Varför gör vi så?

Tjejer, Kvinnor, femlales och östrogeniska människor. Hör mitt klagorop.
1. The notebook
2. Moulin Rouge
3. Titanic
4. PS, I love you
5. A walk to remeber
6. Cruel Intentions (En djävulsk romans)
7. Mighty Joe young (joe jätte gorilla)
8. Becoming Jane
9. Braveheart
10. Legends of the Fall (höstlegenden)
11. Just like heaven
12. Lake house
13. The phantom of the opera
14. when a man loves a women
15. The holiday

Detta mina vänner, är en lista på filmer som garanterat krossar era hjärtan. Vissa om och om igen och andra bara en sju helvetes gång. Detta är bara en liten del av alla filmer som är gjorda av en enda andledning. Att såra oss!
för hur många tjejer kan säga att dom ärligt talat inte blivit skadade psykiskt flera dagar, veckor, månader, ja till o med år efter en film som dessa. en kärleksfilm. Som ger oss hopp om något som faktiskt aldrig kommer hända. för hur mycket man än vill det så är killar inte som killar i filmer, dom är elaka, egoistiska och svåra att tyda. det finns inte en enda god kille i denna värld. och om det nu gör det, så är dom precis lika onda som alla andra fast det kommer fram senare. det står liksom i killars DNA att dom ska bete sig så. Litar inte på tjejer, vi ska städa, laga mat, ta hand om barn, tvätta, plocka, handla betala evetuella kostnader utöver handlande i affär och hyra. hur old fashioned är inte världens alla killar. kvinnan ska slava och mannen ska jobba på dagen och komma jhem till ett dukat bord.
hur som helst : varför tillåter vi oss sjävla se på filmer som vi vet kommer att såra oss? varför läser vi böcker med genren romantik drama? för att fylla våran meningslösa tillvaro med hopp eller är vi bara helt störda?


Ps såg John Tucker must die idag, även den är en mycket hemsk film. fanockså han är så snygg att jag blir nervös och får ont i kroppen. MY LOVE Ds
/D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback