Walking in Memphis.

Nu är jag tillbaka i Malmö igen efter ett par dagar uppe i Nyköping, det var mysigt! Hatar egentligen att åka dit för det är så underbart alltjämt att jag inte vill åka hem. Fan va kompisar och skit jag har däruppe!? Jag älskar dock Malmö, jag vet att jag vill inte bo någon annanstans just nu, (ev Klagstorp i min 900kvadratmetersvilla) men ändå när jag är där. Kan inte mina vänner ba fatta att de ska flytta hit istället!!

Denna vecka är Jessica med i Malmö också, hon ligger för tillfället att sover men jag ska snart väcka henne. Om inte jag somnar först, usch, är så trött!
Vi gick och la oss ganska skapligt igår och ändå när jag vaknar nu så är jag jätte trött. Fan vad ska man göra liksom?

Det är fortfarande as rea i Malmö på kläder, tungt när man är fattig bonddräng men jag har i alla fall handlat 3 klädesplagg så jag är lite nöjd, jessica hon vill att vi ska gå idag också så hon kan fortsätta att hitta mer, jävla unge!! Men förmodligen blir det så, fast orkar inte!! Vill inte gå på stan!

Idag ska jag till furuboda för sista gången i mitt liv!! Känns så underbart, att inte behöva gå dit igen asså det är obeskrivligt hur skönt det är!!
Jag ska dit idag och prata lite med min gamla jobbcoach och visa anställningspapprena och sen ska jag skicka över lite grejjer till mig från den datorn som är sparade där och sen ska jag gå och aldrig kolla åter!



Nyår firades ute på landet hos en kille som heter Matte, lång ut på landet! Det var kul, det var även den första gången som det var helt dramalöst på en hemma fest, HELT! Inga bråk, inget tjafs, nada! Jag kom på det dagen efter liksom och det var bara så skönt! Så vill jag alltid att det ska vara, dramalöst och kul!

Så, nu ska jag väcka jessica och äta, mumma!!



Bye