men det vore skönt att hitta ngn som är lite mer ödmjuk i alla fall. aja, nog klagat och mer uppåtpuffar, jag måste säga at det finns männsikor, vänner, som faktiskt lyssnar, som förstår eller i alla fall försöker. och jag vill ge en speciellt tack till Erika Lahti <3 Var hemma hos henne och jag fick verkligen respons. Det var så skönt. jag sa saer till henne som ingen annan vet, och det kom helt naturligt. Tack Gumman! verkligen.
På lovet så kändes det som om jag inte saknade vissa, så på så sätt är det jobbigt att komma till skolan, men sen finns det dom man saknat ihjäl sig på, ett exempel på dom personerna är Nathalie. Hon har varit i dalarna och jag har bott i hennes lägenhet, jag vet inte. Känns som om jag o Nattis klicka direkt. Vi är inte lika men ändå lika, känns som om vi kanske går varann lite på nerverna ibland, kanske för vi är lika. jag vet inte om jag går henne på nerverna men troligtvis, jag är en svår människa och alla mina nära vänner ska ha guld för att dom står ut med mig! men nog om skit återigen.

veckans låt - Then you look at me
Veckans film - 27 dresses
veckans vän - Maria

Avbryt inte, är INTE på humör

Sen har jag läst mitt horoskop. det är hemskt.. är det verkligen jag det där, tack liksom. det står bara massa skit att jag är hänsynslös och att jag är elak. inget positivt. att mina kyssar är fyllda med hat och vrede. jag skulle passa bra som psykolog förresten, varför? jo för att jag njuter av andras blottade känslor. japp, det är sant. jag vill bara veta varför alla andra mår dåligt. och sen kan jag inte visa känslor och det är få som egentligen känner mig. jo jag tackar! nej, visst att lite är sant men allvarligt.. :S

Ny filosofisk tanke,
varför ska man bry sig? Alla är så himla känsliga. o det är klart, men allvar. många blir lessna över saker som inte är värda. och många blir upprörda och arga över inget. så ter igen: varför bry sig? kan man inte försöka att slå ifrån sig lite känslighet? är det så svårt?? det måste vara tröttsamt att behöva bry sig så mycket! visst jag har mycket lätt att bli hysteriskt arg. men jag bryr mig inte så mkt om annat trams som att det är jordens undergång. Jag lyssnade gärna men nu känns det som om allt gått för långt! så kontentan. 
BRY ER INTE SÅ MYCKET! 

// D