imorgon.

Imorgon bär det av över helgen. Återföreningen.


Elin fattas :/

See you tomorrow gals!

bah bahj

Spara.

Nu måste jag verkligen se efter min ekonomi, för jag har insett att det är mycket pengar som verkligen måste finnas. Jag kommer spara varenda öre jag får för denna sakens skull. Men det är svårt att spara för det finns massor av saker man vill göra hela tiden, man måste ju leva innan man åker också..Ja ja, nu ska jag leva död ett tag och sen ska jag leva la vida loca! :D

Är i Tystberga nu och väntar på att det ska bli imorgon. Ska åka iväg med dramatörerna på en liten buss tripp. Synd att min resepartners partner ska med. Det blir alltid så annorlunda då. :/
För att för djupa oss ännu mer i att vänta så väntar jag på att ett spel ska bli klart från Spela.se.
"the mystery of the crystal portal." Vet inte om det är ett bra spel så kan inte rekomendera något men det är säkert roligt.
Ända sedan jag flyttade hem till farmors lägenhet så har jag inte kunnat spela något och det har varit lite jobbigt måste jag erkänna. Men nu ska jag passa på när jag är hos mamma.


Och väntandet, jag väntar på Lina också. Jag har förvisso skrivit till henne och hon har inte svarat när hon ska komma utan skrivit så simpelt som.
"jag hör av mig senare" undrar om jag ens fick en punkt, ska kolla... nepp, ingen punkt. Is!!
http://linaohlson.blogg.se/ - mijau

Nu ska jag spela... kanske skriver senare (förmodligen inte)

Bah bahj


We made you.

Jag sitter och nynnar på eminems nya låt "We made you". Den är inte bra men jag älskar den för, jag vet inte. Bara gör det. Jag har alltid gillat Eminem, ända sen början liksom, vem har inte i ju för sig. Minns när "Without me" kom ut och varenda unge satt och sjöng, na na na nana na na na nana na na na nana nanana. Och så vidare. hahah! Sen köpte man albumet, och jag ljuger inte när jag säger att jag kan varje låt på den skivan, den där skivan med "Cleaning out my closet" och dom där. Det var i 6:an minns jag, eller den kom nog ut när vi gick i femman men sen i sexan lyssnade jag massor på den. Jagg och Sarah (thisismyheartbeats.blogg.se). Vi lyssnade på massor av hiphop. Och Sarah hade en väska och ett kolege block där hon skrev med grafiti hiphopar namn som D12. Jag vet att jag verkligen älskade Eminem och massor av tjejer, det var väl runt den tiden den där låten kom ut med hon som gjorde featuring med busta rhimes och fabulous. Ja jag vet jag är fortfarande tönt alltså. Alla de där gamla goa, d12, busta rhimes, alla goa gubbar från 8 mile. Och på tal om 8 mile. Var inte det den filmen jag älskade mest i hela världen, fy fan jag kunde se den varje dag fler gånger, och jag hatade brittany murphy för att hon fick vara den som var ihop med Marshall mathers, aka eminem. hahahha Jag är fortfarande tönt för det där! Jag låter verkligen fortfarande som en sån där lite hiphopig men jag antar att vissa saker får man inte ur mig! Bara en sak till inom detta ämne,
Minns ni Redman och Methodmans film, how high? Den var en av mina favoriter, tillsammans med you've got served och 8 mile. haha vilken bitterljuv zero!

Just nu är jag på Railway och ska gå och städa när detta inlägg är klart. Men jag väntar på att ett rum ska checka ut och dom tar sin tid vill jag lova! Maria ska komma och vi ska dricka kaffe, men jag vet inte hur länge hon stannar. det är därför jag vill gå och städa nu. Japp, nu avslutar jag detta inlägg med några bilder som hedrar det som var förr.


Redman och Methodman


Busta rhymes


D12


Eminem

Ja och så vidare. Har inte tid. Nu ska jag dricka lite kaffe. det blev kaffe och sen städa!

"Somewhere deep down there's a decent man in me, he just can't be found." - Eminem

/D

början här - avslut där.

Med övertexten menar jag att jag ska börja här, nu när jag sitter i Kisäng, och kommer antagligen avsluta det när jag är hos ngn annan. Eller i ju för sig. Det beror på hur länge sarah ska försöka lägga på telefonen.
Jag ska på middag ikväll hos Sarah Andersson med klassen. Det blir fyra rätters och det ses fram emot med mycket lycka och pirr med tanke på att jag ska äta mycket och det ska bli gott och jag är happy.
Anyway så har jag varit iväg och hämtat min balklänning idag och det var väl bra, jag har egentligen inget mer att tillägga bara att det är bra att det är över nu med all kontakt med den där kvinnan.

ÅÅH, ännu mer förövrigt så har jag och erika partat med celebs mannen! Jag tänker inte nämna något mer än det men med tanke på tidigare inlägg så kan ni ju gissa. DEt var roligt, det var det... utom dagen efter, fast samtidigt så var det också jätte roligt. jo, det var kul.. hade bara lite panik men det var inte så jobbigt som man trodde men det är klart att man kan inte veta det innan. Hur som helst så, ja det var bra!

Och nu avslutas det från Kisäng.



Är på Railway just nu, har jobbat hela dagen och väntar på de sista personerna som ska komma så jag kan checka in dem och sedan åka hem till mina bebisar.
Tog studenten i fredags och det är ju tråkigt men roligt.
Fick bungy jump i present, haha. tror ni att jag kommer överleva eller?
Det absolut roligaste var kortegen, dunka musik och skrika åt alla töntar som inte gjort det än, man vet ju hur det är att stå där nere, pain!

Imorgon ska jag sova över hos min lilla kusin, vi ska mysa. Jag ska vila och sova tidigt, jag är helt slut liksom!
orkar inte skriva mer på detta inlägg, det känns så jobbigt att den övre delen är från 2 veckor sen! :/
Jag skriver ett till imorgon eller nått..

/D