Hey mama.

igår fyllde jag 20, jag trodde jag skulle bli ensam på min födelsedag då mina vänner tydligen förde mig bakom ljuset, men det kommer jag till. Så i alla fall så trodde jag att jag skulle bli ensam så jag hör av mig till alex som då bokar biljetter och kommer ner. Vi lallar runt och tar det piano så får jag mig mitt livs överraskning när jag kliver innanför dörren och där hoppar de fram bakom dörren och ropar grattis!
Alex var tydligen med på det, helt otroligt! Då har sabina handlat in massa så vi kan göra tårta och massor av chips och buzz och singstar och det var bara underbart!

Så idag, dagen efter, så har alex åkt hem och jag och sabina har chillat hela dagen.
tänkte bara att jag skulle lägga upp ett inlägg innan det går för lång tid innan jag gör det. Det är då jag inte pallar skriva in sen!

Alla ni som håller fast i att läsa min blogg, thank you och fortsätt följa!!

Allvarligt, läs den!!

"Ett förälskat par var ute och gjorde stan. När det är hennes tur att beställa så berättar hon för sin käraste att hon har hört talas om en ny fantastisk drink som han bara måste prova!
Sagt och gjort, han går givetvis med på detta nyfiken som han är och hon återvänder snart till bordet med en öl till sig själv och två små glas till honom.I det ena glaset är det Bailey´s och i det andra en skvätt limejuice. Med glasen följer följande instruktion:
Tag en munfull av Bailey´s och låt den rulla runt i munnen en stund innan du sköljer ned denna med limejuicen!
Han tycker inte att detta låter något vidare, men hans flickvän är väldigt övertygande och hävdar att detta måste testas...
Nåväl...Han tar en slurk Bailey´s. Den känns varm och len mot gommen.
Sedan tar han limejuicen och då sker följande: Efter 0,1 sekund: Det gräddiga i Bailey´sen börjar att skära sig.
Efter 0,3 sekund: Han blir lika grön i ansiktet som limejuicen.
Efter 0,6 sekund: Med stor möda tvingar han sig till att svälja sörjan!!!
Försiktigt viskar hon i hans öra: "Den kallas Blowjob revenge"


hahaha


Bye

Dynamite.

Nu sitter jag på bussen på väg från Alice! jag bloggar alltså från mobilen, helt otroligt! jag kommer ihåg min absolut första mobil, det var en motorola, en tjock sådan med antenn och hela kalaset. och här sitter jag nu och bloggar från mobilen, 8 år senare! gud vad sjukt när man tänker tillbaka på hur det var förr, inte bara med mobilen utan med allt! det får en verkligen att tänka på hur det kommer se ut i framtiden! skrämmande, man kommer ha typ ett chip i huvet som mobil och för att skriva mess så trycker man på en knapp på tiningen och så kommer det upp 3D knappar så man skriver i luften, men då är antagligen kopplade till sina egna ögon så ingen annan kan se vad man skriver. jag ska spara detta inlägg till lång fram i framtiden och visa det för japanerna när de kommer på de, då blir jag så rik att jag kan köpa hela sverige, så nu får ni vara snälla mot mig för snart kommer jag äga hela landet och då blir alla jag tycker illa om utkastade bums! så, nu när jag fåått det sagt! förra helgen hade vi födelsedagsfest i tystberga för mig och jessica, det var kul! alla de klassiska problemen på en hemmafest uppstod men det blev inte så farligt som jag trodde! träffade gamla kära och pratade ut lite så nu är man tillbaka på 0 igen, känns bra! då kan det bara gå uppåt! :) finns massor att berätta men vem orkar! nu ska jag hem och vila lite, ska ner i källaren med mitt shit och så ska jag vila! var på massage imorse, fan vad det var gött men nu är jag helt utsliten alltså! Moa varnade mig för att det inte kommer bli bättre och att jag kommer vara trött hela kvällen nu. sånt man får ta! imorgon kommer alex till mig och det ska bli nice, vi ska väl göra det vi alltid gör antar jag! har ju inte träffat henne på vad, 9 månader eller något liknande, är nästan lite nervös hahaha nä! vi har ju pratat varje dag i telefon så det är lugnt! nej, nu ska jag återgå till att försöka hålla mig vaken tills jag kmmer hem. over and out! bye