Klart.

Idag är det en sån dag då det är klart.
100procent min lägenhet. Nästan alla möbler klara. Bebis ute. Efter intensiva timmar är jag klar med Ghost whisperer säsong 4 och just i detta nu blev jag klar med ett helt paket ost.
I väntan på säsong 5 får jag sitta och glo. Det har varit en irriterande och bra säsong och ser fram emot nästa.

Jag har väl inget direkt kul att skriva utom att jag ska spela ett spel innan jag går till robin igen, imorgon ska jag nog träffa slifver och lördag 2 st 20år fester. ;)
Vi får se hur det går!


back in the days

bye

Nu ni.

Nu är Ghost Whisperer säsong 4 klart! Tack gud eller mörkrets furste för denna välsignelse! Tack!

KOM NU FABIAN! :P

Och

Dagens citat:
" Jag kan ju inte säga det jag inte kan säga, då har jag ju sagt det." - Danni

Och

Dagens nostalgi låt är:
Santana feat the product - Maria Maria.


Ni kan få spruta på mig... eller... jag menar... eh...


bye

Idag blev det lite tystberga nostalgi.

Jag lade till en gammal vän på Facebook från tystberga som jag alltid var med när jag var liten, vi två och en unge till ;) Vi var fan helt cp. Nu har man vuxit lite isär och det känns ju så klart som en del av livet och jag är inte bitter över det, men det kan ju kännas roligt nu då man kan skriva lite till varann och se om det finns något kvar. Om hon vuxit upp från den fan hon var när hon var liten och om jag och hon  har något gemensamt eller något att bygga på liksom. Kul skit.. :D
och körsbäret på toppen är väl att jag sitter och lyssnar arvingarna. Fan minns när man var liten och låtsades att man var olika personer i bandet, jag var till exempel keyboardar-lasseman. Jag var dessutom "trolovad" till honom. Sandra Ståleberg var "trolovad" till Casper. Min syster Tommy och kim minns jag inte, tror det var lina? Det som är tragiskt är att jag minns texterna till låtarna så jag sjunger med. Hur är det möjligt att efter så många år kan man minnas allt detta alltså? Intressant hur hjärnan funkar. Inget från skolan men arvingarnas texter från jag var 11-12 år minns man.. aja, så får det bli.
Tystberga har varit bra under min uppväxt. Tack för det!

Vattentornet i Tystberga, där hängde man en del när man var liten :)

Tystberga kyrka. (En av kyrkorna jag och cissi arbetar med)

Sättersta kyrka (kyrka 2 jag och cissi jobbar med)

Bogsta kyrka (den 3 kyrkan jag och cissi jobbar med)

Konsum

Dramatörerna

Byggdegården

Brandstationen

Björkgården

Macken

Mamma ståleberg och en av hundarna deras whippet hundar. (Sandra Stålebergs mamma)

Stina ringde inte så ska duscha nu och sen gå till Robin och bli cp i spel igen. Vi är helt galna men det ska fan göras.

Bye

Med Sandra.

Nu är jag med sandra, min barndoms vän. Hon skrattar konstigt och har mycket h*r. Jag har åtgärdat det på smidigaste sätt möjligt. Effektivt och hårt. ondska!
Vi sak dricka vin.
"i know what you mean" och teeny weeny sandri. osv...

Tove bjöd på allt, tack<3




last year, väldigt länge sen men ändå inte.

Frida kommer.

Bye

no te mysi bo

jag sítter här och pratar med min lilla gos Bosse. Han älskar att bli myst med så jag gör mitt bästa!
har tagit på mig en ny uppgift här i dessa sommarjobbsveckor och det är att övertyga Cissi om att köpa Stinas Akrill, han är världens största men mysigaste Ardenner, enorm men go. Hon är allt bra sugen och jag blir hetsig som vanligt. Vi var ut till dom idag, Akrill och Lille man(Mulle) och myste lite, jag är rädd för hästar men kämpade på gott. Jag ska hjälpa stina med den  lille så det ska bli kul, målet är att kunna rida i framtiden och självständigt kunna ta hand om  en stor häst. Lille man är ju bara en shetlands ponny. Men äh...
Idag var det fruktansvärt jobbigt att arbeta med tanke på värmen, jag dog nästan av svaghet. Jag blir helt slut. Men det är kul i alla fall och hänga med coola människor och så där med... Jag har ju blivit as butch dessa dagar på gården. Klipper gräs och "meckar"  saker och snackar arbetsslang till mina arbetskamrater, har redan börjat irritera mig på ledningen. Är vuxen nu! ;')
På tal om att vara hemma så har jag kommit hem för en stund sen och nu sitter jag här och luktar ny klippt gräs och ska snart in i duschen. Kände bara för att dela med mig av mitt underbara liv. Eller ja.. de var fem dar sen jag skrev sist så jag ordbajsar väl mest.
Ska träffa (S)L(y)ina snart och vi ska väl dricka kaffe som vanligt. Tänkte hinna läsa lite innan, så jag kan berätta fortsättningen, berättade igår om den otroligt djupa bok jag läser ända fram till det stället jag var på igår, sen läste jag lite till så nu får väl fortsättningen komma. Ska försöka få¨ner stina men det är lättare sagt än gjort. Jag fråga så ska messa om en stund igen.
Nej nu räcker det.



Bye