Oh smörj.

Så, nu när draramtörövningarna snart är klart och premiärer närmar sig inser jag hur stressad jag är över det. Vi har en dans kvar som inte alls är påkommen än och det är endast en vecka kvar till premiären. Äh, ordnar sig.

Sen igår kväll när jag kom hem så hängde Alice med och då spela vi mario kart och hängde!
orkar inte skriva mer.

Nu kommer vänner. Nu ska jag mysa



bye

Ute kväll

Jag var hos Sandra i Stockholm igår och så gick vi ut och åt, det var fan as gott! Jag åt något så exklusivt att jag inte ens vet vad det var.. Typ hjortrack o potatisplätt typ o sås o kålgrejjer o röda små bär och fan vad gott att jag inte ens kan skriva det! Sen gick vi över till klubben och drack massa, själv drack jag jordgubbs daqiri hela kvällen, blev lite shots och öl med, men mest jordgubben, mmm!
Sen när vi gick till toan blev vi glatt överraskade över att se män pissa bredvid spegeln i pissoar. Inne på tjejernas? va? Nej! Det var en unisex toa så tjejerna hade bås utan speglar inget, på en tjejtoa!!, och den enda spegeln var som sagt bredvid killarna som pissa, men det var okej. Jag kollade inte mer än nödvändigt :)
Somna as packad sent ochb vakna as tidigt för att jag skulle kunna åka tillbaka o hinna med dramatör träningen.
Idag var det roligt men det blev segt, eftersom man måste peta mycket i repen så är det lite segt eftersom det tar tid. Men vi dansade och det var ju bra. Mycket dans detta år på dramatörerna. Och vi har en ny tjej som lär oss, sammy ville inte vara med iår så vi bytte ut honom till Johanna istället och jag tycker om henne. Hon är bra och rolig och liksom lite en i gänget. Skööön stajl pysen!

Imorrn blir det heron med malin, ska se bio och äta. Det blir fett!
På tal om äta ska jag gå över till mormor nu och äta pizza. fan vad gott alltså!

bye

Den stora Kattjakten.

nu har dramatörerna kickat igång och är i fullrulle. Träningen idag blev lite edgy. vet inte vad det var med alla men det verka som om detta år kan bli lite mer tjafs än förra året. Men det blir en fet show ändå. tränade på dansen idag, eller ja, jag lärde mig den idag. Det dom andra lärt sig. Det blir lugnt, jag kommer ikapp bara jag lär mig ordningen på skiten.
Kom hem idag efter träningen och Alice följde med, vi spela familje geni o drack cola.
När alice gick satte jag mig vid datorn och fem minuter efter skulle jag gå på toa och ser att ytterdörren är öppen och då inser jag direkt att satans ondska till kattusling har stuckit ut. Och innan denna historia fortsätter ska jag då tillägga att så fort jag är borta en länge tid, alltså en hel lång dag eller kanske ett dygn hittar BuseBo på något ondt. Sist jag kom hem var detta hans hyss:


Men åter till idag, jag gick ut och såg att dörren var öppen och stänger den fort som fan och ut i trapphuset för att hämta aset. Går uppåt o ropar hans namn och hör ett mycket mjuk o pipigt mjao, då insåg jag att Bonnie Taylor också dragit och tänker för mig själv att den där fan får jag aldrig tag i. Går ner och ser dom sitta där tillsammans på första våningen. Jag går sakta mot Bonnie Taylor och bara mjukt gör snuttljud, sen böjer jag mig ner ever so tenderly och bara tar henne, inga problem. Hon kröp ihop i min famn och jag släpper henne i lägenheten och går vidare efter den andra. När jag kommer ner har han dragit vidare över till det andra trapphuset via gången till tvättstugan och jag går mot honom och gullar. Han sticker och en jakt på 2 minuter startar. Tillslut fick jag tag på uslingen och går in med honom i lägenheten. Då är "mamma" sur på de små. Nu ligger han här o myser efter att ha skämts ett tag. Fan vad man ska utstå. Faktum är detta att alice stängde dörren men det klicka inte helt så bosse lista ut att om han puttar på dörren åker den upp. Han är ju inte dum, det måste jag ju ge honom.

Jag har haft en sån bitterljuv dröm så det är inte klokt, känslan jag hade i drömmen finns fan kvar i min kropp fortfarande. Jag drömde att jag och Robert Downey Jr var ihop och vi älskade verkligen varandra och detta är ju en mycket förkortad version men hur som helst så hade vi ett mycket fint hus och barn ihop. Sen helt plötligt hade han gjort något fel och jag skulle egentligen vara arg på honom men jag var inte det men jag kunde inte komma fram till honom, han var inne i en restaurang eller något och jag kom inte in. Jag hörde allt han sa men jag kunde inte säga något. Sen sa han att han skulle lämna mig och åka till kriget istället, det var för mitt eget bästa. Men jag ville inte, så jag jaga honom och sen såg jag hur han blev riktigt skadad och han grät och jag hann fram och trösta honom innan han skulle dö och sen fick jag ett sms i drömmen och vaknade i verkligheten av att det var ett sms på min mobil. Jag var så arg och ledsen och jag tänkte för mig själv att personen som messat till mig ska fan få, om det inte var livsviktigt så jävlar, visade sig att det var foban och det var inte viktigt. När jag sedan somna om drömde jag inte vidare. Fan vad jag mår dåligt. Det enda jag kan tänka på nu är han. Hur sjuk är jag inte om jag känner sånna saker för en kändis. Jag kommer aldrig bli kär i någon som  jag var i Robert Downey Jr i den drömmen asså. Fuck!

Tänker ta tillfället i akt och gratulera min kusin Johanna Ungermann till körkortet hon fick idag! Grattis på dig lilla gumman! :) <3

Lina, hör av dig!


Bye