ett inlägg är väl på sin plats.

Var ute i onsdags, det var inte meningen att bli som det blev men jag antar att jag får skylla mig själv. Jag kom först hem till Nath och vi satt och drack vin och pratade, vid nio gick vi till Olearys. Träffade Sofie och hennes vänner där och vi kollade på fotboll och drack öl. Sen när det var slut gick vi till Tellus och där blev det helt galet. Träffade klasskamrater och parta med dom och gick hem til nathalie tidigt för att vi ville äta innan men allt var stängt. Somnade och vaknade sent dagen efter. Åkte hem vid ett och mådde riktigt illa. Låg hemma och kollade på ghost whisperer hela dagen.

Nu idag är jag i skolan och är lite irriterad för vi fått nya skoluppgifter. Geografi uppgifter för vår lärare glömt bort hela kursen. Bra va!?
Alla landskap i sverige och de största staden i det landskapet. Plus 5 sjöar i Sverige. Plus hela europa, alla länder, var de ligger och huvudstäderna. som sagt, aningen irriterad!

Imorgon är det Ken Ring på karma och det är mycket nostalgiskt. Lyssnade på det mycket när jag var liten och ball. men inte så mycket nu. Jag tycker nämligen inte om svensk hiphop men jag antar att jag måste pga nostalgi. :)
Store mörke man.

Fick nyss veta att vi slutat skolan. vår underbara lärare "glömde" att berätta det för mig och nathalie. SLutade alltså 11. FITTA!

Nu ska jag dra till stan, ska höra av mig till Malin och gå med henne på stan, sen åka hem mig och plugga! det ska bli bra, en fredag kväll!

Ett skämt!
George W Bush och Tony Blair står i en bar. En gäst kommer bort och
frågar vad dom pratat om.

"-Ååå, vi lägger planer för 3:de världskriget" säger Bush...

"-Å jäklar" säger gästen. "Hur tänker ni göra?"

"-Vi tänker döda 1 400 000 muslimer och en IT-konsult" säger Bush...
Gästen blir bara stående som ett frågetecken.
"-En IT-konsult...?" säger han. "Varför det? Varför i all världen
ska ni döda en IT-konsult?"

Då klappar George W Bush Tony Blair på axeln och säger:
"-Vad var det jag sa? Ingen kommer att fråga om muslimerna..."


/D


Änglar och demoner.

Okej, först och främst vill jag säga att det var en mycket bra film, mot alla de som tvivlar! Eller jo i ju för sig så kan ju inte jag säga om ni tycker om den men det tror jag, alla som tycker om davinci koden tycker om den här filmen. Jag vet inte viken som är bäst men jag älskar båda, kanske är denna snäppet bättre för denna var lite mer "brutal". Jag säger inget men ja så är det.
Dessutom är ju Tom Hanks underbar! Han är en av mina favorit skådisar,
- det är bara för att du tycker han är snygg.
Nej inte direkt, för han är inte snygg, men han är bäst! Hans röst, hans rörelser och ansiktsuttryck. Fattar ni inte!

Är det lättare att förstå nu, lille Tom!



Jag sitter på Railway just nu och lyssnar på typ 12 eller 13 åriga tjejers skvaller! Det är verkligen jätte roligt! Hon skvallrar om att en tjejs kompis hela tiden är med en annan kille, vi kallar honom fred, fast hon är ihop med en annan kille, Jonas, han är ju liten han med precis som tjejens kompis, jenni. Och den här tjejen, skvaller tjejen, var ihop med fred som jenni är med så skvaller tjejen blir arg på henne för det så hennes hämnd är att prata med jonas! Det är sjukt. Och skvaller tjejen som är bästa vän med Jenni!

Av denna anledning är det roligt att jobba på vandrarhem, man får träffa roliga människor och, ja alla andra typer av människor också.
För ett tag sen träffade jag en jätte rolig amerikan som satt och snacka med mig massor om allt möjligt. Jag ville förvisso jobba så jag lyssnade inte så mycket men det var kul i alla fall! Han hade rolig dialekt!
Nu börjar dom igen. hahah, nu är det ledarna som börjar skvallra om hur jobbigt det är där dom bor med folket. Vissa namn kommer upp.. Nu pratar dom om hur det är med deras föräldrar. Att nu när dom flyttat hemmifrån så när de kommer och hälsar på sina föräldrar har dom inget hemma. Haha det är kul att vara en observatör i hemlighet!

Åter till filmen!
Jag blir glatt överraskad att min älskling Ewan Mcgregor var med! Det var så länge sen jag såg honom. Han är inte en av mina favoriter på det sättet men jag tycker om honom och han var faktiskt lite läskig i den här filmen med sin mjuka slemmiga lena röst. Han använder den inte som han brukar utan pratar så mjukt. Nästan förföriskt, grrr!
Jag har förövrigt tjatat på min fader att jag ska få böckerna ända sen davinci koden kom ut men nej, jag har lånat ut dem. Men någon gång i mitt liv ska dessa böcker vila i mina händer. mohahahhahaa



Vill passa på att säga såhär i efterskott
Grattis Nath och Foban på era födelsedagar.

"Science tells me God must exist. My mind tells me I will never understand God. And my heart tells me I am not meant to." - Robert Langdon

/D

Väntan.

En mycket lång väntan för er alla men nu tänkte jag faktiskt att jag skulle skriva ett litet inlägg. Mest för att jag uttråkat sitter och väntar på att Sarah ska bli färdig. Jag har liksom redan kollat det viktiga på alla andra fronter så då blev det bara bloggen kvar.
Under tiden jag har varit frånvarande har jag hunnit med mycket, men orkar inte berätta allt så jag tar det som hände igår så blir det bra, vill man veta mer så får man väl höra av sig så får vi träffas! :D
Eller förresten,
I fredags var det artonårsfest för Matilda (Eliza) och det var väl trevligt, bortsett från vissa människor som inte kan sköta sig och respektera den som faktiskt bjuder in en, inte för att jag bryr mig speciellt mycket men det är tråkigt i alla fall. Hur som helst så var det bra!
Sen kom lördag och då åkte jag in och jobbade på morgonen, eller nej inte på morgonen utan mer precis vid tolv. Adeline kom strax efter och vi drack lite kaffe, vid ett gick vi och städade och sen kom Sarah. Vi fortsatte att fika tills magarna kurrade på oss, då åkte vi till Choys och tog med lite mat tillbaka till Railway. Satte oss och åt och fortsatte att umgås. När det började bli sent åkte jag med Sarah hem till hennes mamma och där satt vi.

Och nu fortsätter jag på inlägget som jag började på för en vecka sen.
Nu är jag hos Alex och vi ska kolla på film, ska jobba imorgon. Jag ska försöka vara snabb så jag kan komma hem tidigt. vore skönt..

Jag har egentligen inte speciellt mycket att skriva om just nu när det är så sent som det är men jag ska i alla fall kopiera in en flik som ni måste gå in och se för det är jätte kul.
Ännu ett bevis på min otrolig lama humor, men ni kan ju kolla ;)
http://acciobrain.ligermagic.com/hpluciushair.html
 
Nu ska vi kolla på film,
Holiday in handcuffs - jag valde.
en gammal goding liksom...

"And you must be.... the monopoly guy" - gissa vem som säger det?

/D