dag 17

vaknade sent. eftersom vi var ute sa sent.
sen gick vi upp och at varldens godaste mat och fan vad underbart!!! Mumma!
sen gick jag o sov igen, var sa trott!
vaknade en halv timme innan vi skulle till Pontevedra for candi skulle pa tjurfaktning. Vi slappte av henne och sen gick vi runt i Pontevedra.. assa ungdomarna gick runt och sprutade vin pa varandra ifran vattenpistoler. sjukligt!
I alla fall sa gick vi runt dar och gjorde inget. bestamde oss for att stalla oss framfor sjalva stadium dar tjurfaktningen var och sen stog vi utanfor for att vanta pa candi. Da helt plotsligt oppnades dorrarna och en kvinna kommer ut gratandes, hon var jatte ledsen. och ambulansen och alla manniskor, har i sin natur att bli nyfikna sa alla manniskor som stog utanfor borjade glo som faan, det som hade hant fick vi veta senare var att:
det finns en man som oppnar dorren sa at tjuren kan komma ut och ngt hade hant med tjurens horn och han stangade den dar kraken som fan. sag bilderna i tidningen, det ar hemskt. men jag tror han mar bra nu, det stog inget om ngn dod sa vi hoppas pa det basta!
akte hem till oss igen och sen var det ut och dansa..
akte ner till staden och satte oss hos gubbarna som sa manga ggr forr. vi pratade med dom for forsta ggn igar. tog bild pa tva av dom.. haha lilla van! vi gick till discot vid plza de estrella och dansade satan. sen drog vi till samil och dansade satan igen, NICE!! hinner inte med detaljer men va fan, det ar ju lugnt! ;)

idag ska det bli hemskheter.

/D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback