tjurfàktning

Okej sahar var det va,
vi betalade 35 euro for att kolla pa tre man som skulle doda tva tjurar var.
Pa filmer ar det blodigare an i verkligheten och det ar inte alls sa fruktansvart att dom typ hugger av huvudet pa tjuren.
Det varsta for mig var den allra forsta tjuren som kom ut. den var ganska "liten" och sa borjar dom reta upp tjuren som fan genom att springa runt och sen vifta med sina "tygbitar" sa att tjuren ska springa mot dom. matadoren gor inget i borjan. sen ber han presidenten om tillatelse att borja showen, sen nar presidenten sager ja sa tar matadoren den roda "tygbiten" och borjar vifta, sen kommer det tva killar till och satter in tva st "spjutaktiga" saker in i tjurens rygg och sen fortsatter matadoren och vifta. sen nar att matadoren tycker att tjuren ar tillrackligt trott sa byter han svard och sa blir hela arenan tysta och da tar matadoren svardet och staller sig precis framfor tjuren och tar svardet och hoppar pa tjuren och stoter in svardet i nacken pa tjuren. sen fortsatter dom reta tjuren tills den lagger sig ner o dor. om dom inte dor sa tar matadoren ett annat svard och pickar till med pa en viss punkt i huvet pa tjuren sa den dor.
det var jobbigt att se det forsta ggr men sen var det ganska lugnt. den fortsa tjuren borjade bloda ur munnen. det var jobbigt.
for mer info. fraga!

/D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback