Pengar rullar in som det ska.

Nu jobbar jag och sliter som fan och är fattig som ett svin men snart ska det bli löning och det är vad, en månad kvar men det ska bli bra. 3st arbeten måste dra ihop lite? Jag ska ringa Nyköpingshem och tjata på dem också att dom ska göra min lägenhet först och sen ska jag ha en tv och lampor. Det är mina mål just nu! Det ska bli så fint, sen ska jag skaffa pojkvän så att alla mina jävla tjatande tjejkompisar kan hålla käften!! Så, då var det sagt.
Mer.. ja jag ska se klart vänner och sen ska jag köpa fler filmer och serier. Happiii!

Miss ma bitches!
Nästa vecka ska det bli tjat av när jag ska övertyga Adeline att komma och spela med mig igen och sen ska jag träffa erika o parta i stor stan! Trött på gayinga nyköping.
+ att jag har en hemlig plan och revansch! haha mörkrets barn!!


Nathalie har varit och myst med mig, IGEN IGEN!! Henne ska jag också tjata på att hon ska komma och vara med mig.

Nu orkar jag inte mer, mitt första inlägg på länge nu. Skit samma!! :D

bye

Dagen till ära

Sitter hos Kattis och Hasse med jenny bredvid mig och ska snart inleda ett par dagar tillsammans. Vet inte riktigt vad vi ska göra men det ordnar sig. Jag tror vi vill till Boda och om någon vill hänga med så säg till.
Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket. Jag har varit med Adeline två dagar ( eller ja, två halva dagar eftersom jag kom hem till henne så sent och den andra dagen sov jag så länge.
Sen har jag varit hemma en dag och kurerat mig och då kom sandra och myste lite med mig. Tove tror jag att jag träffat, och Alex två dagar.Lina två dagar och ella och robin. Erika var hemma hos Ade. Så jag har kommit igenom de flesta av min närmsta. Ska antagligen träffa Sarah nästa vecka och så verkar det som om Nathalie kommer och stannar nästan en vecka!Kuligt. eftersom man inte träffat henne sen balen i början på Juni.
Nu ska jag lägga mig och kolla på antingen tv eller serie.
På tal om det så har jag fixat de avsnitt på gossip girl som finns och sen greys anatomy. Och sedan har jag beställt och fått hem och kollat på första dvd fodralet av "Vänner".
Ja det är sant, jag har köpt hela serien, ja det är sant, jag har köpt alla säsonger av "Vänner". Me so happy. Idag har jag betalat det och allt är klart. det är verkligen mitt nu! :D mohahha forever!!

Baby is on the way.



bye

Road trip del 3

Resten av veckan i Italien chillade vi mest och bara tog det lugnt liksom. Vi lag pa stranden och solade och jag lyckades till och med uppgradera min vita hudfarg till en nyans av beige. nice.
Vi akte till venedig en dag och gick vilse i den stora staden av olika javla grander. Det var bara och en an gang bara olika grander, sedan sa kom man fram till olika slut av dessa grander dar det bara var en enda sak, kanaler. Vi kom fram till kanaler over allt, sen gick vi och skulle ata och hamnade pa ett as daligt stalle utan utsikt och det var dyrt och en otrevlig servitor. Vi skyndade darifran och satte oss pa ett stort torg och tog en kaffe 10 euro, vilket ar 100 kr... var. Men va fan, jag kommer antagligen aldrig mer aka till venedig sa det var val bra da. Efter det gick vi till baten och akte hem till campingen igen.
Efter en vecka blev vi trotta pa det och akte tillbaka till st gilgen och bodde hos hubert och ursula. 200 kvadrat meter lagenhhet gratis. Det var lugnt sa att saga. Sen fick vi jobba for dom tva natter for att vi skulle fa bo dar gratis men det var serveringsjobb sa det var lugnt.
PinsammaHandelser:
Var pa toa med magvark da jag insag att det finns ett stort hal i vaggen uppe vid listen vilket betyder att det bara var en putte liten vagg mellan mitt bas och ett annat bas, vilket det saklart sitter en kvinna i. Pinsamt!
Jag kliver pa ett bord nere dar man kan ha fotterna och bordet skakar till och jag valter ut en liter öl pa mig och golvet.
Snuskiga killar pa stranden skriker HALLO!
En staderska kommer in och ser maria ligger och haller om mig sa dom tror att vi ar lesbiska.
Ett grabbgang aker forbi och vinkar pa motorvagen, jag skojjar till det och pussar mot dom. Dom aker forbi igen.
Vi satter upp en "just married" skylt i bilens bakruta och folk glor och gratulerar. Hysteriskt.
Det finns sakert fler men det orkar jag inte sitta och tanka om och skriva om.
Jag skriver mer nar jag kommer hem, nu ska vi ut och gora staden osaker.

Bye