dag 13

vaknade tidigt, yoly vackte oss och sa att det var fint vader, YEEES!
Sa vi tog varat pick o pack och drog till San Jenjo, for darifran aker baten till Ons, en o.
vi hoppade pa baten och sen akte vi, det tog ungefar 45 minuter att aka dit. kallt var det ockksa, blaste som fan!
sen kom vi fram och det var helvete. FATTAR NI HELVETE!!!! varmen var fan nastan outhardlig och fan.
men i alla fall, vi gick till "helvetes halet" och det var laaaangt, uppforsbackarna var inte nadiga, det var helt sjukt alltsa, uppfors backarna, det ar inte skojj, det var som att bergstiga mount everest. ooh, och inte nog med det sa var det en liten detalj till, utom varmen och backarna sa var jag o annika tvungna att bara pa en vaska, dar vi hade alla strandsaker, vilket ar tre st handdukar, lotion, klader till efter, och massor av andra smasaker, det blir fan tungt alltsa. vara hander vart sa javla roda och det var mkt smartsamt,
sen efter den 2 timmar langa vandringen sa kom vi fram till "byn" och dar at vi vara enorma och goooooda mackor, sen gick vi till stranden och lag dar tills baten hem gick. kom hem och var sega som fan, sa vi kollade pa en film(Ali) och sen sov vi.

Ali, handlade forresten om Mohammed Ali, boxaren. Den var inge bra.. se den inte. det ar en luring for man tror att den ska vara bra for att det ar will smith men den ar inte bra.


/D

Kommentarer
Postat av: Sandra

HAHAHAHAHAHAA JAG DÖR. "man tror att den ska vara bra för att det är will smith men den är inte bra" xD tack för informationen.

låter som en jävla promenad. nästa gång vet ni vad som är det bästa att medta antar jag; en flaska kalllllt vatten.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback