Om en flicka.

En kall höst dag i november, närmare bestämt den 13 november, föddes en flicka. Hon döptes till Daniella och kom att bli en mycket förivrrad och tjurig människa. Hennes far är den tysta typen, med svart krulligt hår. Hennes mor är den sociala högljudda typen, med kort krulligt hår.
Krull + Krull = KRUUULL! en enkel ekvation och det blev katastrof.
Kaoset var inte bara en framtid utan en faktum. Att en tjej ska födas in med så dåliga förutsättningar. det är inte rättvist.
Hon valde hotell och restaurang skola i hopp om att få passa in, hon blev då vän med massor av flickor, världens sötaste. vilken inte alls gjorde saken bättre. Krullet lever än idag och är hemskt.
Memoarer:
En vacker dag, en måndag om jag minns rätt, kom hennes mamma med sina saxar och händer och förstörde hennes hår. det var då krullet började utvecklas. efter ett litet tag blev det bara värre och värre och nu är det väldigt! Hennes vänner tycker det är fint men inom sig vet hon att det är bara lögner. det man har själv vill man inte ha och det man inte har vill man ha men detta är inte en dröm. för folk, säg att nu dom verkligen tycker det, ingen vill ha det. Det är över allt och man kan inte platta det för det blir krulligt så fort man går ut, nej man kan köpa en bra platt tång för 2000 kr men har råd med det? Så flickor, be careful what your wishing for.
sen var det de där med att killar tycker att man ska ha något att hålla i, något att gosa med. BULLSHIT! det ska vara smala tjejer och det är det. no more, det är endast det killar vill ha.
Och vilken hår färg tjejer har, att det inte spelar någon roll, det är också skit snack. det ska vara blondiner. inte brunetter, visst killar kommer till en viss ålder då det inte spelar någon roll, men ska jag behöva vänta 7 år innan det ska hända? det tycker jag inte. antagligen måste jag banta och färga håret blondt eller vad säger ni?




Nathalie och jag hamnar i alla fall inte på solbacka. dom kunde inte ta emot praktikanter för tillfället. varför? vet inte men nu är jag i alla fall ledsen och kommer troligtvis hamna på ibis eller scandic vilket inte känns så frästande.
Så då åker nathalie (naallie.blogg.se) till dalarna och så träffar man inte henne på 4 veckor. jävla roligt!!


Dagens citat är av aristotoles:
"Evil brings men togheter."

/D

Kommentarer
Postat av: Naallie

KOMMER SAKNA DIG!!!!!!!

2008-09-17 @ 14:10:30
Postat av: Sarah

Gumman, det låter som att du har en dålig hår-dag?

It happens to us all. Och ja, ondska och mörker för oss samman. <3

2008-09-17 @ 14:12:12
Postat av: Hanna

Meh ne fy fan, vi ska va knubbo for lajf! <3

Det är de vi är menade till att va haha.

Föresten varför tar du inte grand hotell i sthlm eller nåt i norrpan?

2008-09-17 @ 16:47:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback